SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a 'Üstün Başarı' Ödülü

Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a 'Üstün Başarı' Ödülü
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi bünyesinde görev yapan başarılı akademik personel, Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle ödüllendirildi. Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz'a da 'Üstün Başarı' ödülü verildi.

Ödül Törenine; Vali Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Program İnönü Üniversitesi tanıtım filminin izlenmesi ile başladı.

Protokol konuşmalarının ardından ödül törenine geçildi. Ödül töreninde;

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Nakli Enstitüsünde yapılan başarılı çalışmaları sebebiyle Enstitü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz’a Karaciğer Nakli Üstün Başarı ödülü verildi.

Program İnönü Üniversitesinde görev yapan başarılı akademik personele ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.

Üniversitede çeşitli akademik seviyelerde görevli toplam 130 kişinin ödüllendirildiği belirtilirken, ödüle hak kazananlar konusunda üniversitenin resmi internet sitesinde herhangi bir bilgi yer almadı.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • gulagaci (1 yıl önce)
    Malatyamızın gururu Sezai hocam yaptığın hizmetler unutulmaz........
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Rıza (1 yıl önce)
    Sezai hocam malatyanın gururudur Allah ondan razı olsun
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Yalnız sadece karaciğer nakliyle bu işler gitmez. Babam mide kanseriydi; ameliyatını TÖTM 'de yaparız dediler ama bekledik sıra alamayınca Malatya Eğitim Araştırmaya gittik. Orda hemen aldılar. Başarılı da geçmiş. Bence orayı sadece karaciğer hastanesi yapsınlar. İnsanları da boşa umutlandırmasınlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Birdesen (1 yıl önce)
    Sezai Hocam ,bizlerin ve tüm Malatya'nın gurur kaynağıdır, dünya çapında ayağına serilen tüm maddi fırsatları tepip memleket sevdasıyla gece gündüz demeden çalışan büyük bir bilim adamıdır,Malatya onun için ne yapsa azdır
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Sayın hocam İnşaAllah Başarılarının Devamını Diliyoruz
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44malatya (1 yıl önce)
    Prof,DR, Sezai Yilmaz hocayi ve ekibini tebrik ederim insanlara can katiyorlar TURKIYEYI Malatyayi Dunyaya tanitiyorlar yorumcu Hakan sen tiptan insan sagligindan anlamadigin icin yorum yapma
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bu memlekette siyanürlü kayısı yapanlar rektörlük yaptı, Sezai Hocanın hakkı yeniliyor bence
    %72
    %28
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    Sezai Hocamı tenzih ederek, körler sağırlar birbirini ağırlar, kendin çal kendin oyna, kendin pişir kendin ye, kargaya yavrusu şahin gibi görünür vs. vs. atasözlerinin vücut bulmuş hali adeta bu tören. Şampiyonlar liginde olması gerekirken 48 yıllık koca üniversite, işi gücü bırakmış, amatör küme ligi gibi kupa dağıtıyor. Bu 130-(Sezai Koca)=129 kişi başarılarını çok iyi gizlemiş ki, kimsenin haberi olmamış. Ne yapsın gariplerim, onlar da böyle mutlu oluyor.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Mlt (1 yıl önce)
    Dünyanın gelişmiş ülkelerinde Amerika, Almanya Japonya, üniversitelerde akademisyenlerin bir yıllık faaliyetlerine bakarlar, işe yaramıyorsa şutlarlar... Malesef bizde akademisyenlik, iyilere söz yok, genelde bir belediye, dsi ya da özel idarede çalışan devlet memurluğundan farklı değil...hatta daha da alt seviyelerde... Sezai hocayı kişisel gayretinden dolayı tebrik ederiz. O bir numara...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • ZAFER DEMİR (1 yıl önce)
    Ahmet Kızılay görevi bırakmalı ve derhal Prof. Dr. Sezai Yılmaz Rektörlüğe gelmelidir. İnönü Üniversitesi daha fazla geriye gitmeden, torpilliler şirketi olmadan bu hatadan dönülmelidir.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • YÖK kuralı böyle koymuşsa ahmet hocanın suçu ne? yök ne diyor, akademisyen için mesai saati olmaz.. işe gelmeyebilir, ortalıkta gezebilir, yan gelip yatabilir, maaşını alabilir, akademik faaliyeti sorgulanamaz, çünkü sorgulanırsa şu yök başkanı dahil hepsi bilimsel faaliyetsizlikten tepe taklak olur... zaten doçentlik profluk ele ayağa düşmüş... kime sorsan doç profum diyor... yani ahmet hocada kabahat arama, o da yetkileri siyasilerce sınırlanmış bir devlet memuru..
    %71
    %29
    Yanıtla
  • dış güç (1 yıl önce)Naif isimli kullanıcı yorumuna
    Dış güçler üniversitelerimizin gelişmesini istemiyor, eğer üniversiteler bu haldeyse bunun sorumlusu dış güçlerdir
    %73
    %27
    Yanıtla
  • sen bunu söyledinya artık iş bitti. yarınki resmi gazeteyi takip et derhal söylediğin görevden almalar ve atamalar yapılacaktır:))))
    %75
    %25
    Yanıtla
  • hakan (1 yıl önce)
    Bu ödüller kime ve neye göre verildi? Geçenlerde inönü de üç akademisyen dünyada ilk 2000 akademisyen arasına girmişti ama bunların hiçbirine ödül verilmediği görünüyor... Çok düşündürücü değil mi? .........????
    %74
    %26
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (1 yıl önce)hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Bu ödüller "Körler ve Sağırlar biri birini ağırlar " bilimsel ödül verme kriterlerine göre dağıtıldı. Ödül töreni yarım kalmış.Keşke Sn Rektör Ahmet KIZILAY'a da Ortadoğu ve Balkanların en iyi Rektörü ödülü yine kendisi tarafından verilseydi.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Burada düşündürücü olan sizin Sezai bey'i tanımadan yorum yapmış olmanız...Çok detaya gerek yok.Verilen ödül az bile...
    %88
    %12
    Yanıtla