SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Projeleri İle TEKNOFEST'te Türkiye Birincisi Oldular

Projeleri İle TEKNOFEST'te Türkiye Birincisi Oldular
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi öğrencileri Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel, projeleri ile TEKNOFEST’te Türkiye birincisi oldular.

TEKNOFEST 2022 Samsun Finalleri Turizm Teknolojileri alanında Murat Canpolat ve Mehmet Söylemez danışmanlığında Malatya'yı temsil eden Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi öğrencileri Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel projeleri ile Türkiye birincisi olarak başarı gösterdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir yaptığı açıklamada, danışman öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek,” Elde ettiğiniz bu başarı ile ülkemizi ve ilimizi gururlandırdınız. Öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederim, başarılarınız daim olsun. Geleceğimiz sizin elinizde ve bundan dolayı umutluyuz, gururluyuz" dedi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Uğur (1 yıl önce)
    Murat Canpolat hocamız ve öğrencilerinin ellerine sağlık, tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Birincilik var, adı ve konusu yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Proje ne acaba..?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (1 yıl önce)
    Bașta Vahap YILDIZ můdűrűmű ve ekip hocalarimi, öğrencilerimizi kutlarım.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Bu nasıl bir haber Allah aşkına? Proje nedir, hangi proje ile birinci oldular tek satır bilgi yok. Böyle habercilik olmaz.
    %100
    %0
    Yanıtla