SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Protesto İçin Lastik Yakıp Yol Kestiler

Protesto İçin Lastik Yakıp Yol Kestiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde asfalt serimi yapılmayan yol nedeniyle oluşan tozların çevre kirliğine neden olduğunu ileri süren vatandaşlar lastik yakarak yolu trafiğe kapattı.

Olay, 14.00 sıralarında Battalgazi ilçesi Orduzu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Şanlıkaya mevkiinde bir grup bölge sakini asfalt serimi yapılmayan yol nedeniyle oluşan tozların çevre kirliğine neden olduğunu ileri sürüp lastik yakarak yolu trafiğe kapattı.

İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilirken, bölgede bir süre trafik aksadı. Polis ekiplerinin devreye girmesiyle öfkeli vatandaşlar olaysız bir şekilde dağılırken, araçlar ise yoluna devam etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Vatandaş (3 hafta önce)
    Tepki doğru ama yöntem yanlış Senin önünü kestiğin araç sana hizmet veren .... yazık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kadir (3 hafta önce)
    Tepkilerini dile getirenlere helal olsun. Biz Çarmuzu'da kuzey kuşak yolunun çevresinde yaşayanlar on beş senedir toz ve çamur içindeyiz. Bir gün yol kesemedik. Ağaçlarımız kurudu, sağlığımız bozuldu, hayvanlarımız otlarımızı yoncalarımızı yiyemez oldular. Tam on beş yıl. Hatta yolun tam ortasında parsellerimiz bile var. Biz de mi yolu kessek ne yapsak? Biliyorum bu yorumu okuyan belediye ne oldu diye bile sormayacak. Oyumuzu verdik, evet verdik ki hiç bir mazeretleri kalmasın.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Baskilli (3 hafta önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Çok ayıp, devlete başkaldırılmaz. Teröristmisiniz. Yol kesip hak aramak bahanesi ile eşkıyalıktır. Günü gelince yaparlar elbet. 15 yıl dediğin nedir ki. Sabredelim. Rabbim gücünüzü artırsın inşallah. Bizle milli mücadele için seferber olmuşken siz bir miktar yuttuğunuz tozun lafını ediyorsunuz çok ayıp. Derdi veren Allah dermanıda verir elbet sabredelim kardeşlerim.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Ramazan (3 hafta önce)
    Kimin kime oy verdiğini nereden bileceksiniz ayrıca verdi ise bu sizi ilgilendirmez.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Emre (3 hafta önce)
    Seçimde bunları seçtikten sonra isterlerse kendilerini yaksınlar hiçbir önemi yok.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (3 hafta önce)
    Aşk laftan anlamıyor ki bizim Malatya büyükşehir belediyesi olsun yeşil belediyesi olsun Battalgazi belediyesi olsun anlayan Yok vallahi onlar boşuna para alıyordu devlet onları boşuna para ödüyor bir Elazığ kadar olamazsınız ayıp tüh kalıbınıza hepinizin elazığ'ın her sokağı en pis sokağa bile kaymak gibi WhatsApp var Malatya'da bir aşağı atılmaya yapıyorlar şey pardon yama yapıyor yama asfalttan yüksekte Allah belanızı vermesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    Keşke halay çekseydiniz daha etkili olurdu
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 hafta önce)
    Sizigidi halaycılar size bu yakışır tozlu yollar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nuri (3 hafta önce)
    Seçimden sonra davul zurna çalıp eğleniyordunuz.Şimdide yollarda lastik yakıp protesto yapıyorsunuz!Böyle yapmaya devam edin.Sizleri bu şekilde kimse hesaba almayacaktır.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Mk44 (3 hafta önce)
    Seçim akşamı davullu zurnalı kutlama yapanlar şimdi çıkmış protesto yapıyor, sizin gibilere bunlar müstahak, beterinide görürsünüz daha.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Ne biliyorsun o kişiler kimlere oy verdi ağzınıza yapışmış davul zurna... Burda yazanlar halay çekmeyenler geri kalan bütün Malatya halkı halay çekenler öyle mi ezbere yazılar yazmayın her yerde aynı cümleleri kullanmayın .. sineğin ayağı kaysa onun içinde aynı yorumu yapacak hale geldiniz halay cekmeseydin ayağın kaymazdi .insanlar orda tepkilerini belli ediyor ister oy versin ister vermesin
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Deniz (3 hafta önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Ali tepkilerini biten ekonomi, hayat pahalılığı, hergün ardı ardına gelenler zamlar, biten ev, araba hayali ve genel olarak insanların çalınan hayalleri içinde gösterebilirlerdi!! Yazacak çok şey varda senin gibi anlayacak kimse kalmadı. Ülke bu haldeyse sen ve senin gibi düşünenlerin sayesindedir Ali.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Onların yapamadığını siz yapsaydiniz o konularda da sizleri gorseydik meydanlarda ama yoksunuz hep başkalarından beklemeyin siz öncü olun o zaman
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Atilla (3 hafta önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    Deniz bey siz gerçekten Ali Bey'in yazdığını anlamamışsınız. Nerden belli o kişilerin malum partiye oy verdğini. Kutuplaşmayı bırakın artık yahu. Makarna yiyen bile akp li yaptınız. Makarna yı bile kutuplaştı be
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mlt44 (3 hafta önce)
    Bu da yeni moda, yolları kapatmak alışkanlık oldu
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Pukay (3 hafta önce)
    17 katrilyon borç var, artık aslfat bile yapamıyorlar
    %75
    %25
    Yanıtla