Dilek Kasabası'nda babasını, annesini ve babaannesini pompalı av tüfeğiyle vurarak öldüren 22 yaşındaki Namık Coşkun'a, 8 ay önce psikolojik durumu nedeniyle "barışta ve savaşta sürekli askerliğe elverişsiz" raporu verilerek, askere alınmadığı bildirildi. Bu arada adliyeye verilen zanlı, tutuklandı.
Dilek Kasabası Başpınar Mahallesi'nde, akli dengesinin bozuk olduğu bildirilen 22 yaşındaki Namık Coşkun, pompalı av tüfeği ile Orman işçisi olan 51 yaşındaki babası Bayram, ev kadını olan 45 yaşındaki annesi Gülizar ile 80 yaşındaki babaannesi Esma Coşkun'u vurarak öldürmüştü.
Zanlı olaydan bir süre sonra jandarma tarafından gözaltına alınmıştı.
Bu arada, Jandarma Vukuat Raporu'nda yeralan bilgide de; zanlının psikolojik tedavi gördüğü, akli dengesinin yerinde olmadığı, 9 Eylül 2004 tarihinde Asker Hastanesi tarafından kronik nitelikte psikolojik bozukluk tanısı ile "barışta ve savaşta sürekli askerliğe elverişsizdir" raporuyla askerlikten muaf bırakıldığı belirtildi.