SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge B. Son Dakika Golüyle 2 Puandan Oldu

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Pütürge Belediyespor, sahasında Dersim 62 Spor ile 2-2 berabere kaldı.

Pütürge Belediyespor, ligin 12.haftasında sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Dersim 62 Spor’u konuk etti.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Serkan Gürbüz, Ramazan Güzel, Mustafa Ateş hakem üçlüsü yönetti.

Pütürge Belediyespor, Hıdır’ın kaydettiği golle ilk yarıyı 1-0 üstün tamamladı. Dersim 62 Spor, penaltıdan bulduğu golle 1-1’lik eşitliği sağladı. Pütürge Belediyespor, Abdullah’ın golüyle bir kez daha öne geçti ve durumu 2-1’e getirdi. Dersim 62 Spor, son saniyelerde bulduğu golle durumu 2-2’ye getirdi ve gol sonrası hakem maçı bitirdi.

Pütürge Belediyespor’un teknik sorumlusu Mahmut Evren, hakem kararlarını eleştirerek, “Maça iyi başladık. Baştan sona iyi oynadık. İki kez öne de geçtik ancak hakemleri geçemedik. Aleyhimize uydurma bir penaltı verildi. Geçen hafta 1920 Maraşspor deplasmanında bu haftada da sahamızda hakem hatalarıyla puan kayıpları yaşadık” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.186 saniye