SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pütürge Belediye İddialı Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2019-01-03 01:50:16
Pütürge Belediye İddialı Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Pütürge Belediyespor, ikinci yarıya iddialı hazırlanıyor.

Grup'ta ilk yarının sonunda iyi bir ivme yakalayan Pütürge Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını Malatya'da sürdürüyor. Yeni transferlerle birlikte kadrosunu daha da güçlendiren yeşil beyazlılar, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak, puan tablosunda üst sıralara yükselmek istiyor.

Yeşilyurt Belediyespor’dan Mert Ali ve Murat Avcu’yu, Yeni Malatyaspor alt yapısında yetişen Burhan Koç ve Kürşat’ı renklerine bağlayan Pütürge Belediyespor, 2 oyuncuyla daha görüşmelerini sürdürüyor.

Pütürge Belediyespor'un teknik sorumlusu Mahmut Evren, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Takıma şuanda 5 oyuncunun katıldığını ifade eden Evren, "Takımımıza yeni katılan oyuncularla birlikte kadro derinliğimiz daha da arttı. Şuanda görüştüğümüz 2 oyuncu daha var. Bu oyuncularla da anlaşma aşamasındayız. İyi bir takım olduk. Daha güçlü bir kadromuz var. Yeni katılacak arkadaşlarımızla birlikte ikinci yarıda istediğimiz sonuçları alıp, takımımızı üst sıralara taşıyacağız" dedi.

Evren, grupta ikinci yarının kendileri adına daha farklı olacağını belirterek, "İlk yarıya kötü başlayan bir ekibimiz vardı. Sonrasında performans olarak üzerine koyarak yolumuza devam ettik. Devre arasında eksiklerimizi tamamlayarak, ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Bu anlamda ikinci yarı bizim için daha farklı olacak" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız