SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pütürge Belediye Sahasında Mağlup

0
Güncellendi - 2019-01-27 17:04:23
Pütürge Belediye Sahasında Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Pütürge Belediyespor, sahasında Ankas İstiklal Spor’a 3-1 mağlup oldu.

BAL 2.Grubun 15.haftasında Pütürge Belediyespor, sahasında Gaziantep ekibi Ankas İstiklal Spor’u konuk etti. Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Samsun Bölgesi’nden Muhammed Durkan, Samet Kurt, Alper Yıldırım hakem üçlüsü yönetti.

Pütürge Belediyespor sahaya Mehmet Ayaoku, Emirhan Kayalar, Furkan Evren, Garip Erayabakan, Ömer Faruk Göldağı, Emre Eryiğit, Raşit Korkut, Burhan Koç, Hıdır Surme, Mustafa Kurt ve Abdullah Özdemir on biriyle çıktı.

Ankas İstiklal Spor ise sahaya Bedircan Bedir, Seyit Ahmet Arslan, Emrah Başkak, Adem Yavuz Kurçeren, Feyyaz Bayhan, Seydi Vakkas Eryılmaz, Ferdi Sarıoğlu, Eyüp Ertürk, Hayri Kıcıkoğlu, İsa Türkmen, Nsıdıbe Lınus Oliver on biriyle çıktı.

Pütürge Belediyespor, 30.dakikada Mustafa Kurt’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Ankas İstiklal Spor, 35.dakikada İsa Türkmen’in golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı.

İlk yarı 1-1’lik eşitlikle sonuçlanırken, mücadelenin 58.dakikasında İsa Türkmen, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti ve Ankas İstiklal Spor, mücadelede 2-1 öne geçti. Gaziantep ekibi, 83.dakikada Seydi Vakkas Eryılmaz attığı golle durumu 3-1’e getirdi.

Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca Ankas İstiklal Spor sahadan 3-1 üstün ayrıldı. Pütürge Belediyespor’da 44.dakikada Hıdır Surme, ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı katla oyundan ihraç edildi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız