SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Merkezli 4,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu

Pütürge Merkezli 4,8 Büyüklüğünde Deprem Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde de şiddetli bir şekilde hissedilen deprem kaydedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 23.25'de meydana yer yüzeyinin 5 kilometre altında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,8 ve merkezini de Pütürge- Arıtoprak olarak bildirdi.

AFAD, saat 23.25'de yer yüzeyinin 7 kilometre altındaki tabakada meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,7 olarak açıklarken, merkez üssünü Pütürge ilçesi olarak duyurdu.

Bu depremden 3 dakika sonra, 23.28'de de Yeşilyurt- Seyituşağı merkezli, yer yüzeyinin 3,2 kilometre altında, 3 büyüklüğünde bir deprem kaydı daha yapıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakin (1 yıl önce)
    Adam haklı bence de. Kusura bakmayın ama en büyük suçlu sizsiniz. Yani bunlara oy verenler. Hiç öz eleştiri yaptınız mı? Bunları seçtiğiniz için.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Ensar (1 yıl önce)
    Sayın başkan sorulan soruları duymazlıktan gelerek kendini kurtarmaya çalışıyordu. Malatya da kaç binanın yıkıldığını bilmeyecek kadar Malatya dan habersiz ... Bu saatten sonra bu on ildeki tüm il ve ilçe belediye başkanları istifalarını sunup bu iş bizim yapabileceğimiz birşey değil demeleri ve özür dilemeleri gerekiyor.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Gürkan abi (1 yıl önce)
    Sayın Gürkan'ın yanındayız
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Mehmet can (1 yıl önce)
    Selahattin gurkan i zerre sevmem ancak Adıyaman ve Kahramanmaraş daki durumu görünce belediye olarak onlardan yüz hatta bin kat daha iyi durumda başkan dan çok ondan once ise alınan kişiler hakkında hiç güzel şeyler duymadım suçlu arancaksa merkez ilçe belediye başkanları ve yardımcıları asıl suclulardır
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Bir ara plaket verelim istersen
    %87
    %13
    Yanıtla