SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge ve Doğanyol Kaymakamları Hafta Sonunda Düğünlerini Yaptı

Pütürge ve Doğanyol Kaymakamları Hafta Sonunda Düğünlerini Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ve Doğanyol Kaymakamları, hafta sonunda Muğla- Fethiye'de düğünlerini yaptılar.

Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesi ile 2 Temmuz 2024'de Afyonarahisar- Sultandağı'ndan Pütürge'ye atanan Tunahan Nas ile Konya- Doğanhisar'dan Doğanyol'a atanan Ayşe Karaca Nas, resmi nikahlarını 4 Mayıs 2024'te kıydırmışlardı.

Komşu ilçelerin karı- koca kaymakamları, düğünlerini geçtiğimiz hafta sonunda Muğla'nın Fethiye İlçesinde yaptılar. Düğün törenine, genç kaymakamların aile ve yakınlarının yanı sıra Pütürge ve Doğanyol'dan giden bazı konuklar da katıldılar.

DOĞANYOL KAYMAKAMI AYŞE KARACA NAS
1994 yılında Muğla’nın Fethiye ilçesinde doğan Ayşe Karaca Nas, 2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Yüksek Seçim Kurulu’nun açtığı Seçim Müdürlüğü sınavını kazanarak Tunceli’nin Pertek ilçesine atandı. Ardından İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 12 Haziran 2020 tarihinde 108. Dönem Muğla Kaymakam adayı olarak yeni görevine intisap etti. Muğla Valiliğinde il merkez stajını, Amasya ve Çankırı illerinde mülkiye teftiş stajını, Ankara/Gölbaşı ve Antalya/Kaş ilçelerinde refakat stajını tamamladı. Isparta’nın Sütçüler ilçesinde başladığı Kaymakam vekilliği stajının ardından, yaklaşık 7 ay süreyle Isparta ilinde Vali Yardımcısı Vekili olarak görev yaptı. İngiltere’nin Sheffield şehrinde 6 ay süreyle dil eğitimi aldı. Yurt dışı stajını tamamlamasını müteakip ülkesine döndü ve 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketi nedeniyle 3 ay süreyle Adıyaman ilinde görevlendirildi. 18.09.2023 tarihinde Konya-Doğanhisar Kaymakamlığına atanan Ayşe Karaca,  02.07.2024'te de Malatya- Doğanyol kaymakamlığı görevine getirildi.

PÜTÜRGE KAYMAKAMI TUNAHAN NAS
1995 yılında Bolu'da doğan ve Tekirdağ'ın Malkara ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Tunahan Nas, ilk ve orta öğrenimini Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde, lise eğitimini ise Tekirdağ Fen Lisesi'nde tamamlamıştır. 2019 yılında tam burslu olarak okuduğu Yeditepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden onur derecesi ile mezun olmuştur. Aynı yıl, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Edirne Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlamıştır.

İl merkez stajının ardından Tekirdağ ve Bolu'da Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, Afyonkarahisar Emirdağ ve Antalya Kemer ilçelerinde Kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır. Afyonkarahisar Hocalar ve Aksaray Gülağaç ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yapmıştır. Daha sonra yurtdışı stajı için İngiltere'ye giden Tunahan Nas, yaklaşık yedi ay boyunca City University of London'da yabancı dil eğitimi almıştır. Yurda döndükten sonra üç ay süreyle Erzurum Tekman'da kaymakam vekili olarak görev yapmıştır.

Ankara'da düzenlenen 108. Dönem Kaymakamlık Kursu'nu üstün başarıyla tamamlayan Tunahan Nas, İçişleri Bakanlığı'nın 18 Eylül 2023 tarihli onayı ile Sultandağı Kaymakamı olarak atanmıştır. Son olarak 2 Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de yer alan kararla Malatya'nın Pütürge ilçesine Pütürge Kaymakamı olarak atanmıştır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Özcan (2 gün önce)
    ALLAH Mesut etsin hayırlı uğurlu olsun. Kaymakamlarımıza mutluluklar dileriz.
    %60
    %40
    Yanıtla