SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge Yolunda Sathi Kaplama

Pütürge Yolunda Sathi Kaplama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 2 No’lu Sathi Kaplama Şantiyesi sezonu Pütürge yolunda açtı.

Malatya- Pütürge yolunun 10’uncu kilometresinden 15’inci kilometresine kadar olan kısımda sathi kaplama çalışmalarına başlanıldı. Bu kapsamda Pütürge yolunda genişletme çalışması yapılan kısımda sathi kaplama ile tamamlanmış oldu.

Yetkililer sathi kaplamanın yapılması için gece hava sıcaklığının en az 25 derece olması gerektiğini belirtirken, sürücüleri de yol işaret levhalarını dikkate almaları konusunda uyarıyor. Yetkililer sathi kaplama çalışması yapılan alanda hız yapılmaması ve trafik işaretlerine uyulmasının oldukça önemli olduğunu vurguladı.

iha

SATHİ KAPLAMA SEZONU PÜTÜRGE YOLUNDA BAŞLADI (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız