SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pütürge'de 137 Arıcıya Ücretsiz Şeker Dağıtıldı

Pütürge'de 137 Arıcıya Ücretsiz Şeker Dağıtıldı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde arıcılık yapan 137 vatandaşa bedelsiz olarak şeker dağıtımı yapıldı.

Pütürge İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, ilçe genelinde arıcılık yapan 137 vatandaşa 48 ton 608 kilo şeker bedelsiz olarak dağıtıldı.

Müdürlükten konuya ilişkin olarak “Depremden zarar gören yetiştiricilerimize hayvan ve şeker yardımı yapılmasına ilişkin 12 Mart 2023 tarih ve 32130 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 135 sayılı Olağanüstü Hal kapsamında Tarım alanında alınan tedbirlere ilişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi kapsamında İlçemizde 137 arıcımıza toplamda 48 ton 608 kilogram şeker bedelsiz olarak dağıtıldı. Arıcılarımıza hayırlı olsun.”açıklaması yapıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Abdullah (11 ay önce)
    Kime neye göre dağıtılıyor bu şekerler bilgisi olan var mı?
    0
    0
    Yanıtla