SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de 400 Dönümlük Ormanlık Alan Yandı

Pütürge'de 400 Dönümlük Ormanlık Alan Yandı
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge’de çıkan ve havadan da helikopterle müdahale edilen yangın sonucunda 400 dönümlük ormanlık alanın yandığı bildirildi. 

Pütürge ilçesinin Körme, Sahilköyü ile Esencik Mahallelerinde 3 ayrı noktada çıkan orman yangını Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Orman İşletme ekipleri ve kamu kurumlarının verdiği araç desteği ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Havadan helikopterinde söndürme çalışmalarına destek verdiği yangında yaklaşık 400 dönüm ormanlık alan zarar gördü. Gece boyunca ekiplerin müdahale ettiği yangın sabah saatlerinde söndürülürken, ekipler soğutma çalışmalarını sürdürmeye devam ediyorlar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 gün önce)
    Bu haberin içeriği yanlış ifadelerle dolu. Yangın söndürme helikopteri yangın bittikten sonra geldi. Yangın 26 Haziran akşamı başlıyor. sahilköy ile esenliğe yakın Alihan mahallesi gazigüreş yerleşim birimine yakın kalan ve köylünün gözü gibi koruduğu ormanlar sabaha kadar rüzgarın da etkisiyle cayır cayır yandı. çok yetersiz itfaiye ekibi vardı. Yangın başladığı saatlerde dozerler ve yol açma makineleri olsaydı yangın çok ilerlemeden durdurulabilirdi. Böyle makineler yoktu ve gelmedi. Sabaha kadar orman cayır cayır yandı. Yangın söndürme helikopteri sabah artık yangın kendiliğinden söndükten sonra geldi. Yani kısacası HELİKOPTER iş işten geçtikten sonra geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (2 gün önce)
    Geçen senelerde egeyi cayır cayır yaktınız THK elinde uçak yok dediniz. Bakan değişti şimdi oradaki uçaklar çalışır oldu. Ah ah
    %100
    %0
    Yanıtla