SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'de Cinayet

0
Güncellendi - 2021-04-14 22:11:15
Pütürge'de Cinayet
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada tüfekle vurulan 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Pütürge ilçesi Tosunlu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan Musa K. (19) ile Bilal Karakaş (39) arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası Musa K. tarafından tüfekle açılan ateş sonucu göğüs bölgesine isabet alan Bilal Karakaş ağır yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın şüphelisi Musa K.'nın olayda kullandığı suç aletiyle birlikte yakalanarak gözaltına alındığı olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Efe (2 yıl önce)
    Dünyadaki bu savaşların bu kaosun ve insanların karşındakileri böyle öldürmesinin tek sebebi mülkiyettir!!!İnsanoğlu ne zaman ki mülkiyetsiz bir yaşama adım atar işte o zaman huzura ulaşır.
    %100
    %0
    Yanıtla