SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Pütürge'de Meydana Gelen Deprem Korkulu Anlar Yaşattı

Pütürge'de Meydana Gelen Deprem Korkulu Anlar Yaşattı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde meydana gelen ‘artçı’ deprem korkulu anlar yaşattı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 18.36 meydana gelen depremin büyüklüğünün 4.6 olduğu öğrenildi. Depremin yerin 7.06 kilometre altında olduğu da  paylaşılan bilgiler arasında yer aldı. 

 AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise , “Malatya ili Pütürge ilçesinde saat 18.36’da 4.6 büyüklüğünde bir artçı deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz” denildi.

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü kayıtlarına göre ise depremin büyüklüğünün 4.5, derinliğinin ise 9.2 kilometre olduğu öğrenildi. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü ise Pütürge-Söğütlü olarak açıkladı. 

Pütürge Kaymakamı Özgü Özen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Depremi hissettiklerini aktaran Özen, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk söz konusu değil. Sahada ekiplerimiz tarama çalışmalarını sürdürüyor. İlçe halkına geçmiş olsun." dedi.

malatyahaber.com- AA-İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Tekin usta (11 ay önce)
    Afad orta hasarlı evlere kiracilara aylık 3 bin ödüyor ev sonra hasarsiz o hemserierimiz almaya devam ediyor o parayı ben hasarli hep alamadim henüz çok sacma
    %73
    %27
    Yanıtla
  • vatandaş (11 ay önce)
    bostanbaşı zingir zingir titredi tecde ki arkadaşlara sorduk bazıları hissetmemiş bile Allahlım zorla bizi burada ki evlere soktular lütfen bostanbaşı bir daha kontrol edilsin
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Bostanbaşı komple imara kapanıp tekrar tarım arazisi olmalı. Yoksa 6 şiddetinden Malatya merkezli bir depremde yerle bir olur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kardeş kim sizi ZORLA o evlere soktu. Polis mi, asker mi? Mecburiyetten kalıyoruz yoksa kimse bizi zorlamıyor. Çaresiz kaldık hepsi bu.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hakan (11 ay önce)
    Ağır hasarlı binalar bekliyor halen ve önce ağır verilip sonra orta hasara çevrilen tüm binalar yıkılsın bu bir cinayettir sitmapinari zapcioglu CAD açıköğretim fakültesi karşısı sarın apartmani ağır hasarlı halen bekliyor bu depremlerde içeri girenler bile oluyor 3aydir ağır hasar li olarka ne yi bekliyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Takoz (11 ay önce)
    İnşallah bu artçı depremler ağırdan ortaya donen Evlere daha fazla zarar vermez bu evleri orta hasara çevirenler bu vebalin altından nasıl kalacaklar.Allaha haval ediyorum.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Tahir (11 ay önce)
    Bunlar öncü depremler, artçı değil... Asıl büyük deprem gelebilir. Tıpkı sivrice depremi gibi... Büyüklüğü de 6 ile 6.5 arasında olur muhtemelen... Malatya için tehlike henüz devam ediyor... Bostanbaşında ağır hasarlı çok yüksek binalardan uzak durmak lazım.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Sismolog,yerbilimci,jeofizik,jeolog musunuz? (11 ay önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Iyi niyetinizden şüphem yok lakin kesin ve kati düşünceleriniz İnsanları korku ve paniğe sevk edip toplum üzerinde ruhsal olarak derin yaralar birakacaginin farkinda olmak gerekiyor.dayanagi olmayan toplama bilgilerle bu izahı yaparsanız ?tahsiliniz ,branşınız NE?
    %72
    %28
    Yanıtla
  • yeni bir terim daha "öncü deprem". şimdiye kadar hiçbir bilim adamı kullanmamıştı. şimdiye kadar hiçbir büyük depremden önce de böyle bir deprem olmadı. ama bizim gamlı baykuşlar, ortalığı karıştırmak isteyenler biliyor işte.
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Bilmediğiniz bi şeyy yok belliki...
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (11 ay önce)Tahir isimli kullanıcı yorumuna
    Teşekkür ederiz " Tahir GÖRÜR " hocam.
    %75
    %25
    Yanıtla