SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'deki Kadınlar Bilardo Şampiyonası Sona Erdi

Pütürge'deki Kadınlar Bilardo Şampiyonası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge ilçesinde ilk defa düzenlenen Sabiha Gökçen  Bayanlar Bilardo Şampiyonası sona erdi.

19 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Pütürge Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından; İlk Kadın Pilot Sabiha Gökçen adına düzenlenen Bayanlar Bilardo Müsabakası sona erdi. İlçede yaşayan 17 bayan sporcunun katıldığı müsabaka  sporcular  arasında büyük heyecan yaşattı.

Pütürge Kaymakamı Ahmet Kasım Tecimen'in de  izlediği final müsabakasında Dilek Aslan birinci olurken,  Ayşegül Kaçmazer  ikinci  ve   Bircan Bulut ise üçüncü ü oldu. Şampiyonada da centilmenlik ödülü ise Özlem Erdoğan’a verildi.

Tören sonrasında katılımcılar ve öğrencilerle  tek tek ilgilenen Kaymakam Ahmet Kasım Tecimen, şampiyonları ve müsabakada emeği geçen herkesi tebrik ederek, ilçedeki kültür ve sportif etkinliklerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Pütürge Gençlik Spor İlçe Müdürü Hikmet Bucak;, müsabakaların dostluk, dayanışma ve centilmenlik ruhu içinde geçtiğini belirterek sportif aktivitelere daha fazla ağırlık göstereceklerini belirtti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız