SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pütürge'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Pütürge'deki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Pütürge ilçesinde çıkan orman yangını, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangında geniş bir ormanlık alan zarar görürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pütürge ilçesine bağlı Koçköy mevkiinde, henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Yangına Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve orman itfaiye ekipleri müdahale etti. Rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayılan yangın, ekiplerin seferber olmasıyla kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangının başladığı andan itibaren itfaiye ekipleri olay yerine intikal etti. Rüzgar nedeniyle kısa sürede büyüyen yangına karşı yoğun bir çalışma yürütüldü. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ve orman itfaiye ekiplerinin koordineli çalışmasıyla yangın daha fazla yayılmadan kontrol altına alındı.

Yangın nedeniyle ormanlık alan ciddi şekilde zarar görürken, olayın çıkış nedenini araştırmak için soruşturma başlatıldı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız