SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Görülmemiş Vukuat 'Pütürgeli Kenan'dan!.

Görülmemiş Vukuat 'Pütürgeli Kenan'dan!.
A- A+ PAYLAŞ

Barındırıldığı Açık Cezaevi'nin kasasını soyarak firar eden hükümlünün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, görevlilerin boş bir anını yakalayan hırsızlık ve yağma suçundan hükümlü Kenan Tanyeri (45), kurumun idari binasına girdi.

Mutemet odasındaki çelik kasayı açan Kenan Tanyeri, kasadaki 10 bin 782 lira ile 250 doları çaldı. Hırsızlık olayının ardından firar eden Kenan Tanyeri, Kırklareli başta olmak üzere aranmaya başladı.

Öte yandan Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı da jandarma ve cezaevi görevlileri hakkında soruşturma başlattı. “Pütürgeli Kenan” lakaplı hükümlünün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kırklareli, AA

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • M.kaleli (8 yıl önce)
    Ne önemli adammış.
    0
    0
    Yanıtla