Malatya Adliyesi'ne alınacak, 25 sözleşmeli zabıt katibi, 3 sözleşmeli mübaşir ve 2 sözleşmeli teknisyen için sınav yapıldı. 
 
25 kişinin alınacağı sözleşmeli zabıt katipliği için toplam 620 kişinin sınava katıldığı, bunların 379'unun Q klavye, 241'inin ise F klavyeden sınava tabi tutulduğu öğrenildi.
 
Malatya Adalet Komisyonu Başkanı Orhan Erdin koordinesinde yapılan zabıt katibi sınavında, adaylardan 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavları'nda (KPSS-2010), lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan almaları ile 35 yaşını bitirmemiş olma şartı arandı. 
 
3 mübaşir, 1 bilgisayar teknisyeni ve 1 sıhhi tesisat teknisyeni alımı için yapılan sözlü sınava ise, 2010 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS-2010), lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93, ortaöğretim mezunları için KPSSP94 puan türünden 70 ve daha yukarı puan alanlar başvuru yapabildiler.
								
						
						
															

							



