SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rahmetle Mücadele Edilmez"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya karın yağdığı ilk andan itibaren sahada çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekiplerini ziyaret ederek, personellere çeşitli ikramlarda bulundu.

Kar temizliği yapan ekiplerin destan yazdığını belirten Başkan Gürkan, “Sahada canla başla çalışan bütün personellerimizden Allah razı olsun. Belediyemizin bütün birimleri, Şirketlerimiz güzel bir koordinasyon içerisinde yaklaşık bir haftadır ulaşım arterlerini açık tutarak vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları noktasında çalışmaları yürütüyorsunuz. Kar senesi var senesidir. Kar rahmettir. Karla mücadele etmiyoruz, rahmetle mücadele edilmez. Kar yağmamış olsaydı bu yıl içme suyunda sıkıntılar yaşardık. Vatandaşlarımızın da bugüne kadar bize ulaşmış büyük sıkıntıları bulunmamakta. Sizlerde gece gündüz sahadasınız. Gece geç saatlerde çalışmaların yapıldığı alanları ziyaret ettim ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlardı. Gece- gündüz bütün personelimiz sahada görevinin başında. Biz sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. 

Yapılan çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdir edildiğini belirten Başkan Gürkan, “Sahada çalışan personelleri bütün vatandaşlarımız tebrik ediyor. Allah çocuklarınızla, ailenizle birlikte huzurlu, mutlu yaşam nasip etsin. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin” şeklinde konuştu. 

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • kadir (2 yıl önce)
    gariban işçileri simitle doyuruyor büyükkkkkkkkkkk başgan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)
    Sayın başkan Allah'ın rahmetinden daha fazla faydalanmak istiyorsan evinin çatısını kaldır. Allah'ın rahmetine eyvallah. Tedbir alamamak ne zamandan beri destana dönüştü. Sayın başkan seni seviyoruz diye her paragrafa destan kelimesini sıkıştırma. Malatyalı seçimde de destan yazmayı bilir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    Başkan milletle kafa bulmayı bırak kar yağdı takke düştü kel göründü seninde ekibininde çapı kapasitesi becerisi öngörüsü ortaya çıktı şovu bırak konuştuğun her kelime seni daha da batırır
    %60
    %40
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    2021 de emlak vergisini 668 lira ödedim. 2022 de emlak vergim 1386 TL olmuş. %100 den fazla artış olmuş. Maşımdaki artış %30.5. Taktir sizlerim. Allah'tan da mı korkmuyorsunuz. Ben emekliyim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet Saim (2 yıl önce)
    Sn Gürkan sizinki bizlerin aklıyla dalga geçmek.Kar ın ne zaman yağacağı, ne zaman duracağı bilinirken siz en azından ana artelleri açmak için ekipleri kordine etmeniz gerekirdi malesef yapamadınız. Bu yorumumun hiç bir siyasi tarafı yok.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya44 (2 yıl önce)
    Hiç kusura bakma her alanda sınıfta kaldın .kar temizleme ulaşım zammı su zammı vs ama bir şeyde iyisiniz. Muhtarları yerel kanallara çıkarıp belediye yanımızda imajını güzel veriyorsunuz. Dün izleyince acaba ben başka bir şehirde mi yaşıyorum dedim. Bu güzelim şehire yazık çünkü AKP ye bu kadar destek verdi. Lakin hem milletvekili hemde başkanlar beklenilenima karşılayamadılar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gülağacı (2 yıl önce)
    Başkan doğru söylüyor, Karları ezip dolaşacaksınız, tertemiz karı kirleteceksiniz, oda bize su olarak dönecek öylemi, sizde dışarı çıkmayın, işinize gitmeyin, ekmeğinizin peşinde koşmayın, oturun evinizde adam doğru söylüyor ,okullar kapalı bakın ...................................milli eğitim nasıl iyi idare ediliyor ?????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • nurettin (2 yıl önce)
    Milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına oy veriyorlar. Yoksa hizmet noktasında çok sıkıntı var.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Pırasa (2 yıl önce)
    Istanbula yağar rezalettir adı. Malatya'ya yağar rahmet olur. Rahmetle mücadele edilmez sözünüzü #ekremimamoglu hastagı ile paylaşın. Ya hesap günü çok yakın çoook.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Orhan (2 yıl önce)
    Sayın Selahattin Gürkan siz 5 kuruş gitmesini sizin işiniz gücünüz reklam siz ne anlarsınız Allah'ın rahmetinden vatandaş bu karda ne kadar sıkıntı çekti hepsini bizden iyi biliyorsunuz ama işinize geliyor
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Zeren (2 yıl önce)
    Cenderecenderecenderecendere Ver mehteri
    %92
    %8
    Yanıtla
  • EVREN (2 yıl önce)
    ağam bizle eğleniyorrr....
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)
    Aynen başkanım çok haklısınız. Mücadele etmeyelim Yüce Yaradanın zoruna gider. Vatandaş olarak biz buzda kayıp ölürsek belki şehit bile sayılırız. Teşekkürler başkanım :)
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Black (2 yıl önce)
    Pasaköşkünde ara sokaklara 1 haftadır ekip girmedi . Bu mu çalışmanız? Herkesi susturmak için rahmetle mücadele olmaz diyorsunuz. Yürüyecek kaldırım yok. Koordinasyonsuzluğunuzu anca bu şekilde kapatmaya çalışırsınız. Gerci malatya ya az bile!
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Kimse rahmetle mücadele etmez ,karla mücadele edip , taşıtlar ve yayalar için yolların açılmasını karın temizlenmesinide buralara getirdik ya söylenecek kelime bulamıyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Sen işçinin elindeki ekmeği al, sonra simit ver. Ne güzel dünya
    %95
    %5
    Yanıtla