SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Rakımı Yüksek Yerler Hariç Her Taraf Asfalt Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2022 yılında Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından il genelinde yapılacak olan yatırımlarla ilgili Genel Sekreter Cemal Noğay, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yaptı.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulunan Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir, 2022 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalarla ilgili hazırlıklarını ve planlamalarını yaptıklarını ifade etti.

2022 yılı Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığının yıl içerisinde yapacağı çalışmaları değerlendirmelerini yaptıklarını dile getiren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “ 2022 yılı içerisinde yapacağımız çalışmaların değerlendirmesini, genel sekreterimiz, genel sekreter yardımcılarımız, yol ve altyapı koordinasyon daire başkanımız ve daire başkanlığımıza bağlı birimlerle yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte ilçelerde yapacağımız toplantılara altyapı oluşturması için toplantımızı yapıyoruz. Toplantımızın Malatya’mıza, ilçelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımız geçtiğimiz 3 yıllık süreç içerisinde hakikaten destan yazdı. Malatya’da şu anda Büyükşehir Belediyemizin uhdesinde olup rakımı çok yüksek yerler hariç her taraf asfalt oldu. Geçtiğimiz kış sürecinde ilimiz genelinde yoğun bir yağışı aldık. Buzlanmalar oldu. Buzlanmaların çözülmesiyle ilgili tuzlama çalışmaları yapıldı. Tuzlamaya bağlı olarak yolların bozulması yaşandı. Özellikle yolların çok daha bozulmaması için bir an evvel tamirinin, yamasının yapılması ve ikinci kat asfaltlarının yapılması noktasında toplantımızda değerlendirmelerini yaparak akabinde çalışmalar yapılacak” diye konuştu. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • Vatandaş (2 yıl önce)
    Sayın başkan çok uzak değil hemen maştinin oradan başlayıp çarşıya kadar çevre yolunda bir gidip gelin bakalım büyükşehir belediyesine yakışıyor mu o yol millet çukura girmemek için kaza yapacak
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Smr hsk (2 yıl önce)
    Battalgazi mh şehit erdoğan terkin sokak bakın rakım çok mu yüksek burda
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Sokak ilçe mi büyükşehir mi ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (2 yıl önce)
    Sayın başkanım Kim size böyle raporlar veriyorsa lütfen inanmayın Çevreyolunda yeminle slalom yapıyorum. Öyle bir asvalt hiç görmedim o derece yani. merkez köylerde asvalt bitmiş çukur toprak almış yerini. 3 hafta oldu Allah aşkına Çevreyolunda biriken taşları süpürseniz zahmet olacak ayrıca
    %88
    %12
    Yanıtla
  • mehoner (2 yıl önce)
    başkanım size nasıl lans ediyor bilmem malatya resmen mayın tarlası gibi sizden ricam makamınızı biran olsun bırakıp bi sokakları gezersenız seviniriz malatya ve yeşilyurt belediye basdkanlarını gercekten çalışmadınız bunu kabul edin ama sunu unutmayın kı bu halk secimde cevabını vericek ben kendi şahsıma soyluyorum bu seçimde vermeyecem oyumu belkı bir oy ne olacak diyorsunuz ama bir çok insanın benimle aynı duşuncede olduğuna inanıyorum
    %82
    %18
    Yanıtla
  • berk (2 yıl önce)
    başkanım müsait bir gün sizi kendi aracımla gezdireyim yolların halini görün. kaç çukura düşeceğiz görün yalnız aracın alttakım masrafları sizden olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • savaş (2 yıl önce)
    malatya -eski malatya yolu berbat her yer cukur kaza yapmamak için mücadele veriyoruz
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kara Murat (2 yıl önce)
    Sayın Başkan merkeze en yakın mahalle olan çamurlu mahallesinde asfalt yok hala sizin döneminizde hiçbirşey yapılmadı buraya sizden öncekiler bir çakıl döktü gitti bir yarım yamalak yol açtılar 5 yıldır asfalt dökülecek!!!
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Ya hakikaten inanılır gibi değil. Şehir köye dönmüş adamdaki rahatlığa bak.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bek (2 yıl önce)
    Eskimalatya yolunda içinde teker kaybolacak çukurlar bu destana dahil mi.asfalti bıraktık yama bile yapmiyorsunuz
    %92
    %8
    Yanıtla
  • abduvahap (2 yıl önce)
    şehirin birkaç caddesi hariç hertaraf köstebek yuvası olmuş sen asfalttan bahsediyosun ana caddeyi boşverde diğer caddeleri bir dolaşda durumlar nasıl bak bakalım yazıklar olsun böyle belediyecilik olmaz
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Musa (2 yıl önce)
    Baskanın kendisi dahil, masadakilerin bir tanesi dahi söylenenlere inaniyorsa benim adım Musa değil. Millet bu hikayelere artık birakın inanmayı, gülmüyor bile. Yollarin anası ağlamıs. Köstebek yuvasına dönmüş. Haberleri yok diyemeyecegim, haberleri var ama millete hikaye okumak is yapmaktan daha kolay geliyor
    %93
    %7
    Yanıtla
  • vedat (2 yıl önce)
    Malatyadan bahsetmiyor herhalde. Kasaba yolları gibi yollarımız var. Köstebekler sizin aleyhinize çalışıyor. Köstebekle mücadele yaratılanla mücadele olur size yakışmaz demi:) Sizde resimdeki kadronuzda artık yakamızdan düşün. Gölge etmeyin başka ihsan istemez.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • İlçelerdeki yolların hali. (2 yıl önce)
    Ağam bizimle eyleniyor heralde. Selahattin Başkan siz kendinizi halen Battalgazi Belediye Başkanı olarakmı görüyor ve öyle açıklama yapıyorsunuz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak konuşursanız İlçelerdeki yolların halini ve görmüş olursunuz. Ha bu yollarda grup yolları ve Büyükşehir sorumluluğunda olan yollar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yücel07 (2 yıl önce)
    Başharık kanalyoluna bir girin de yol mu ne belli değil. Trafiğin işlek olduğu bu yolu TOKİ işlerini bitirene kadar bekleyip milleti toz duman içinde bırakmaya, köstebek yuvası olan yolda tadilat yapmayarak araçların zarar görmesini sağlamaya hiç hakkınız yok. Koltukta oturarak şehir yönetilmez. Gel tozdan dumandan nefes alabilirsen misafirimiz ol.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ALPEREN (2 yıl önce)
    Şehir köstebek yuvası gibi olmuş senin bundan haberin var mı? Yazdığınız destanda buda yazıyor mu?
    %95
    %5
    Yanıtla