SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rakip Gelmedi, Yeşilyurt B. Hükmen Galip

0
Güncellendi - 2019-02-17 17:56:54
Rakip Gelmedi, Yeşilyurt B. Hükmen Galip
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Dersim 62 Spor arasında oynanması gereken karşılaşma Tunceli ekinin müsabakaya gelmemesi nedeniyle oynanmadı. Maç hakem tarafından tatil edilirken, sonucu Türkiye Futbol Federasyonu tayin edecek.

Bal 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Malatya Yeşilyurt Belediyespor, grupta 18’inci haftada Dersim 62 Spor ile karşı karşıya gelecekti ancak Tunceli ekibi ligden çekilme kararı alarak, müsabakaya çıkması.

Yeşilyurt Belediyespor ile hakemler Mehmet Kara, Alican Öztürk, Arda Anıl Yavruoğlu sahada bekledi. Karşılaşmanın Trabzon Bölgesi Bölgesel Hakemi Mehmet Kara ve yardımcıları maçın başlama saati olan 14.00’a kadar bekledikten sonra stattan ayrıldı.

Müsabakanın tatil edilmesiyle birlikte, kararı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  yönetim kurulunun vereceği açıklandı. Sonucun 3-0 Malatya Yeşilyurt Belediyespor lehine hükmen tescil edilmesi bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız