SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

İki Ayrı Trafik Kazasında 1 Ölü, 1 Yaralı

İki Ayrı Trafik Kazasında 1 Ölü, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Arapgir kara yolunda otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu sürücülerden biri öldü. Malatya Çevre Yolundaki bir başka kazada da otomobil sürücüsü ağır yaralandı.

OTOMOBİL- KAMYONET ÇARPIŞMASI..

Malatya’da otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucunda 68 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.

Trafik kazası, Arguvan İlçesinin Karababa Mahallesi Malatya -Arapgir yolu üzerinde meydana geldi. Kazada  Turan Kılıç (68) idaresindeki 44 AEB 408  plakalı otomobil ile Arapgir istikametine seyir halinde iken, karşı yönden gelen M.K. (49) adlı sürücünün yönetimindeki 44 LK 156 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. 

Kazada ağır yaralanan Turan Kılıç, ambulans ile kaldırıldığı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altında iken hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

REFÜJE ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ AĞIR YARALANDI

 Malatya’da kontrolden çıkarak orta refüj ve trafik levhası direğine çarpan otomobilin motoru yerinden çıkarak savruldu, sürücüsü ise ağır yaralandı. 

Trafik kazası, Tandoğan Mahalle Buhara Cadde Çevre Yolu üzerinde Battalgazi Altgeçit Girişinde meydana geldi. Kazada, F.K. yönetimindeki 44 ACU 607 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, araç kontrolden çıkarak orta refüj başı ve trafik levha direğine çarptı. Motoru yerinde çıkan otomobilin sürücüsü yerinde sıkıştı. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekibi, kaza yerine gelerek araçta sıkışan sürücüyü çıkartarak hazır bekleyen sağlık ekibine teslim etti. Hastaneye kaldırılan sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • malatyalı (2 ay önce)
    Bu vatanın evlatlarını siyasi bağlantıları olan uyuşturucu baronları da hergün öldürüyor. Bunları da söyleyin hep aynı şeylerin etrafında dönüp durmayın
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Cero (2 ay önce)
    Yol düzenleri akıl ve bilimden uzak olduğu gibi sürücülerin %99 u kural ve kanun bilmiyorlar ve bilselerde uymuyorlar. Dolayısı ile sürücüler öyle kazalar yapıyorlar ki insanın aklı hayali almıyor. Ceza yazan da yok, lunaparklardaki çarpışan arabalar gibi yuvarlanıp gidiyor trafik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 ay önce)
    Sayın Fendoğlu, sizden yardım bekliyoruz. HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURU İMKANI. Bizler yaşadığımız sorunlar nedeniyle, eksik ve yanlış yönlendirmeler nedeniyle doğru dürüst HAK SAHİPLİĞİ BAŞVURU imkanını bulamadık.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Arapgirli (2 ay önce)
    Ya Türkiye de böyle dar böyle kötü bir yol kalmadı.Bu yol Doğu Karadeniz Liman Transit Yoludur ya nasıl yapamazsın nasıl yapmazsınız yanından tır geçerken savruluyor insan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Avrupa gören (2 ay önce)Arapgirli isimli kullanıcı yorumuna
    Almanya'da yollar burdan çok dar ve o yollardan hep koca koca tırlar gidiyor ve o küçuk araç sürücleri o kadar saygılı o Ka dar medeniki ,burda hayvanlık ön planda ,hatta hayvana hakaret etmiş olurum saygısızlık ,acelececilik her şey
    %100
    %0
    Yanıtla
  • parçikanlı (2 ay önce)Arapgirli isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız Ağrı -Doğubeyazıt sınır kapısına kadar bile senelerdir çift gidiş geliş ama bu yok daracık.Neden ilgilenilmiyor anlamış değilim.Her yer yapıldı burası kaldı
    %100
    %0
    Yanıtla