SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Gelir Rekortmeni 'Beni Açıklamayın' Demiş!

0
Güncellendi - 2019-02-12 03:54:06
Gelir Rekortmeni 'Beni Açıklamayın' Demiş!
A- A+ PAYLAŞ

2017 yılı gelirlerine ilişkin Malatya Gelir Vergisi Rekortmen listesi 'kısmen' açıklandı. İlk 100'deki 45 mükellefin kendisini gizlediği kaydı düşülen listede, en çok vergi ödeyen mükellefin de adının açıklanmamasını istemesi dikkat çekti.

2016 yılı Gelir Vergisi rekortmen listesinin ilk sırasında da yine "MEÇHUL" bir mükellef yeralmış, ancak bu mükellefin 562 bin 125 TL ile rekortmen olduğu bilgisi verilmişti. 2016 listesinde de ilk 100'deki mükelleflerden 53'ü kimliklerinin açıklanmasını istememişlerdi.

Malatya'da 2017 gelirine ilişkin rekortmen listesinin ilk sırasında bu yıl da "Meçhul" mükellef işareti yeralırken, listenin 2. sırasında Melahat Engin adlı mükellef 630 bin 255 TL tahakkukla yer buldu. Listenin 3'üncü sırasında ise 470 bin 875 TL ile Hacı Osman Kalı adlı mükellef yeraldı.

Malatya'da, 2017 gelirlerine ilişkin ilk 100 mükellefi içeren, ancak 45'inin isimlerinin açıklanmasını istemediği kaydı yeralan liste şöyle:

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • malatya44 (5 yıl önce)
    Sayın Malatya Haber yetkilileri sizin WEB sayfanızın devamlı takipçisiyim. Bu haberi verme şekliniz yanlış değil mi?Vergisini verip ilimizde derece yapan mükellef isminin açıklanmasını istemiyorsa bunda ne var?Anlayamadım!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Haluk (5 yıl önce)
    İsmi açıklamayan ne iş yapıyor bari onu yazın yada hangi resmi krumları işliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    adamlar kendini gizliyor diye haram mı yemiş oluyor malatya haber bu nasıl başlık kimse kendisini ifşa etmek zorunda değil her başlığınızın altından sanki gizli şeyler varmış algısı yaratmayı bırakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ak Saçlı (5 yıl önce)
    Şirket adı veya kurum adı yazıla bilirdi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’lı (5 yıl önce)
    Bu ülkenin yiyeceği daha kırk fırın ekmek var... Vergi vermek kutsaldır vergilendirilmiş gelir utanılacak, gizlenecek değil gurur duyulacak bir iştir. Ananın aksütü gibi kazandıysan niye yüzünü gizliyorsun?
    0
    0
    Yanıtla