SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rektör Bey'den Rektör Hanım'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-12-30 04:00:52
Rektör Bey'den Rektör Hanım'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Prof. Dr. Karabulut’a görevinde başarılar dileyen Rektör Prof. Dr. Kızılay, ziyaretin anısına İnönü üniversitesinin yayınlarından Prof. Dr. Karabulut’a hediye etti.  Prof. Dr. Karabulut ise kendi kitabından Prof. Dr. Kızılay’a hediye etti.

Malatya’nın iki üniversitenin rektörleri Prof. Dr. Karabulut ve Kızılay bir süre görüşerek, fikir alışverişinde bulundular.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kızılay, İnönü Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Heykel Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Zakir Azizov tarafından yapılmış olan merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın büstünü Malatya Turgut Özal Üniversitesinde kurulacak olan anı köşesi için Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’a hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Ayıptır (5 yıl önce)
    Türk geleneklerinde evdeki heykeli ikiye bölüp üst parçası hediye edilmez iyiki alt yarısını getirmemişler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (5 yıl önce)
    Sayın Karabulut Battalgazi kampüsündeki İnönü isminin yazılı olduğu tabelayı poşetle kapatarak yeni üniversite olunmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarık (5 yıl önce)
    Gardaş o heykel özalmı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit (5 yıl önce)
    Bu insanların tek işi ziyaret mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Büyük düşün (5 yıl önce)
    Turgut Özal tıp fakültesi açılınca bakalım nasıl olacak Malatyalı hizmeti ozaman görecek
    0
    0
    Yanıtla