SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı

0
Güncellendi - 2018-06-17 04:25:29
Resmi Bayramlaşma Töreni Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan Bayramı nedeniyle Malatya’da resmi bayramlaşma Valilik, Belediyeler ve STK’ların ortak organizasyonu ile tek programda gerçekleşti.

Bir otelin salonunda gerçekleşen bayramlaşma programına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci,  Vali Ali Kaban, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,  2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşu yöneticileri,  şehit yakını ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, STK yönetici ve temsilcileri, mahalle muhtarları katıldılar.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • recep eren (5 yıl önce)
    halkın bayramı hilton vyabeee,hükümet yenı cami meydanında halkla beraber yapılsaydı.devleıti halktan soyutlamak.yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Hiltonda olduğunu duydum çok üzüldüm. Halktan oy istiyorsanız Hilton halkın yeri değil. Keşke bir kahvede veya çay bahçesinde olsaydı. Hilton bize, biz hiltona göre değiliz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hüseyin (5 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    bu akpartinin organizasyonu değil, valiliğin organizasyonu. chp de mhp de iyip de katıldı buraya. akparti kendi organizasyonunu düğün salonunda yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Valiyi o makama atayanda,elitist,monşer cehape idi.
    0
    0
    Yanıtla