SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti

0
Güncellendi - 2019-12-25 05:50:04
Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce kent genelinde asayiş uygulaması yapıldı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, asayiş uygulaması yapan Balyoz- 2 ekibi, şüphe üzerine durdurdukları bir otomobilde yatıkları aramada 22 uyuşturucu hap ile bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Asayiş ekipleri kent merkezinde kimlik sorgusu yaptıkları A.U'nun Erzincan 3 Asliye Ceza Mahkemesi ve Sivas Sulh Ceza Hakimliğince verilen toplam 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğunu tespit etti.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Balyoz-2 ekibi, Halfettin Mahallesi'nde yapılan denetim ve kontrollerde de bir araçta ruhsatsız otomatik tüfek ve tabanca ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Balyoz-2 ekibi yine kent merkezinde şüphe üzerine durdurduğu bir araç içerisinde bulunan 2 şüphelinin kaba üst aramasında 14 adet uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli emniyetti işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

BATTALGAZİ İLÇESİNDE..

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğünce de ilçe genelinde asayiş uygulaması yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler şüphe üzerine durdurdukları otomobillerde yaptıkları aramada 3 ruhsatsız av tüfeği, 4,49 gram sentetik uyuşturucu, 65 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirdi.

Taştepe Mahallesinde yapılan uygulamada kimlik sorgulaması yapılan M.Ç'nin Malatya 1. Ağır Ceza mahkemesince "silahlı yağma" suçundan 6 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Gözaltına alınan M.Ç, emniyetti işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilecek.

Bulgurlu Mahallesi'nde açıktan hırsızlık olayına karışan 3 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

Ayrıca şüphelilerin hırsızlık malzemelerini sattıklarını beyan ettikleri hurdacı şahıs hakkında ise "suç eşyasını satın alma veya kabul etme" suçundan yasal işlem yapıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız