SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Rusya'da Bakan Yardımcısına Yolsuzluk Operasyonu

0
Güncellendi - 2020-09-09 01:50:27
Rusya'da Bakan Yardımcısına Yolsuzluk Operasyonu
A- A+ PAYLAŞ

Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Anatoly Tikhonov’un Bakanlık binasına gerçekleştirilen operasyon ile gözaltına alındığı bildirildi.

Rusya Enerji Bakan Yarımcısı Anatoly Tikhonov’un sabah saatlerinde Bakanlık binasındaki ofisine müfettişler ve polisler tarafından operasyon yapıldığı bildirildi. Operasyon sonucu Tikhonov’un gözaltına alındığı ve ofisindeki tüm dosya ve evraklarının yanı sıra bilgisayarına da el konulduğu açıklandı.

Rus basını Bakanlık kaynaklarına dayandırdığı haberlerinde baskının "yolsuzluk" suçlaması nedeniyle yapıldığını, olayın boyutunun çok büyük olabileceğini ve bu nedenle soruşturmanın savcılık tarafından genişleyebileceğini iddia etti.

Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Anatoly Tikhonov’un 2014-2019 yılları arasında Bakanlığın bütçe komisyonunun da başında bulunduğu ve bu nedenle Bakanlık ve komisyonun söz konusu yıllar arasındaki tüm hesaplarının inceleneceği belirtildi. Ayrıca, konu ile ilgili en yakın zamanda resmi açıklamanın yapılacağı ve süreç ile ilgili kamuoyunun bilgilendirileceği öğrenildi.

Moskova, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız