SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saadet Partisi Kale İlçe Kongresi Yapıldı

Saadet Partisi Kale İlçe Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Kale  İlçe Kongresi, ilçedeki parti binasında yapıldı.

Tek listeyle gidilen olağan kongrede Murat Keleş Saadet Partisi Kale İlçe Başkanı olarak seçildi. Keleş başkanlığındaki yönetim kurulunda Mitat Güldaş, Mehmet Akbaş, Mehmet Yılmaz ve Abdullah Hazar asıl listede, Bilal Seven, Ayten Hazar, Emrah Seven, Galip Yaman ve Erol Avcı da yedek listede yer aldılar.

‘Adil Devlet, Adil Paylaşım Seninle Olur’ sloganıyla düzenlenen kongreye, Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Saadet Partisi Malatya İlçe Başkanları ve birçok Kale'li vatandaş katıldı.

Saadet Partisi’ne katılan yeni üyelere İl Başkanı Mustafa Canbay tarafından rozetlerinin takıldığı kongrede, Millî Görüş iktidarına Türkiye’nin hazır olduğu mesajı verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız