SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Saat 03.00.. Şehrin En Merkezi Yerinde Başına Silah Dayamış Biri.!

Saat 03.00.. Şehrin En Merkezi Yerinde Başına Silah Dayamış Biri.!
A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısından sonra Malatya'nın göbeğinde elinde silahla ana caddede yolun ortasına oturup kendisini vurmakla tehdit eden şahıs, polisler tarafından ikna edilerek vazgeçirildi ve gözaltına alındı.

Olay saat 03.00 sıralarında başladı. Yeni Cami çevresinde devriye gezen gece bekçileri, eli silahlı bir şahsı yürürken farkettiler ve şahsa dur ihtarında bulundular. Ancak, şahıs koşarak kaçmaya başladı. Bir süre ara sokaklarda kovalanan şahıs,  sonra Yeni Cami önündeki Soykan Meydanı'na gelerek, elindeki namlusu kısa kesilmiş tüfeği başına doğrultup yanına yaklaşılmamasını istedi.

Olay üzerine, bağlantı yolları trafiğe kapatılan bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, şahıs Soykan Meydanı'ndan merkez otobüs durağının önüne geçti ve burada caddenin ortasına oturarak silahı başına doğrultmaya devam etti.

Polisle görüşmelerinde adının Mehmet C. D. olduğu belirlenen ve şahsi sorunları nedeniyle bunalımda olduğunu söyleyen genç şahıs, 03.30 sıralarında polisler tarafından eyleminden vazgeçirildi, silahını teslim ederek gözaltına alındı. Şahıs, olay yerinden Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, oradan da polis merkezine götürüldü.

Bu arada, olay nedeniyle çevreye toplananlar arasında bir şahıs, belirlenemeyen bir nedenle taşkınlık yapmaya başlayınca gözaltına alındı. Bu şahıs, konulduğu polis aracına da zarar vermeye kalkıştı.

malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR VE VİDEO: Burhan KARADUMAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • OSMANLI (1 yıl önce)
    Bu Normal birşey değil ニ neden böyle şeyler yapıyılar. Evlerden uzak
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Engin Karataş (1 yıl önce)
    Allahınızı severseniz şu fotoğrafa dikkatli bakın. Adam bunalıma girmiş, yada uyuşturucu etkisinde, elinde silah, karşında da yarım düzine insan. Kardeşim canınız bu kadarmı kıymetsiz. Niye tedbir almıyorsunuz. Bunun gibi olaylar ilk değil, sonda olmayacak. Lütfen daha dikkatli olalım. Allah devlete zeval vermesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    Allah Cellecelaluhu Devletimize Hükümetimize Milletimize Askerimize Polisimize Tüm Güvenlik Güçlerimie Zeval Ziyan Vermesin
    %69
    %31
    Yanıtla