SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Sadece Akpınar- Turgut Temelli Arasını Planlamak Yanlış"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,6 Şubat depremlerin de işyeri yıkılan yada ağır hasar gören esnaflara Tecde Yolu üzerinde kurulan Konteyner Çarşısını ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Tecde Yolu’nun Malatya için yeni bir ticaret merkezi olduğunu belirten Keskin, konteynerlerini dizayn ederek faaliyetlerine başlayan esnafları tebrik ederek,  “Esnafın ışığı yandığı zaman şehirde aydınlanıyor. İşyerlerini açan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Malatya’da yaşamın olduğunu gösteren esnafımız tarihi bir görev üstleniyor. Malatya’yı karanlıkta ve enkazda bırakmayacağız. Hep birlikte şehrimize sahip çıkacağız” dedi.

Keskin, esnafların sorun ve taleplerini dinleyerek, vatandaşlarla da sohbet etti.

Konteyner verildiği halde işyerlerini açmayanlara da çağrıda bulunan Keskin, “Sırada binlerce esnafımız konteyner bekliyor. Açmak istemeyenler lütfen anahtarları getirip teslim etsinler ya da işyerlerini açsınlar.” diye konuştu.

Keskin, Malatya Çarşısı’nın plan ve projelerini takipçisi olduklarını da belirterek, “Malatya Çarşısının inşaatına bir bütün olarak başlanılmalı. Sadece Akpınar ile Turgut Temelli Caddesi arasını planlamak yanlış olur. Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arası bir bütün olarak planlanmalı.”  ifadelerini kaydetti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Cengiz (9 ay önce)
    Malatya nin menfaatleri neyi gerektiriyorsa ona göre adım atılsın. Küçük hesaplar peşinde koşanlara göre değil sayın başkan. Umarım anlatabilmişimdir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Masmalatyalı (9 ay önce)
    Bi tane vatandaş da çıkıp demiyor ki kardeşim sen kimsin de Malatya’nın geleceği ile ilgili demeç veriyorsun ? Ne belediyesinden olurrrrr ne de milletvekilinden. Onlar konuşmadıkça esnaf başkanı plan kuruyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (9 ay önce)
    Raylı sistem tramvay geçecek şekilde geniş cadde ve sokakları ile bir şehir planlayın eskiye sadık kalacağız diye şehrin gelecek yüzyıllarını heba etmeyin lütfen Konya, kayseri, adana, gaziantep, Eskişehir, Antalya vb şehirleri örnek alınız tepkilerden korkmayınız küçük menfaatleri değil gelecek nesilleri düşününüz.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Yazık (9 ay önce)
    Sayın başkan mimar miydi. Mühendismiydi. Bilim adamımıydı. Her üçümüydü. Her konuda bilgisi olana ne denirdi. Talihsiz şehrim. Helvacı, kuyumcu, şoför ve bilimadamlarinca! yönetildi yönetiliyor. Nitelikli insanlara çağrıdır. Hangi partiyi destekliyorsanız o partiden aday adayı olun. Nitelikli oda üyelerinede hangi odaya üye iseniz oda seçimlerinde aday olun. Herkes şehirden kaçıyor. Ne şoför ne helvacı nede bilimadamı! dinleyecek hali kalmadı kimsenin
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Malatyalı (9 ay önce)
    Seçtiğiniz vekilleriniz nerede gören varmı?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Şu vekil ayağını bırakın onları sen seçmiyon onları sana seçtiriyorlar sen ona bak sen seçilenlerin ortak noktasına bak onu araştır
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatyalı (9 ay önce)Yanıt isimli kullanıcı yorumuna
    Seçme kardeşim sana silah zoru ile mi mühür vurdurdular kafaya bak
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Fani gani (10 ay önce)
    Malatyanın nasıl planlanacağına esnaf başkanı aracı oluyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kusura bakmayın (10 ay önce)
    Kusura bakmayın bu şöförler odası başkanı amca hala ekrana habere çıkıyorsa hala bunun piarını birileri yapıyorsa Malatya’dan olmaz. Şehirdeki seviye ilke ufuk vizyon bu adamlara kaldı ise elbette belediye reiside defin yapmakla övünür.Zaten habire birbirine bu ikisi kıyaklar yapmıyor mu? Depremin vurduğu kadar bizi bugüne kadar laf salatası yapanlarda vurdu. Umudumu canlı tutmuya zorlanırken bir de bu adamları bu sitelerde görünce iyice umudum azalıyor. Ne diyeyim
    %79
    %21
    Yanıtla