SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Önemli Çalışmalara İmza Atacağız”

“Önemli Çalışmalara İmza Atacağız”
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, hafta sonu yapılan MTSO seçimlerini değerlendirdi.

"Gerek seçim süreci, gerek seçim günü, gerekse seçim sonucuyla ülkemizin gündeminde yer alan seçimlerimizi kazasız belasız, huzur içinde tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz." diyen Sadıkoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Seçime yüzde 90 oranında katılım sağlayan üyelerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Yapılan seçimle birlikte 30 Meslek Grubunun 23’ünü kazanarak üyelerimiz bizlere bir kez daha teveccüh göstermiş, bu önemli göreve devam etmemize karar vermiştir.

Bizlere oy veren, vermeyen tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Seçilen yeni meclis üyelerimizle birlikte hayata geçireceğimiz yeni projeler ve faaliyetlerle, sayıları 10 bine yaklaşan kıymetli üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bu önemli zaferin mimarı kuşkusuz bizlere inanan ve güvenen üyelerimiz ile gönlü bizimle olan yol arkadaşlarımızdır. Beyaz ve mavi listeden seçimlere girerek, üyelerinin teveccühü ile kazanan yeni meclis üyelerimizi tebrik ediyorum. 81 meclis üyemiz ile birlikte, farklı alanlarda, şehrimize değer katacak önemli çalışmalara imza atacağız.

İlkeli ve dik duruşumuza inanan esnafımız, tüccarımız ve sanayicimiz için önümüzde güçlü hedeflerimiz ve büyük projelerimiz var. Ekonomisiyle büyüyen bir Malatya hayalimiz için azimle çalışarak yeni projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz.

Görev süremiz boyunca ve seçim döneminde desteğini her daim hissettiğimiz şehrimizin güzide basın mensuplarına gönülden teşekkür ediyorum.

Seçimlerde görev alan başta emniyet mensubu polis memurlarımız olmak üzere, Yüksek Seçim Kurulu Malatya İl Müdürlüğü personellerine ve Odamız personellerine teşekkürlerimi sunuyorum.

Yeni bir dönemi hep birlikte başlatıyoruz. Kazanan Malatya’mız oldu."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

19 yorum yapılmış

  • adnan (1 yıl önce)
    Seçim'de Selahattin bey taraf değilim açıklamasının ardından taraf olması uygun olmadığı kati.Oğuz başkan Malatyalının yüklediği sorumluluğu katiyen ve harfiyen yerine getirmesi kaçınılmazdır.Hayırlı uğurlu olsun seçim sonucu.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Nizamettin Opanoğlu (1 yıl önce)
    Hür iradeyle seçimi kazanan kıymetli TSO başkanımızı tebrik ediyor,Malatya'nın Ticaret ve Sanayisine önemli katkılar sağlaması yolunda başarılar diliyorum.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • selim (1 yıl önce)
    İşin kötü tarafı 4 yıl boyunca TOBB gezi resimlerini mecliste çalışma diyen anlatan ve daha ilginci bunu alkışlayan adı iş insanı arkadaşlar. Bu dönem TOBB da yok başkanın deyimi ile kaybeden Tüfenkçi de yok adını TOBB a yazdırsın. Öznur ablanız ile büyük siyasetçi Ağbaba var onları unuttuk. Emekleri çok seçime bundan sonrada olacaktır. Dik dur kaybeden siyasetçileri söylüyorsan kazanan siyasetçileri de söyle.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • hamza (1 yıl önce)
    4 sene içerisinde bir şey görmedik .Laf çok icraat yok yazık oldu güzelim MALATYAMIZA.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 yıl önce)
    Önceki dönem ne yaptın ki şimdi ne yapasın belediye başkanına sataş milletvekiline sataş valiye sataş mağduru oyna prim yap bilinçsiz esnafın gözünde bunlar dışında birşey yaptığıni görmedik Malatyanın 4 yılına yazık oldu
    %53
    %47
    Yanıtla
  • AHMET (1 yıl önce)
    Malatya için talihsizlik oldu tekrar seçilmeniz 3000 Kişinin çalışacağı Türkiye nin en büyük porselen fabrikası Kütahya ya gitti 1250 Kişinin çalışacağı Düz cam fabrikası Malatya ya yatırım yapma kararını başka ile aldı Yanında bir sürü sektörü geliştirecek ve aylık Yaklaşık 1000 Tır taşıma yapacaktı ve Malatya ekonomisine çok büyük değer ve inanılmaz bir dinamizm katacak olan yatırımlar kuş misali uçup gitti. Nitelikli Sanayi yatırımları gelmeyince Malatya ekonomik olarak daha da yavaşlayacak küçülecek esnaf daha da zorlanacak İflaslar başlayacak insanlar işsiz kalacak kısaca diğer iller büyürken Malatya gerilemiş olacak. Bu yazdıklarımı bir yere not edin üç bey yıla kalmaz o zaman Malatya ya ne denli kötülük yapıldığını ve kendimize ellerim kırılsaydı bunlara oy vermeseydim Oğuzhan Ata Sadıkoğlu yüzünden memleket bu hale geldi dersiniz.
    %52
    %48
    Yanıtla
  • bülent (1 yıl önce)AHMET isimli kullanıcı yorumuna
    demekki o yatırımcı malatya sevdalısı değilmiş...para sevdalisiymiş
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Çok yazık çok
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Öz malatyali (1 yıl önce)Zeynal isimli kullanıcı yorumuna
    Ticaret Sanayi odası aşkını olamayan memleketine yatırım yapamıyor mu, yapmıyor mu? Gerçekten Malatya sevdalısı ise şimdi yapsın. Malatya sevdalısı demek bir takım grupların desteğini almak, hemaehrilerinden kendini soyutlama değildir. Malatya sevdalısı demek, samimi bir sekilde Memeleketime ne kadar faydalı olurum demektir. Bakın ne güzel yazmışsınız yatırım Kütahya ya gitti diye diye, gerçekten MALATYA SEVDALISI olunsaydı bu planlar daha önceden hazırlanması. Vesselam
    %0
    %100
    Yanıtla
  • işsiz insan yok işi beğenmiyen insan var herkes masabaşı iş istiyor TSO nın malatyaya yapmış olduğu en büyük yanlışı gereğinden fazla tektil fabrikalarına yer verilmesidir şu anda bu fabrikalarda çalışacak insan bulmakta zorluk çekiliyor tekstilde çalışan ağır sanayide çalışmıyor şu anda 3. osb bir tane makina imalatcısı yoktur bu ülkeye katmadeğer üreten insanların burada hakkı yokmu bu saatten sonra TSO nın yapacağı en doğru hareket adam sayısı az olan üretimi insan emeğinden çok makinaya dayalı fabrikalarında olması gerekir 2.osb şu anda çalışacak adam bulamadığı için kapatma zorunda kalan bir fabrika var
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Ha ha ha 4 yılda ne yapmıştı ki önünde ki 4 yılda ne yapa. En iyi yaptığı şey organize sanayi bölgesinde akrabalarına yer tahsis etmek.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    seçim sürecini kazasız belasız, huzur içinde tamamlamış olmanıza şehrimiz adına sevindik mutlu olduk tebrik eder yeni dönemde yeni atılımlarla malatyayı kalkındırmanızı yürekten dileriz. malatyanın organize sanayii bölgesi tekstil adası gibi yeni iş kollarına yeni yatırımlara yeniliklere kapı açın lütfen sanayiciler yatırımcılarla yarışmayın kardeşçe bilgi alış verişi ile omuz omuza olun ki malatya kazansın neden malatya bir antep gibi bir kayseri gibi olmasın üretim üretim üretim çeşitli kollarda üretim şart şehrimde... topraklarımız verimli işçiye destek verir bide bu işi yapacak bir iş insanına destek verirsen malatya organize sanayisine bir salça fabrikası yakışır siz teşebbüs edin yenileri yanınıza gelir yelpaze genişler hadi başkanım siz 2. kez seçilmeniz doğru bir karar olduğunu tüm memlekete kanıtlayın... saygılarımla.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Kayısı adam (1 yıl önce)
    Biraz mimik ve konuşmanıza dikkat edin bu 2. Başkan oluşunuz ama dışardan çok itici mizacınız var biraz poz vermeyi dik durmayı ve sırıtmayı öğrenin . Size gerçekten bu iyi gelecek. Başkanlığınız hayırlı olsun iyi işler yapacağınıza şüphemiz yok . Nice hayırlı yıllara olsun
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Kiremit (1 yıl önce)
    İlla saga sola sataşıp ordan siyasi rant elde edip yakında milletvekili aday adayı olursunuz gibi geliyor. Bir çok alanda Malatya'ya yatirim yapan yaptığı festivallerle organizasyonlar la o senin peşinden koşan nankör esnaflara çok para kazandıran ki kendisinin olup olmayacağı belli olmamasına rağmen Expo 2028'i Malatya ya getiren Selahattin Gürkana nasıl laf atmamışsın şaşırdım. Ama yöneticilik vasfınızın olduğunu sanmıyorum.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • UltraŞakşakçı (1 yıl önce)Kiremit isimli kullanıcı yorumuna
    Selahattin başkanın mübarek ismi üzerinden şov yapmaya çalıştı eline yüzüne bulaştırıp kenara kaydı. Bunlar saman alevi gibiler bunlardan bi yol olmaz Hakan abi.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • ooo gürkancı kardeş rahatsız olmuş
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Cok önemli şeyler yapıyormuş gerçekten . Çok duygulandık. Vay Selahattin başkan vay.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)Kiremit isimli kullanıcı yorumuna
    büyük bir farkla kazandı.seçmen kimin haklı olduğunu ortaya koymuştur.gürkanı gözünde fazla büyütme aynı sözler ,aynı duruş,reklam ,foto başka birşey yok.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Onat kılıç (1 yıl önce)
    Hiç şüphemiz yok iyiki varsın saygımla.
    %50
    %50
    Yanıtla