SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sağlık Çalışanlarından İsrail Protestosu

Sağlık Çalışanlarından İsrail Protestosu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.

İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkisinde bir araya gelen sağlık çalışanları, ellerindeki pankartlarla Sümerpark'a kadar yürüdü.

Sağlık çalışanları adına burada konuşan Doç. Dr. Ahmet Selim Özkan, Gazze'deki soykırımın sona erdirilmesi için yürüyüş yaptıklarını anlattı.

Bir babanın kefenin içindeki ölmüş çocuğuna kek verdiği görüntüleri izlediklerini aktaran Özkan, "Kefenin içindeki çocuğuna o keki veriyor, diyor ki 'cennete bu kekle git.' Artık söylediğimiz sözlerin, aktardığımız bilgilerin rakamdan ibaret olduğunu görmeye başlıyoruz. Ne yazık ki 8 binden fazla çocuğun, binlerce insanın öldüğü haberleri görüyoruz." dedi.

Özkan, Gazze'deki ölümleri kabullenmediklerine vurgu yaparak, "Bu soykırımın sona ermesi, kadınların ve çocukların soykırımla ölmemesi için iki dakika sessiz duracağız ve dua edeceğiz." dedi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Oktay (3 ay önce)
    Dostlar bizi pazarda görsün amaçları o genel sekretersin doktorsun ama samimi değilsin ticaret yapanı boykot et İsrail in çok umrunda değil
    %74
    %26
    Yanıtla
  • A Ali (3 ay önce)
    Teşekürler sağlıkcılara çok şey borçluyuz ALLAH razı olsun insan olan sizlerin kıymetini bilir yolunuz açık olsun size kalkan eller kırılsın
    %42
    %58
    Yanıtla
  • İlhan (4 ay önce)
    Arkadaşlar Emekli sağlıkçılar galiba
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ali (4 ay önce)
    Bir gün de bu depreme neden olan vampirleri kınamak için ve kaybettikleriniz ve haklarınız için eylem yapın.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Yok onlar için halay çekiyorlar daha etkili oluyor.
    %79
    %21
    Yanıtla