SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saha Bu Yıl Bitirilecek

Saha Bu Yıl Bitirilecek
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Konakspor'un sahasının bu yıl içinde yapılacağını bildirdi.

Öz, Konakspor'u ziyaretleri esnasında takımın antrenmanlarını yaptığı toprak saha hakkında bilgiler aldıklarını belirterek, toprak sahanın sentetiğe çevrilmesi adına girişimde bulunduklarını söyledi.

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile konuyu paylaştıklarını dile getiren Öz, "Konuyu sürekli takip ettik ve gerekli görüşmelerimizi yaptık. 600 bin TL bedeli olan sahamızın sentetik çim yapılması, etrafının tel örgüyle çevrilmesi, tribün ve soyunma odalarının yapılması için gerekli onayı aldık" dedi.

Konakspor'un sahasının 2014 yılı yatırım programına alındığını kaydeden Milletvekili Öz, sahanın bu yıl içerisinde yapılacağını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız