SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Her Maçta Hakem Hatalarıyla Karşılaşıyoruz”

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, "Her maçta hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Fakat bir sahada sadece adalet istiyoruz " dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, kulübün sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Yeşilova, "Lige iyi başlamak istedik. Fakat bu olmadı. Ama sahada umut veren bir takımımız var. Mücadele gücü yüksek olan bir takım var. Bu liginde en iyi top oynayan en iyi mücadele eden takımlarındanız. Aslında bir tek eksiğimiz var. O da 3 puan. Onu da bu önümüzdeki maçta alıp seri galibiyetlerle devam etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Taraftarlara çağrıda bulunan Yeşilova, şunları söyledi:
"Bu iş taraftarsız olmaz. Bununla ilgili bir kaç kere çağrıda bulunmuştuk. 5 yıldızlı bir stadyumumuz söz konusu. Taraftara çok ihtiyaç duyuyoruz. Olmazsa olmazlarımızdandır taraftar. Onlarında itici güç olacaklarının farkında olacaklarını ve gerekli desteği vereceklerini düşünüyorum. Onlara çağrım bu takımı yalnız bırakmayın. Bu takımın size bugün ihtiyacı var. El birliğiyle bu takımı bulunduğu yerden çıkaracağız. Ondan sonrası daha güzel olacak. Bunu el birliğiyle yapmamız lazım. Bunu sadece bu yönetimin üzerine bırakmamalıyız. Bu şehir birlik ve beraberliği oluşturursa başarı olur. Bununla ilgili Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız gerekli desteği sunuyorlar."

Hakemlerin adaletli maç yönetmesi çağrısında bulunan Yeşilova, "Her maçta hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Hakemlerin art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Fakat bir sahada sadece adalet istiyoruz. Biz mücadele ediyoruz. Bizim istediğimiz hakemlerin adaletli olmasıdır. Son maçta penaltımız var. Hakem VAR'a gitmedi. Hakemler hakkaniyetli bu işleri yapmalı" dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Haci (2 yıl önce)
    Spor Kamuoyunda küçülmüş,içi boşaltmış sahipsiz bir klübe darbe her yerden gelebilir.Buna hakemlerden dahildir.Eski yönetimin yeni Matyasporu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bayram (2 yıl önce)
    Hakemler % 100 rakiplerin leyine avantaj kullanıyorlar, ceza sahası dışında çekmeye kırmızı ve penaltı veriyorlar bu sahipsiz malatya bu ligden de düşecek ve Hakemler düşürecek bilerek malatya nın hakını yiyen Hakemlere lanet olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Sahip siz takim olunca hakem hatalari olacak ornek bodurum spor manisa macina izmir bolgesi hakemleri atandi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Doğru,tüm hakemler bize düşman. Sanki Avrupa şampiyonuyuz ya. Yanlış yoldasınız.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Turo44 (2 yıl önce)
    iyide bu açıklama şimdimi yapılır...
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bunu sanki bilerek söylüyorlar .
    0
    0
    Yanıtla