SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sahaya 3 Puan Almak İçin Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2019-02-12 18:30:32
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın gücü ve kalitesinin belli olduğunu ifade ederek, sahaya 3 puan için çıkacaklarını söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde kulüp televizyonuna açıklamada bulunan  Bulut, Atiker Konyaspor ile oynadıkları karşılaşma, Beşiktaş maçı hazırlıkları ve takımdaki son durumla ilgili bilgiler verdi.

Başarılı teknik adam, Atiker Konyaspor deplasmanında alınan 1-1'lik sonuçla ilgili, "Futbolcularıma maçtan önce 'maç ne kadar 0-0 giderse, iş bizim lehimize döner' demiştim. O şekilde de oldu. İşler planladığımız gibi gidiyordu. İkinci yarıda da oyuna aldığımız futbolcular, oynadığımı şekil ve ataklar istediğimiz şekilde gitti. Nitekim golü de bulduk. Bir penaltı oldu, zaman zaman futbolda bunlar oluyor ama yakaladığımız net fırsatlar var onları maalesef iyi değerlendiremedik. Sonuçta 1-1 berabere kaldık. Burada 2 puanı kaybeden bir Yeni Malatyaspor var. Konyaspor'un 1 puana sevinmesi lazım. Maç sonrası açıklamalara baktığımda 'bizim futbolcularımız zaman geçirip, yerde yatmaya çalışıyorlarmış.' Kesinlikle böyle bir şey yok. Maçı bir daha izlerlerse orada bir kaç net kart olan pozisyonlar var. Penaltı golü sonrası Jahovic, Farnolle'nin elini ısırdı. İssam'a yapılan bir hareket var. Faul ve sarı kart verilmedi. Bizim futbolcularımız gereksiz yerde yatmadı. Yapılan faullerden dolayı yerde kaldılar. Rakip sert oynadı. Her şey bizim istediğimiz gibi gitti ama tek üzüldüğüm 2 puan kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

Bifouma'nın Atiker Konyaspor maçında sakatlandığını ifade eden Bulut, "Maçta ilk yarı ve ikinci yarıda yaşadığı pozisyonlarda iç yan bağlarını zedeledi. Ayrıca, çapraz bağında da ufak bir sorun yaşadı. Doktor kontrolünden sonra aramızda olamayacak. Futbolda maalesef bunlar var. Yerine oynayacak arkadaşlarımız onun yokluğunu hissettirmeyeceklerdir. Elimizdeki olan futbolcular görevini iyi bir şekilde yerine getireceklerdir" diye konuştu.

Bulut, yeni transfer Kamara ile ilgili, "Kamara bize geldiğinde en son maçını bir ay önce oynamıştı, fazla antrenmanda yapmadı. Uzun zaman oynamadığınız ve antrenman eksiği olduğunda geri dönmeye birkaç gün ihtiyacınız var. Kupa maçında sonradan oyuna girdi, Konyaspor maçında da değerlendirdik. Birde hem buraya hem zemine alışması lazım. Biraz kaslarında ağrıları vardı zeminden dolayı, onlar yavaş yavaş azalıyor. Konyaspor maçında iyi bir performans gösterdi. Güzel bir pas verdi Ömer daha iyi vursa maçı 2-1 kazanmış olacaktık" dedi.

Ligin 22.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacaklarını anımsatan Bulut, "Güçlü bir ekibe karşı oynayacağız. Sonuçta Beşiktaş'a karşı oynuyorsunuz. Gücü, kalitelisi, bireysel futbolcularının yetenekleri belli ama bir şey söyleyebilirim; sahaya 3 puanı almak için çıkacağız" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gol GOL (5 yıl önce)
    BİR YANIM ÇOCUKLUK AŞKIM KARTAL BİR YANIM CANIM MALATYAM BU SENE BJK ŞAMPIYON OLAMAZ OZAMAN MALATYAM KAZANSIN HAYDİ BASTIR MALATYAM 3 ÜÇ PUAN SENİN
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (5 yıl önce)
    Erol hoca bu maç çok önemli,Bunları buradan sıfır puanla gönderelim ki , başarınız tesadüfü olmasın.ilk 11 de ertaç-cabek-mina-murat-bifom-murat ylı.-donalt-guherme-camara-eren-adam olursa galip geleceğiz inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Kayseri ve konya maçlarındaki halimiz gözönüne alınırsa 1 puana bile seviniriz.inşallah 3 puanı alırızda ben yanılırım.
    0
    0
    Yanıtla