SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Neden Temizletmiyorsunuz?' Demiş, Kırmızıyı Görmüş

0
Güncellendi - 2022-01-18 23:06:24
'Neden Temizletmiyorsunuz?' Demiş, Kırmızıyı Görmüş
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, Gaziantep Futbol Kulübü maçının devre arasında kırmızı kart gören Teknik Direktörleri Sumidica'ya haksız bir kart gösterildiğini iddia etti.

Çelikel, ilk devresinin ardından yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen maçın devre arasında hocaları Sumidica'ya kırmızı kart gösterilmesine tepki gösterdi.

Çelikel, "Teknik Direktörümüz Marius Sumudica, maçın ertelenmesi kararının ardından orta hakeme, “Sahayı neden temizletip, oynatmıyorsunuz?” demiş sonrasında anlamsız ve sebepsiz bir şekilde kırmızı kart ile cezalandırılmıştır. Her maç her hafta olduğu gibi bu maçta da aleyhimize basit bir karar verilmiştir. İzahı yapılamayacak kararların verilmesini artık anlamlandıramıyoruz" ifadelerine yer verdi.

iha- AA

FOTO: Sumudica, maç öncesi Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut ile

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)
    Anlaşılan MALATYASPOR U gözden çıkardınız Sn.futbol federasyonu ve Hakemler Birliği !! Hani,rakip takımlardan biri olsanız,İnanın şaşırmam,hayrette etmem..İddia ediyorum,ligin en centilmen,en misafirperver futbol takımı MALATYASPOR ve Sn.Yöneticileridir..kaç maçtır takımın,kanı,teri,kaderi ile oynuyor..ah alıyorsunuz AHH..!!Yazıktır günahtır..
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar kaplan (2 yıl önce)
    Stadın temizlenmemesi Malatya stadında olsaydı kıyamet kopardı. Neden kimse tepki göstermedi acaba antepte stat temizlenmeyince. Bir ikincisi Karşılaşmanın hakemi sahada top sektirirken Sumudica yanına gelince hocamıza gösterdiği tavır hiç de hoş değildi. Daha sonra maçı tatil etmeden yaklaşık 3-4 dakika rakip takımın hocasıyla konuşmasını televizyondan herkes gördü. Hoca tamamen bu konuda serzeniş göstermiş olabilir. Haklıda
    0
    0
    Yanıtla
  • hakann (2 yıl önce)
    bu nasıl gazetecilik ya, nerenin bu site, bu nasıl başlık, hakeme tepki koyacağına malatyaya tepki koyuyor, içimizdeki irlandalılar siz olmalısınız, engelliyeyimde bi daha açmayayım bu siteyi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Bizden başka teknik direktörü her maç kart gören başka bir takım varmı acaba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tf44 (2 yıl önce)
    Hani futbolcu alacaklardır kayserispor un aldıkları futbolcuları görün. Yine döklüntü leri topladık
    0
    0
    Yanıtla
  • Werty (2 yıl önce)
    Hakkı efendi boş boş konuşma saçma sapan transferler yapıp yanlış kadro kurdunuz lige baslayinca ne kadar yanlış olduğunu anladınız.Sen hakeme değil kendin ve bağlı oldugun parasız pulsuz klubun arabalarını bile satan yönetim kuruluna bak bu sene ligde kalsak yeter sen ve senin yüzüne kimse bakmayacak bunuda bil.Yaziklar olsun ki sana bu klupte görev vermişler.Alabilecegimiz maç dua edin yarın yarım devrede golu bulalimda galip gelelim yoksa vay halimize vay halinize
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Galiba Covid nedeniyle 8 futbolcu Gaziantep’te eksikti şimdi bir kısmı gelir be hakem ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadroyla oynamak zorunda.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan ÖZGÖRGÜLÜ (2 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Kesinlikle..Baktılar GAZİANTEP yenilecek..çareyi ertelemede buldular..
    0
    0
    Yanıtla