SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

'Sahipsiz' Yeni Malatyaspor'da Yaprak Dökümü..

'Sahipsiz' Yeni Malatyaspor'da Yaprak Dökümü..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un Malili santrafor Nouha Dicko 'resmen' takımdan ayrıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu sitesinde yer alan takım kadrosundan ismi çıkarılan Dicko, Rizespor maçında kadroda yer almamıştı. Süper Lig’e bitime 6 hafta kala veda eden Yeni Malatyaspor’da yaprak dökümü sürüyor. Sarı siyahlı takımda alacakları ödenemeyen futbolcular bir bir serbest kalırken, bu oyuncuların arasına Dicko da eklendi. Sarı siyahlı takımın devre arasında Gaziantep Futbol Kulübü’nden kadrosuna kattığı Mali uyruklu santrafor takımdan ayrıldı. Dicko’nun ismi Türkiye Futbol Federasyonu’nda yer alan Yeni Malatyaspor’un takım kadrosundan çıkarıldı. Nouha Dicko, son olarak 35.haftada deplasmanda Alanyaspor ile oynanan karşılaşmada forma giymiş ve 32.dakikada muhteşem bir gole imza atmıştı. 
Alanyaspor maçı öncesi takımdan ayrılma kararı alan ve teknik direktör Cihat Arslan’ın ısrarı ve isteği üzerine Alanyaspor maçına çıkan Dicko, sonrasında takımdan ayrılmış ve Rizespor maçı kadrosunda yer almamıştı.

Yeni Malatyaspor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan ve güncel piyasa değeri 900 bin Euro olan Dicko, Süper Lig’de 15 kez sarı siyahlı formayı giydi. Bin 316 dakika sahada kalan golcü oyuncu, 15 maçta 4 gole imza attı.

TFF'deki listeye göre, 14 Mayıs günü itibarıyla Yeni Malatyaspor'un kadrosunda ‘resmen’ yer alan, ancak bazıları fiilen olmayan isimler şunlar:

Listede yer almalarına karşın; daha önce de Kaleci Ertaç Özbir, Azubuike, Hadadi, Kenan Özer, Zeffane takımdan ayrılmışlardı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Seyfo (2 yıl önce)
    Yazık oldu demiş vatandaşın biri. Biz süper lige ilk çıktığımız sene dahi bu adil gevrekle olmaz. Adamda esnaf kafası var. Profesyonellikle alakası yok, yarın bir gün takımdan menfaatini alır, arkadasına bakmadan gider dediğimiz zaman, yoook yaaauv takımı destekleyin, adil gevrek daha ne yapsın, süper lige çıkardı diyorlardı. Aldınız mı şimdi süper ligi ? Aldınız mı muhteşem başkanınızı?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Bu takımın durumu, bu şehrin milletvekilleri ve yöneticilerinin aynasıdır. Çünkü isteseler bu takım bu hale gelmezdi. Hatalar tekrar edip duruyor. Hiç bir şey değişmiyor. Aynı senaryo Haşim Karadağ ile Malatyaspora yapıdı. Şimdi de Adil Gevrek İle Yeni Malatyaspora yapıldı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca44 (2 yıl önce)
    Yazık oldu..birlik beraberliği sağlayamadık hakettik adil gevrek başka birşey yok Yeşilyurt Belediyespor'un başkanı kim kimse bilmez adil gevrek adil gevrek bu takım kaç kere düştü hiç bir başkana bu kadar yapılmadı.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Klübü akıl almaz borç batağına sürüklerken koltuğu bırakmayanlar ve bunu ibra eden yönetim kurulu hesap vermediği sürece bu klübe kimse yönetici olmaz.Hele yeni spor yasasına göre hiçkimse olmaz.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Hasan konuk (2 yıl önce)
    Neyse yeni malatyada batar yepyeni malatya kurulur:)
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Recep (2 yıl önce)
    2 cumhurbaşkanı,birçok devlet adamı ve birçok sanatçı çıkarmış bir şehrin düştüğü hallere bakın.!!Mangalda kül bırakmayanlar şimdi nerede?Bu şehir 2 takımı taşıyamaz diye defalarca uyardık.Ve ikisi de düştü.dibine kadar bitmiş bir takım (yms) malı kongrede aklandı.Akıl alır gibi değil.YMS ve YBS 'un hesapları incelenmeli ve gereği yapılmalıdır.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Yaprak kaldimiki yaprak dökülsün Malatyaspor bizim köydeki asırlık yaprak açmaya gücü kalmayan çınar ağacına döndü tek kelime yıllarca gölgesinde oturdukları koca çınarı kurutanlari,kurutanlari alkışlayan yancı trolleri,ve bütün bunları seyrededip gormezden gelenleri Allah'a havale ediyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla