SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Altınla Kurban Alan Dolandırıcı Aranıyor

Sahte Altınla Kurban Alan Dolandırıcı Aranıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, sahte altınla dolandırılan yetiştiricinin kurbanını polis ekipleri bularak sahibine teslim etti.

Yeşilyurt ilçesi Yeşilkaynak Mahallesi’nde meydana gelen olayda, canlı hayvan pazarına kurbanlık almaya giden A.P yetiştirici A.A. ile kurbanlık pazarlığına tutuştu. İkili 12 bin TL değerinde kurbanlık bir keçi üzerinde anlaşırken, ödemeyi 4 adet çeyrek ile 3 bin 500 TL para ile yapan A.P. keçiyi alarak olay yerinde uzaklaştı. Yetiştirici A.A. altınların sahte olduğunu fark etmesinin ardından durumu polis ekiplerine bildirirken, ihbar üzerine çalışma yapan ekipler keçiyi bularak sahibine teslim etti.

Olayın zanlısı A.P.’nin yakalanması için başlatılan çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.

iha

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Nur (1 hafta önce)
    İnsanlar dinden imandan çıkmış pesss sahte altınla alıp onu kurban diye kesmeyecek herhalde gidip başkasına satacak bence
    %91
    %9
    Yanıtla
  • 44malatya (1 hafta önce)
    ARTIK insanlarin bir birine guveni kalmamis Meydanlar Hirsizlara Uyusturuculara rusvetcilere Cakalara mafyalara silah saticilarina Kiralari Artiran kisilere birakilmis cezasi yoktur Polis yakalar Mahkeme serbes birakir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • murat (1 hafta önce)
    İyi Bayramlar. tamam hırsız suçlu da 4 çeyrek bugün zaten 16 bin yapıyor üstüne de 3.500 almış. 12 binlik keçiyi 19.500 tl ye satarken ne oluyor. 12 bine satarken karın zaten içinde Açgözlülük yaparsan sonun hep hüsran olabilir.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • BekirBey (1 hafta önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    Tamam da kardeşim kimse sana 19 bine keçi al demiyor. 13 bine de al demiyor. İster al ister alma. Burada hırsızın haklılık payı ne olabilir ? Kafan mı güzel senin ?
    %15
    %85
    Yanıtla
  • Kafası güzel olan sensin güzel bi noktaya parmak basmış 4 tane çeyrek kurbanlık fiyatının çok üstünde Sonuçta hırsızı aklama gibi bi niyeti yok ama satıcının açgözlülüğünü anlatıyor bence ayıktığında yorumu bi daha oku derim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tam bende aynısını yazacaktım
    %100
    %0
    Yanıtla