SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sahte Dişçide Silah, Mermi ve Uyuşturucu Ele Geçirildi

0
Güncellendi - 2020-01-07 02:04:50
Sahte Dişçide Silah, Mermi ve Uyuşturucu Ele Geçirildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, ruhsatsız faaliyet gösteren bir diş muayenehanesi ve atölyesi yapılan aramada çıkanlar emniyet ekiplerini şaşırttı. 

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 4 Ocak’ta gelen bir ihbarı değerlendirdi. 

İhbar üzerine Malatya il merkezinde bir işyerinde arama yapıldı. İşyerinin hiçbir izin belgesi bulunmayan ve ruhsatsız faaliyet gösteren, diş muayenehanesi ve atölyesi olduğu tespit edildi. 

Ekipler tarafından yapılan aramada, 1220 adet 7,65 mm MKE yapımı mermi, 400 adet 9 mm MKE yapımı mermi, 39 adet av tüfeği fişeği, 1 adet ruhsatsız kırma av tüfeği, 460 gram esrar maddesi, 2 fişek 3 gram metamfetamin, 1 adet uyuşturucu içiminde kullanılan pipet ele geçirildi. 

Emniyet ekipleri konuyla ilgili 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına alırken, ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilen işyerine İl Sağlık Müdürlüğünce gerekli işlemlerin yapılmasının ardından mühürleneceği bildirildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • DrHayri (4 yıl önce)
    Bu iş artık çığırından çıktı dişhekimliği 5 yıl süren bir okul.Millet buraları okuyor mezun oluyor.Yapmayın etmeyin çalışmayan emekli ya da diplomasını kiralayan hekimleri kandıran insanlar var.Bu iş böyle olmaz lütfen denetim artsı artık kaçak çalışma ve emek somürüsüne dur deyin.Dişhekimi dışındakilerin muaynehane açması yasaktır.Bu konuyla ilgili müdahalelerde bulunun lütfen...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    O kadar çok sahte diş hekimi var ki malatyada.. Ne sahtekarlıklar dönüyor malesef insanların sağlığıyla oynuyorlar ne yazıkki denetim yok. En azından millet uyanık olsun da gittiği yerdeki hekimin diplomasını görmeden disini yaptirmasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sigara denetime dikkat edildiği kadar faaliyet gösteren esnaflara çay içmeye gidilse ne var ne yok ortaya çıkar ! Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diye diye yılanlarla yaşar hale geldik
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    koca malatyada 1 tefecimi var?? Torbacı olarak bir sürü torbacı ve belli suç grupları var, bunlar alınsın memlekete huzur gelsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (4 yıl önce)
    Yeni müdür süper çalışıyor şehirde tefeci ve torbacıların üzerine inşalla gider malatya torbacı kaynıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (4 yıl önce)
    Arkadaşın biri sigortası z gss prim borcunu ödeyemeyip de sağlık hizmetinden yararlanması yasaklanan 5 milyon kişiden biri dişi ağrıyor yeni devlet diş aciline gidiyor 27 lira giriş ücreti veriyor diş tabibi dişi çekmem diyor diyor hasta benim sigortam yok uzman doktora gidemem çekmen lazım tabip diyor ki orası beni ilgilendirmez şimdi soruyorum Suriyeli si Afganlısı il göç idaresinden aldığı kıytırık bir mülteci belgesi ile uzman doktor a gidip dişini de dahiliyesine de muayene oluyor Suriyeli gidince seferber oluyorlar ama bu ülkenin öz evladı gidince başından savıyorlar haliyle bu ülkenin öz evlatları sahte disciler in ağına düşüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (4 yıl önce)
    Yeni müdürden ALLAH razı olsun esnaf mafyaların eline bırakılmıştı kaç ay geçti neredeyse tertemiz oldu gece gündüz dua ediyor malatya esnafı size müdürüm elleriniz dert görmesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Yeni emniyet müdürümüz maşallah iyi çalışıyor.Malatyamızı düzeltecek inşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif (4 yıl önce)
    Kimin neresi olduğunu da ya yazın yada haber diye önümüze koymayın,bütün dişçileri şüpheli durumuna düşürüyorsunuz.adı şu yeri şurada sahibi falan hepsini yazın ki anlayalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (4 yıl önce)
    Malatyanın merkezinde nasıl böyle bi yer açabilirler aklım almıyo. Gerçekten güvenlik ve denetim zaafı var
    0
    0
    Yanıtla