SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şaka Gibi.. Gevrek'in 'Denetim Başkanı' YMS'ye Başkan Adayı!.

Şaka Gibi.. Gevrek'in 'Denetim Başkanı' YMS'ye Başkan Adayı!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un başkanlığını 8 yıldır sürdüren Adil Gevrek ve Malatya'da çoğu tanınmayan yönetim kurulu üyelerine, takımın Süper Ligde yer aldığı 5 sezonun büyük çoğunluğunda, şeffaf bir yönetim gösterilmediği, transfer dahil çok önemli parasal miktarlar tutan gelir ve giderlerinin bilinmediği, borçların bilinmeyen bir nedenle kısa sürede 400 milyon TL'nin üzerine çıktığı yolundaki suçlama ve eleştirilerin yöneltildiği dönemde bir 'oldu- bitti' kongre (genel kurul)  süreci daha yaşatılmak istenirken, ilginç gelişmeler de dikkatlerden kaçmıyor. Ankara'da yerleşik olan ve Gevrek yönetimlerinin Denetim Kurulu'nda görev üstlenen Kamil Göksu (üstteki fotoğrafta sol baştaki), sürpriz bir şekilde başkanlığa talip olup, Malatya'da destek aradı.

Gevrek yönetiminde 2019- 2020 sezonunda Süper Ligden düşen, ancak idari bir kararla ligden düşmenin kaldırılmasıyla ligde kalan, bir sonraki sezonda bir sezon önce yaşananlardan ders alınmayıp aynı hataların tekrarlanmasına rağmen kılpayı ligde kalan, 2021- 2022 sezonunda ise, lig tarihinin en başarısız sonuçları nedeniyle sonuncu sıraya demir atıp lige veda eden Yeni Malatyaspor'da, 'kongre süreci'nde Gevrek'e yakın bir isim olan ‘Yeni Malatyaspor Denetim Kurulu Başkanı’  Kamil Göksu'nun adaylığını açıklaması, "Malatyalı'nın aklıyla dalga geçmek' olarak değerlendiriliyor.

Denetimsizlik ve hesaplarının şeffaf olmaması, kulübü batırdığı ve Yeni Malatyaspor'un  ‘baş sorunu’ olduğu eleştirilerinin muhatabı olan Adil Gevrek'in yönetimlerinde 'Denetim Kurulu'nda görev alan, ancak kulübün içine sürüklendiği dönemlerde Gevrek'i denetlemeyen Göksu, geçtiğimiz hafta Ankara'dan Malatya'ya gelerek, yönetim girişimi için bazı kuruluşlardan destek talep etti.

GEVREK'İN AÇIKLAMASINDAN HEMEN SONRA ADAYLIĞINI DUYURMUŞTU..
8 yıldır Adil Gevrek'le birlikte çalışan Kamil Göksu, Gevrek'in olağanüstü kongre yapacağı ve kendisinin aday olmayacağı yolundaki açıklamasından hemen sonra 13 Nisan günü bir açıklama yapmış ve kendi adaylığını duyurmuştu.

Gevrek'in yönetiminde Denetim Kurulu Başkanı olduğunu da 'özellikle' belirten Göksu'nun, Yeni Malatyaspor'un durumu ve kendisinin denetimdeki konumu nedeniyle sorumluluğunu göz önüne almayıp bir de  “bu göreve talip olmamdaki tek amaçta Y.Malatyassporumuzun hak ve menfaatlerini sonuna kadar korumak ve savunmak" diyerek Malatya kamuoyuyla dalga geçtiği için malatyahaber.com'un 'ciddi bulmadığı' 40 gün önceki söz konusu yazılı açıklaması -aynen- şöyleydi:

"Y.Malatyaspor Kulübü’ne Başkan adaylıklarını açıklayan Malatyamız’ın yetiştirdiği çok çok kıymetli iş İnsanlarımızla gurur duyuyorum bir hemşehrileri olarak.Burda şu noktaya temas etmek istiyorum.

Ben bir Y.Malatyasporlu olarak bu kulübün delegesi ,Denetleme Kurulu Başkanı ve en önemlisi bir taraftarıyım.Uzun yıllar önemli hizmetler verdim maddi manevi.Aday olan hemşehrilerimizin açıklamalarını yakınen takip ediyorum.Açıkladıkları bütçeleri çok kıymetli  buluyorum.

Ben şu konuya temas etmek istiyorum; Kulübümüz dernek statüsünde olan bir kurumdur burada yasal mevzuatlar çerçevesinde yol izlenmesi gerekiyor ve kongreden sonrada Yeni Spor Kulüpleri ve Spor Federasyonları Yasası çerçevesinde nevi değişikliğine gidileceğini belirtmek istiyorum.

Ben Delegelerin düşüncelerini çok değerli buluyorum.Hiç bir başkan adayı delegelerin varlığını düşünmedi.Kongre de delegelerin hür iradeleri ile kullanacakları oylar çok önemli bu kadar kıymetli delegelerimizi yok sayamayız.

Burada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız ayrıca Kulubümüz’ün Onursal Başkanı Sayın Selahattin Gürkan bey’in vereceği  karar çok önemlidir.

1-Atama ile Başkanmı belirlenecek ?(Bu Yasal olarak Mümkün değil)

2-Demokratik ortam çerçevesinde yapılacak seçimle mi Başkan ve Yönetim Kurulu belirlenecek?

Ben kendi adıma Y.Malatya sporumuza katkı sağlayacağına inandığım her karara saygı duyarım asl olan Y.Malatya sporumuzun menfaatleridir.

Bende arkadaşlarımla bütçe oluşturdum benim adaylığımda’’ Kıymetli yol arkadaşlarımın Arzu ve Israrı doğrultusunda olmuştur,, bu böyle bilinsin.Kamuoyu şunu da bilmelidir ki ben asla Y.Malatya sporumuzun menfaatlerinin önüne geçecek tutum ve davranışta bulunmam,bu göreve talip olmamdaki tek amaçta Y.Malatyassporumuzun hak ve menfaatlerini sonuna kadar korumak ve savunmak içindir.

Şu gerçeği de belirtmek isterim ki Seçimi DELEGELERİMİZİN OYLARIYLA KAZANACAK TEK ADAY BENİM Çünkü ben sadece bugün Y.Malatya sporun içinde değilim,bugüne kadarki dürüst ve şaibesiz çalışmalarım benim bu Mertebede anılmamda etkili olmuştur."

ŞAKA GİBİ..
Kötü gidişat ve takımın açık ara puan farkıyla ligin dibine yerleşmesi, paraları ödenmediği için kenti terk eden futbolcular nedeniyle son haftalarda sahaya takım çıkarma konusunda ciddi sorunlar yaşayan, teknik direktörünün futbolcusunun ayakkabısının olmadığından şikayet ettiği Yeni Malatyaspor'da, akıbetin kesinleşmesinden sonra İstanbul'da bazı basın organlarına istifa ettiği açıklamasını yapan, yine aynı günlerde olağanüstü kongre kararı alındığını, kendisinin de tekrar aday olmayacağını açıklayan Adil Gevrek, kamuoyunu bir süre de böyle oyaladı.

Baskılar üzerine olağanüstü kongrenin tarihi 24 Nisan olarak açıklanırken, haftalardır Malatya'ya gelmeyen Gevrek'in talimatıyla, bu tarihten bir gün önce kulübün resmi internet sitesinde, kulübün olağan kongre tarihinin Haziran ayı olduğu belirtilerek, olağanüstü kongreden vazgeçildiği ve Olağan Mali Kongrenin yapılacağı açıklandı.

Malatya spor kamuoyu, görevde olup olmadığı bile belli olmayan Gevrek'in bu manevralarını şaşkınlık ve tepkiyle izlerken, üye yapısı açık olmayan kulüpte yönetim için bazı isimler talip oldu.

Bunlardan biri de, bir ara Adil Gevrek'in genel başkanı olduğu İstanbul merkezli 'Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği- MASTÖB'ün Ankara temsilciliği görevinde bulunan Kamil Göksu'ydu.

Göksu, başkan olduktan sonra kişisel olarak zenginleşirken, 'DENETİMSİZLİK' nedeniyle kulübü batırıp adeta borç batağına sokmakla suçlanan Adil Gevrek'in, nasıl alındığı, nasıl iptal edildiği hala belli olmayan olağanüstü kongre kararını açıklamasından sonra yönetime talip isimlerden biri olurken, girişimlerini Malatya'ya gelip ziyaretlerde bulunarak daha ileri düzeye taşıdı.

31 Mayıs Salı günü, çoğunluk sağlanamazsa 4 Haziran Cumartesi günü yapılacağı belirtilen,  ancak bir oldu bittiyle ilk tarihte yapılmasının planlandığı değerlendirilen, gündemine  ‘başkanın yerine bir başkasının da konuşabileceği’ maddesi de konulan mali kongreye dönüştürülen süreçte, geçtiğimiz günlerde bir grup ile Malatya'ya gelen Göksu, başkan adaylığını bir kez daha tekrarladı.

Gevrek yönetimindeki konumu ve sorumluluğu nedeniyle, Nisan ayındaki ilk açıklaması ciddiye alınmayan Göksu  Malatya ESOB, Malatya TSO başka birçok kuruluşu beraberindekilerle ziyaret ederek, adaylığını tekrarladı, başkanların destek ve önerilerini istedi. Göksu'nun, ziyaretlerinde yönetim için bu kuruluşlardan yönetim için isim de istediği öğrenildi.

Gevrek'in başkanlığındaki yönetimlerinde denetim kurullarında görev alan, Gevrek'in kulübü batırıp, borca sokan yönetimini ne kadar denetlediği bilinmeyen Kamil Göksu'nun, yerine aday olduğu Adil Gevrek'le ilgili düşünceleri, adaylığında onun etkisi ve ilişki düzeyi de merak konusu oldu.

malatyahaber.com

ARŞİV FOTO (KAPAK): Yeni Malatyaspor'un 9 Haziran 2019'da yapılan kongresinde, değiştirilen tüzüğünde adaylıkla ilgili koşullar üyelik süresiyle ağırlaştırıldığı için neredeyse ‘tek aday’ durumuna gelen Adil Gevrek, üye yapısını da kendisinin belirlediği kulüpte yeniden başkanlığa seçilmişti. Yeni Malatyaspor'da bugünlerde Gevrek'in yerine başkanlığa aday olan Kamil Göksu da (sol baştaki), o kongrede bir kez daha Denetim Kurulu üyesi olmuş ve kongrede yeniden seçilen Gevrek'e kongre divanı tarafından mazbatasının verilmesi sırasında çekilen fotoğrafta yer almıştı.

STKLARDAN DESTEK İSTEME ZİYARETİ (AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF): Kamil Göksu (boynunda atkı olan), Ankara'dan birlikte geldiği bazı isimlerle birlikte Malatya'da STK'ları ziyaret edip, destek istedi. Göksu, bu ziyaretlerden birini de Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin'e yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

35 yorum yapılmış

  • mazlum (2 yıl önce)
    Gerçekten şaka gibi. Bu filmi bir daha izlemiştik. Tanrıveridi dönemde bunlar Malatya halkını aptalmı sanıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Milletin aklıyla alay etmeye devam ediyorlar!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Volkan (2 yıl önce)
    Bir kaç sene önce Malatyalı bir menejer dünyanın lafını söylemişti hepsi doğru çıktı.Bunlardan bı cacık olmaz.Sosyal medyada yalakalari tonla geziyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Zerre kadar vicdanı olan delegeler bu başkanı aklamaz yargıya teslim eder bilirkişiler hesapları ve harcamalarda yerindelik tespiti yapılır ,bu kulüp 400 trilyon borç , olmayan oyuncu kadrosu ve transfer yasağı ile bitmiştir,bu şehir belediye başkanımız sayın Gürkan nin öncülüğünde yeni bir proje üzerinde durmalıdır.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Malatyasporlu Mücahit (2 yıl önce)
    Biz de şunu soracağım ? Yeni Malatyaspor küme düştü. Sıradaki takım kim ? Malatyaspor'u bir daha mı terk edeceksiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Amaç zaten klübün çözümlenemez boyutlara gelmiş sorunlarını en az 1 olmadı 2 yıl rolantiye almak.Bu şartlarda bu takımın heryıl bir altlige düşeceğini kendileride biliyor.Zamana oynuyorlar.Adama demezlermi? Madem bu gücünüz vardı takımı kendi haline niye bırakıp,küme düşmesine göz yumdun?Gerçekten şaka gibi!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu Mücahit (2 yıl önce)
    Kusura bakmayın ama biz böyle gidersek müstehak !.. Efsane Malatyaspor 11 yıldır direnirken amatörde ne diye bu takıma geçtiniz ? Efsane Malatyaspor'un hakkı var bu şehirde
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)Malatyasporlu Mücahit isimli kullanıcı yorumuna
    Efsane Malatyaspor yüzde yüz, gerçek Malatyalıların takımı, Amatör ligde de olsa O gönlümüzde bir numara, öyle de kalacak, sahteler orjinallerini yaşatır, Efsane Malatyasporumuz yıllar sonra da olsa layık olduğu yere gelecektir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hoca44 (2 yıl önce)
    Şaka değil yok yok yok Malatya'da başkanlık yapacak kimse yok.. gerçek bu adil gevrek gibi bir başkan gelmez hikmet Tanrıverdi Haşim Karadağ Yeşilyurt belediye sporu amatör e kim düşürdü amatörde ki efansane Malatyaspor.kimin eseri adil.baskana bir Malatya halkı.minnet borçludur bizi beş yıl Süper ligde tutulduğu için bu kadar eleştiriye rağmen yazık kim gelecekse gelsin görelim onun ekiibinden biri olası daha iyi olur kimse yoksa birini göndermek kolayda kim gelecek yazık elbirliği ile düşürdük sade adil gevrek değil mahsun değiliz hiç birimiz. Hele o stadı oraya yapanlar hiç değil.
    %14
    %86
    Yanıtla
  • CAFER CANBAY (2 yıl önce)
    Bu güne kadar gelen yedi giden yedi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Üst üste beş pas yapamayan, her maçta acaba bu kez kaç gol yiyip oturacak denilen bir takım kuran, bu kadar başarısizligina rağmen yine devam edip takımı küme düşüren sonra hiçbir şey olmamış gibi elini yüzünü yıkayıp "hadi ben kaçar, size yeni hayatınızda başarılar" deyip aradan sıyrılan Adil Gevrek yönetimini kutluyorum. Bu kadar ezik çaresiz bir takımı kimse yapamazdı büyük başarı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Herkes aday ola bilir onemli olan yeni malatya sporu yeniden super lige cikarmak ve siyasilerden belediye baskanlardan maddi destek istemeyen baskan ve yonetim istiyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet polat (2 yıl önce)
    Başkan adayı adil gevrek in muhasebeci si usulsüzlük lerini başka kapatamazlardı kongre üyeleri yakınları artı Ahmet Çakır in adamları hepsi adil in adamı anlayacağınız bu kadar usulsüzlük ve kirlilik başka kapatılamaz zaten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyaspor kısır siyasi çekişmelere kurban edildi.bazi siyasiler destek vermese bir gün bile o koltukta oturamazdi.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bu duruma atalarımız Körler sağırlar birbirini ağırlar demiş
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatya haber şaka gibi kelimesini bulduğu için teşekkür ederim ben kelime bulamıyorum.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fatih mehmet Akkoyun (2 yıl önce)
    Her zaman her yerde bi götürücü vardır ama bu adil gevrek ve ekibi takımı hem malatyadan yönetmedi ve yönetemedi hemde yönetemediği ile kalmadı açık açık çaldılar. Kimse beni yargılamasın arkadaşlar bi malatyalı olarak geldiğimiz durumdan utanıyorum. Bu adamlara başkan demeye utanıyorum. o kadar futbolcu sattınız nerde paraları be allahtan korkun
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasan kaçan (2 yıl önce)
    bunların bu kadar yüzsüzlüklerinin sorumluları AKP milletvekilleri ve belediye başkanlarıdır. başkada hiçbir sorumlu yoktur. halende hepsi sessiz sedasız izliyor, artık neleri ortak yedilerse hiçbiri sesini çıkaramıyor.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Niyazi (2 yıl önce)
    Hani bir laf vardır '' Allahtan korkmuyorsan Kul'dan utan '' diye , Resmi olarak 300 milyon borç açıklayan denetleme kurulu başkanı olarak denetlemekten ve hesap sormaktan sorumlu olduğun kulübe başkan adayı olurken hiç mi utanmadın Kamil Göksu, Futbol camiası ve yabancılar seni tanımaz bilmez, hadi Malatyalılardan utanmadın çocuklarından eşinden akrabalarından veya her gün yüzüne baktığın insanlardan da mı utanmadın Kamil Göksu Allahtan korkmuyorsan Kul'dan utan Kamil Göksu... Utanmalısın Kamıil Göksu, çünkü insan olan utanır Senin denetim kurulu başkanı olduğun, fakirin dul'un ve yetimin hakkı ile idare edilen kulüp son üç yılda soyulup soğana çevrildi. Bu memleketin 500 milyon lira parası senin denetim kurulu başkanı olduğun yerde yatlara katlara manitalara yedirildi. Bütün bu olanlara seyirci kaldığın için Utanmalısın Kamil Göksu insan olan utanır
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (2 yıl önce)
    Adama sormazlar mı, sen bu kadar yanlış varken, kötü yönetilirken sen denetim olarak ne yapıyordun?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • trabzondan (2 yıl önce)
    Peki başka başkan adayı var mı? Şimdi siz boşlukta olan bir takıma iyi yada kötü sahip çıkmaya çalışan birisine algı operasyonu yapıyorsun. Bu yüzden kimse başkan olmak takıma destek vermek istemiyor. Bu yaptığınız haber Yeni Malatyaspor'un lehine değil aleyhine bir haber oluyor.
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Adil (2 yıl önce)
    Adaletsiz ve Spor Toto dan farnole sayesinde kazanilan para basin tarafindan arastirilmali bence , yurtdisinda yasayan bir Malatyali olarak, türkiyede ne Youngstown döndügünü anlam veremiyorum Aklim almiyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • sezer (2 yıl önce)
    sayın malatyalılar adil gevrek yakında millet vekilliğine aday olur ve malatyalılarda destekler bakın görün
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)sezer isimli kullanıcı yorumuna
    bunun üzerine Hemşehrimiz rahmetli Kemal Sunal'ın zübük filmini bir kez daha izlemeye karar verdim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Malatyaspor Malatya'dan yonetilmeli . Malatyaspor kişilerin ekonomik güçleriyle olacak işler değildir artık takım şirketleştirilmeli ve kaynaklar oluşturulmalı alt yapıdan yetenekli sporcular bulunarak onları yetistirmeli ve pazarlamalidir kısaca bir futbolcu fabrikası olmalıdır alt yapıya yabancı kaliteli ekipler getirilmeli ve dünyanın her yerine izleme ekipleri gondermelidir gelirlerle ekonomisini güçlendirecek tesisler yapmalıdır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Bütün bunlar aklama takdikleri!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (2 yıl önce)
    Nasıl ki başarı da hep beraber seviniyorsak başarısızlıkta da şapkayı önümüze koyup düşünmemiz lazım. Zaman gösterecek her şeyi. Diyecek çok şeyler var;ama henüz erken.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • uğur tn (2 yıl önce)
    Tabi tek bu şahıs değil resimde görünen naci şavata'nın da altını çizmekte fayda var işi pişirip daha sonra itibarı kurtarmaya çalışan naci şavata'da gelinen noktadan sorumludur. Bu şahıs yani kamil göksu isimli beyefendi de zaten malum şahısın adamı yani prejenin diğer ayağı. Bu şehir iflah olmaz bu şehir bu kafayla yönetildiği sürece daha çok eski malatyaspor'lar ve yeni malatyaspor'lar olur ! Bu şahısların yargılanması gerekiyor gerek malum şahıs, ve diğerleri bu takımın üzerinden zenginleşen servetine servet katan ve buna destek olan,razı olan,ses çıkarmayan kim varsa önce ülke de varsa yargı ( halen kaldıysa ) yargılanıp cezalanmalı. Daha sonra -da allah katındalayığını bulmaları temennim ve dileğimdir. Bir malatyalı olarak değil her şeyden önce iyi bir insan olarak en büyük dileğimdir..
    %88
    %12
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    delegelerin çoğu adil gevreğin adamları. ve adil gevrek ve destekçileri temize çıkacağı için bi şekil bu kişi gelecek gibi. ama kamil göksuya şunu sormak lazım mubarek ramazan ayında ve bayramında klüptte ashgari ücretle çalışan personelin maaş veremeyen adil gevreğe inandığını söylüyor kamil göksu efendi.. burası sizin babanızın çiftliği değil kamil göksu. malatyanın yerel yöneticileri umarım bu tuzağa düşmez
    %96
    %4
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    şunlardan bu memleket bir kurtulamadı gitti.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (2 yıl önce)
    harbiden de şaka gibi.. kamil göksuyu mikail pelitin programında izlemişttim. mikail bey soruyor kamil göksuya.. adil gevreğe inanıyor ve güveniyormusun diye.! kamil göksudan da aynen şu cevap. evet inanıyorum ve güveniyorum dedi ve borcun 130 milyonu kur farkındaymış diğeride federesyon gelirlerindeymiş.. bende taraftar olarak kamil göksuya sorarım.. bu kur farkı dediğin sadece malatya yamı vurdu.. dört büyük takım hariç diğer takımlara neden vurmadı.. 50.bin dolara ve 120. bin dolara oyuncular alındı milyon yurolara sattıldı bu büyük kar payı nereye gitti ve klüptte asgari ücretle çalışanların maaşlarını ödemeyen kişiye sen nasıl inanırsın kamil göksu.. seninde amacın belli oldu.. inşallah sana vermezler
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Murat M (2 yıl önce)
    oyun içinde oyun madem kuruldaydın neden denetlemedin diye sorarlar adama
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    YMS amotör lige düşmüştür ve konu kapanmıştır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alp (2 yıl önce)
    Danışıklı dövüş olduğu 100 km öteden belli. Bunlar hep Malatya'da Aysun by karabulut, Adil Gevrek gibi kişilere karşı yargının henüz harekete geçmemesinden cesaret alıyor. Siyasiler zaten kendi derdinde.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Nevzat (2 yıl önce)
    Kim bu insanlar yahu? Nerden çıkıyor bu tipler böyle? Şaka gibi değil, tam bir rezalet!
    %100
    %0
    Yanıtla