SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı

Sakal-ı Şerif Ziyarete Açıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Mevlit Kandili dolayısıyla Sakal-ı Şerif'i ziyarete açıldı.

Doğanşehir ilçesindeki Merkez Çarşı Camisi'nde Mevlit Kandili programı düzenlendi.

Kılınan yatsı namazının ardından mevlit okundu.

Daha sonra sandukadan çıkarılan ve 63 parça beze sarılı Sakal-ı Şerif, bir havlu içinde dua ve salavatlarla ziyaret alanına getirildi.

Cam fanusta bulunan Sakal-ı Şerif'i ziyaret için vatandaşlar kuyrukta sıralarını bekledi.

Sakal-ı Şerif'in önünden sırayla geçenler, salavat getirip dua etti.

İlçe Müftüsü Tayip Tüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğanşehir Çarşı Camisi'nde bulunan Sakal-ı Şerif'i kandil dolayısıyla ziyarete açtıklarını söyledi.

Tüz, "Bu gecenin hürmetine ziyarete açtık. Pandemiden sonra ilk defa bugün Mevlid-i Nebi münasebetiyle ziyarete açtık. Bundan sonrada her Kadir Gecesi'nde Allah nasip ederse ziyarete açacağız." ifadelerini kullandı.​​​​​​​

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız