SON DAKİKA
SON DEPREMLER

4'üncü Şüpheli de Silahla Yakalandı

4'üncü Şüpheli de Silahla Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi'nde bir kişinin silahla yaralanması olayında 3 şüphelinin 1 tabanca ile birlikte yakalanmasının ardından, 4. şüphelinin de yine 1 silahla birlikte yakalandığı öğrenildi.

Olay, Pazar günü gece saat 01.30 sularında Büyük Hüseyinbey Mahallesi Cezmi Kartay Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Silahlı kavga olayında E.Ş. adlı şahıs, tabanca ile ateş edilmesi sonucunda koltuk altında yaralanmıştı.

Asayiş Şubesi ekiplerinin yürütmüş olduğu soruşturma sonucunda M.D. adlı şüpheli olayda kullanılan tabanca ile ve olaya karışan M.Y. ve A.S. adlı şüphelilerle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Soruşturma kapsamında Asayiş Şubesi ekiplerince olayın 4'üncü şüphelilerinden olan H.A.D.  de 1 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam