SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Saldırıya TFF ve Kulüplerden Kınama

0
Güncellendi - 2018-12-19 04:48:02
Saldırıya TFF ve Kulüplerden Kınama
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ile Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleri Evkur Yeni Malatyaspor tesislerine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan tesislerine silahla ateş açılarak yapılan saldırı hakkında, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Kulüpler Birliği birer kınama mesajı yayımladı.

TFF yaptığı açıklamada, “Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan tesislerine silahla ateş açılarak gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, E.Y. Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Türk sporunda asla görmek istemediğimiz bu tür vahim olayların ayrıca şiddetle karşısında olduğumuzu da vurgularız” ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği ise konuyla ilgili şu mesaja yer verdi:

“Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün tesislerine silahla gerçekleştirilen saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Evkur Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

KULÜPLERDEN TEPKİ..

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüpleriYeni Malatyaspor tesislerine yönelik saldırıyı kınadı.

Beşiktaş'ın  resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şöyle denildi:

"E.Y. Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp binasına gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateş açıldığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Silahlı saldırı sonucu herhangi bir can kaybı veya yaralının olmaması teselli olmuştur.

Saldırıyı gerçekleştiren kişi veya kişileri en şiddetli şekilde kınar, E.Y. Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinde yeralan mesajda da, "Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp binasına yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınıyor, Evkur Yeni Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Futbol dünyasını terörize eden bu tür eylemlerin her zaman karşısında olduğumuzu bir kez daha vurguluyoruz" denildi.

Trabzonspor Kulübü de, internet sitesinde şu mesaja yer verdi:

"Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı mevkiinde bulunan tesislerinde gece meydana gelen vahim silahlı saldırıyı kınıyor, Trabzonspor Kulübü olarak Malatyaspor camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

İstanbul, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Anlamlı sessizlik (5 yıl önce)
    Yerel siyasetten tık yok, demekki haraç isteyenlerin arkası güçlü!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Bu yapılan hayin saldırı malatya halkına yapılmıştır .Ne gerekiyorsa yapılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Faik (5 yıl önce)
    Bekliyoruz.Bu iş Malatyayı rezil etmiştir.Faillerin bir an önce yakalanmasını bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Kınamayla olmuyor bu işler. Yapanlar bulunamadı 3 gün geçti üzerinden . Nerde bu devlet nerde bu asayiş
    0
    0
    Yanıtla