SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Salgın Günlerindeki Gibi!. Bir Günde 22 Cenaze..

Salgın Günlerindeki Gibi!. Bir Günde 22 Cenaze..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehir Mezarlığı'nda, 4 Haziran Çarşamba günü 22 cenazenin defin ya da define hazırlık işlemleri yapılırken, bu sayı koronavirüs günlerindeki ölüm sayılarının yüksekliğini hatırlattı. Söz konusu gündeki cenaze sayısının toplamda 26 olduğu, 2 cenazenin defninin Perşembe'ye kaldığı, 2'sinin ise kayda girmeden il dışına gönderildiği öğrenildi.

Aşağıdaki listede yer alan cenazelerin 11'i Şehir Mezarlığı'nda defnedilirken, diğer 11'i yıkama, kefenleme gibi defne hazırlık işlemi Şehir Mezarlığı'nda yapılarak, ilçe ve köylere gönderildi.

4 Haziran günü defin ya da define hazırlık işlemi yapılan cenazeler şunlar:

YUSUF SELÇUK- YAŞ:83- ÖZLAPER MH. YEŞİLYURT/MALATYA
BESİ ÖKKE- YAŞ:83- MELEKBABA MH. YEŞİLYURT/MALATYA
RAZİYE KARADAĞ- YAŞ:92- ÇARMUZU MH. YEŞİLYURT/MALATYA
İBRAHİM NOĞAY- YAŞ:70- KADIÇAYIRI MH. BATTALGZİ/MALATYA 
SIDKI CANBAY- YAŞ:54- SELÇUKLU MH. BATTALGAZİ/MALATYA
ÜZEYİR GÜNDÜZALP- YAŞ:65- GÖZTEPE MH. BATTALGAZİ/MALATYA
MAHMUT TUĞ- YAŞ:71- YAKA MH. YEŞİLYURT/MALATYA
MEHMET SALDUZ- YAŞ:87- ORDUZU MH. BATTALGAZİ/MALATYA
ENGİN DÖNMEZ- YAŞ:66- HASAN VAROL MH.  BATTALGAZİ/MALATYA
HACER GÖKSU- YAŞ:66- ZAVİYE MH.  YEŞİLYURT/MALATYA
BEBEK ÇAMUR- (KIZ BEBEK)- YAŞ:0- MALATYA
NUSRET GEYİK- YAŞ:89- AKUŞAĞI MH.KALE / MALATYA
DURAN ZENGİN- YAŞ:70- KONAK  MH. YEŞİLYURT / MALATYA
CUMALİ ALKAN- YAŞ:75- KONAK MH. YEŞİLYURT / MALATYA
SIDDI ÖNAL- YAŞ:81- GİRMANA MH.HEKİMHAN / MALATYA 
ALİ TANIŞ- YAŞ:65- BAHRİ  MH. AKÇADAĞ / MALATYA
ÖMER FARUK KESKİNKILIÇ- YAŞ:89- GÜNDÜZBEY MH. YEŞİLYURT / MALATYA
HAMZA ÇAĞLAR- YAŞ:76- FETHİYE MH.YAZIHAN / MALATYA 
RAMAZAN BALİ- YAŞ:64- KONDUCAK MH.ARAPKİR / MALATYA
FATMA TERCAN- YAŞ:64- BULGURLU MH.BATTALGAZİ/ MALATYA
HİLANUR TOLU- YAŞ:8- BİNDAL MH.YEŞİLYURT/ MALATYA
ABDULLAH AKKAYA- YAŞ:92- ERDEMLİ MH.KALE / MALATYA

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • abuzer (1 gün önce)
    Rabbim günahlarını affetsin yaş ortalamaları 90 dan başlıyor 65 -66 ya kadar düşüyor çokta anormal ölümler değil,, sadece biri varki henüz sekiz yaşında insanın ciğerini deliyor ALLLAH küçük kızın ailesine sabırlar versin
    %95
    %5
    Yanıtla
Reklam