SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sen Yola Çık, Yol Sana Görünür'

0
Güncellendi - 2021-05-30 01:28:11
'Sen Yola Çık, Yol Sana Görünür'
A- A+ PAYLAŞ

Ulusal bir internet elektronik satış şirketi Türkiye IT Direktörü Günseli Gökalp, elektronik ticaretin gelişimi ve online alışverişin son yıllarda artmasının sebeplerinden birinin de salgın olduğunu söyledi.

Ulusal bir internet elektronik satış şirketi (N11) Türkiye IT Direktörü Günseli Gökalp’in anlatımı ile “Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Teknolojileri” söyleyişi programı gerçekleştirildi. Online yayımlanan e söyleşi, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Olgun Sadık’ın açılış konuşmasıyla başladı. Dr. Öğr. Üyesi Sadık, Gökalp’in eğitim ve iş hayatına dair bilgiler verdi. Programa konuşmacı olarak katılan Günseli Gökalp, iletişim ve işlemci teknolojilerinin hayata dair etkilerini, elektronik ticaretin gelişimi ve nesillerin değişimini anlattı. Gökalp, internetin gelişimiyle birlikte nesillerin değiştiğini belirtti.

Günseli Gökalp, elektronik ticaretin gelişimi ve online alışverişin son yıllarda artmasının sebeplerinden birinin de pandemi olduğunu söyledi. Şirketlerinin 2013 yılından beri hizmet verdiğini belirten Günseli Gökalp, şirketlerinin diğer platformları hakkında da bilgi verdi. Gökalp, amaçlarının insan hayatına olabildiğince her noktadan dokunmak ve sürdürebilir değeri oluşturmak olduğuna değindi.

“Bilgi deneyim ile tamamlanır”

Pozitif ayrımcılık ile ilgili teknolojinin cinsiyetsiz bir meslek olduğunu söyleyen Günseli Gökalp, şirketleri çalışanlarının yüzde 46 kadın, yüzde 54 erkek olduğunu dile getirdi. Bilginin deneyimle tamamlanacağını ve Mevlana’nın “Sen yola çık yol sana görünür” ifadesine yer veren Gökalp, konuşmasının sonunda katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Katkılarından dolayı Günseli Gökalp adına İnönü Üniversitesi’nde 11 fidan dikildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız