SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saman Kamyonu Ölçüyü Kaçırdı! 1 Yaralı..

0
Güncellendi - 2019-03-25 16:49:49
Saman Kamyonu Ölçüyü Kaçırdı! 1 Yaralı..
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da aşırı yüklenen kamyondaki saman yükü yükseklik sınırını gösteren trafik levhasına çarptı, hasara ve yaralanmaya yolaçtı.

Ali A. yönetimindeki 44 AJ 893 plakalı saman yüklü kamyonun dorsesindeki yük, Malatya-Ankara kara yolunun MAŞTİ kavşağı mevkisinde, trambüs hattını korumak için uyarı içeren azami yükseklik tabelasına çarptı.

Çarpma nedeniyle tabela parçalandı. Parçalar o sırada kara yolunda seyreden bir midibüsün camını kırdı, yolculardan Emir Güneş hafif yaralandı.

Kaza sonrası parçaların toplanması için trafik tek şeritten sağlandı.

Kamyona çok fazla miktarda saman yüklendiğini, çarpmanın da bu nedenle meydana geldiği iddia edildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • abdulvahap gülezgin (5 yıl önce)
    adamlara(!) ödül vermeleri gerek tabansız bu kadar yükü nasıl taşıyorlar diye! (denetim yapacaklar arkadaş bu kadar basit olmamalı her şey)
    0
    0
    Yanıtla
  • orduzulu (5 yıl önce)
    saman kamyonları tünellerde hiç aydınlatma bırakmıyor. bunlara açilen çok yüklü ceza yazılmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Trafik bunlara ceza yazmıyor işte..Şunun yüksekliğine baksana bazan bizim oralara bu şekilde gelip telefon,elektrik kablosu ne var ne yok koparıp geçiyorlar..Vatandaş kime neye müracat edeceğinide bilmiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahit Var (5 yıl önce)
    Millet Olarak Hiç Akıllanmayız.Bu Hatalı Yükleme Yapan Zata,Ciddi Miktarda Cezai İşlem Uygulanmalıdır.Örnek 20.000.00₺ Gibi
    0
    0
    Yanıtla