SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Saman Yüklü Kamyon Devrildi.. Sürücü Hayatını Kaybetti

Saman Yüklü Kamyon Devrildi.. Sürücü Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Darende Karayolu üzerinde saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 33 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Malatya-Darende Karayolu Akçadağ ilçesinin Tataruşağı Mahallesi Kırık köprü mevkiinde meydana geldi. Kaza da, Murat Doğan (33) idaresindeki 44 KF 260 plakalı saman yüklü kamyonu ile Darende istikametinden Malatya istikametine seyir halinde iken, Tataruşağı Kırık Köprü mevkiine geldiği esnada, direksiyon hakimiyetini kaybetti.  Yan yatarak devrilen kamyon bir süre yolda sürüklendi.  

Kaza yerine gelen Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerince çıkartılan sürücü Murat Doğan, 112 acil servis ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlendi.  

Yapılan incelemelerin ardından sürücünün cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.  

2 araç çarpıştı, 1 yaralı

Bu arada, Çevreyolu üzeri YİMPAŞ karşısında meydana gelen trafik kazasında ise, M.G. yönetimindeki 44 ES 210 plaka araç ile F.Ç. idaresindeki 14 FB 980  plakalı araç çarpıştı. Kaza da 7 yaşındaki H.Ç. adlı yolcu yaralandı. Soruşturma sürüyor.  

Alt geçitte 5 aracın karıştığı kaza

Malatya'da alt geçitte meydana gelen 5 araçlı zincirleme kazada 1 kişi hafif şekilde yaralanırken, kaza nedeniyle Elazığ istikametinde trafik kilitlendi.

Kaza, 19.00 sularında Çevre Yolu Adliye Kavşağı mevkiindeki alt geçitte meydana geldi. İddiaya göre, Ankara istikametinden gelerek Elazığ istikametine seyir halinde olan bir aracın trafiğin yavaşlaması nedeniyle aniden frene basması sonucu 5 araç birbirine girdi. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye trafik ekipleri sevk edildi.

Yaralı şahsın hastaneye kaldırıldığı kazada Elazığ istikametinde trafik kilitlenirken, kazaya karışan araçların bulundukları yerden kaldırılmasıyla trafik normale döndü.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Totoo (2 yıl önce)
    Lutven dikkatli olalim
    %40
    %60
    Yanıtla