SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samanköy ve Topsöğüt'te Kanalizasyon Çalışması

0
Güncellendi - 2017-11-02 01:41:45
Samanköy ve Topsöğüt'te Kanalizasyon Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Samanköy ve Topsöğüt Mahallelerine toplamda 3.000 metrelik kanalizasyon altyapısı inşa ediyor.

Malatya merkez ilçe ve mahallelerinde sağlam altyapı inşa etmek için yatırımlar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarına devam ediyor. Altyapısı güçlü olan şehirlerin sağlam bir geleceği olduğu bilinciyle kuruldukları günden beri yoğun mesai harcayarak çalıştıklarını ifade eden Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir, “ Arkadaşlarımızın yaptığı incelemeler sonucunda Samanköy ve Topsöğüt Mahallelerinde kanalizasyon altyapısını yenileme çalışmalarına başladık. Bu kapsamda Samanköy Mahallesi’ne yapacağımız 2.000 metrelik kanalizasyon hat çalışmasının 1.000 metrelik kısmını tamamladık. Topsöğüt Mahallemizin kanalizasyon altyapısını yenilemek için 1.000 metrelik altyapı çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız tamamlandığında Samanköy ve Topsöğüt Mahalleleri temiz çevreye kavuşacak. Hedefimiz şehrimizde kullanım ömrünü tamamlamış olan kanalizasyon altyapılarını yenileyerek vatandaşımızın daha temiz bir çevrede yaşamasını sağlamak. Malatya merkez ilçe ve mahallelerde ihtiyaç dahilinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı yatırımları yapıyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Malatya’mızın altyapı ağını güçlendirmek için çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız