SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Samsun'daki Zorlu Maç Beraberlikle Sonuçlandı:1-1

Samsun'daki Zorlu Maç Beraberlikle Sonuçlandı:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, 27. dakikada penaltı golüyle 1-0 öne geçtiği ve uzun süre önde götürdüğü maçta 86. dakikada yediği golle Samsunspor'la 1-1 berabere kaldı, 1 puanla yetindi. Karşılaşmada Yeni Malatyasporlu futbolcular çok top kaybıyla oyun üstünlüğünü özellikle maçın 2. yarısında ev sahibi takıma kaptırırken, elde ettiği gol fırsatlarını da değerlendiremedi.

STAT:   Samsun Yeni 19 Mayıs

HAKEMLER: Erkan Özdamar, Bilal Gölen, Cemil Tunç, 4.Hakem-Burak Olcar, Emre Malok (VAR), Onur Özütoprak (AVAR)

YILPORT SAMSUNSPOR: 29. Jakub Szumskı, 2. Ali Ülgen (Dk.74 28. Soner Gönül), 55. Yusuf Abdioğlu (Dk.74  8. Cihan Kahraman), 6. Celil Yüksel (Dk.64 20. Muhammet Ali Özbaskıcı) (Dk.81 97. Polat Yaldır), 18. Zeki Yavru, 22. Yunus Emre Çift, 23. Ali Kaan Güneren, 27. Gaetan Loamba Laura (Dk.64 9. Ahmet Sağat), 88. Osman Çelik, 93. Kadeem Raymond Mathurın Harrıs, 99. Douglas Wıllıan Da Sılva Saouza
YEDEKLER: 1. Aykut Özer, 52. Ali Taha Demir, 8. Cihan Kahraman, 9. Ahmet Sağat, 20. Muhammet Ali Özbaskıcı, 28. Soner Gönül, 19. Sarp Ekinci, 66. Enes Albak, 97. Polat Yaldır, 90. Şener Kaya
TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Eroğlu

YENİ MALATYASPOR: 1. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 5. Arda Hilmi Şengül, 7. Doğukan Emeksiz (Dk.90+4 27. Erşan Yaşa), 8. Ogün Özçiçek, 11. Aly Malle, 13. Godfred Donsah, 19. Haqı Osman (Dk.88 77. Mert Miraç Altıntaş) , 20. Cengizhan Akgün (Dk.68 66. Jospın Nshımırımana), 61. Taha Gür, 99. Burak Kavlak
YEDEKLER: 21. Ahmet Oytun Özdoğan, 2. Yiğit Ulaş, 4. Alperen Arslan, 27. Erşan Yaşa, 54. Atakan Müjde, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 88. Berat Yaman
TEKNİK SORUMLU: Hasan Özer

GOLLER: Dk.27 penaltıdan Cengizhan Akgün (Yeni Malatyaspor), Dk. 86 Ahmet Sağat (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Mathurın Harrıs, Ali Ülgen, Osman Çelik, Yusuf Abdioğlu (Samsunspor), Abdulsamet Damlu, Doğukan Emeksiz (Yeni Malatyaspor)

Dakika 2: Yeni Malatya atağında Cengizhan Akgün, topu ceza sahası önüne kadar taşıdı, ancak olumlu kullanamayınca defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 6: Taç atışını çabuk kullanan Samsunspor'da Laura, topla sağdan ceza sahasına girdi ve vurdu. Top kalecide kaldı.

Dakika 13: Laura, korner köşesi yakınından topu ceza sahasına sürdü, kaleye yaklaştı, son anda Taha Gür ayak koyarak topu rakibinden söktü ve tehlikeyi uzaklaştıdı.

Dakika 14: Yeni Malatya kontraatağında sağdan ortalanan topu Ali Ülgen kornere attı. Cengizhan Akgün'ün kullandığı atışı, defans için kolay top oldu ve engellendi.

Dakika 20: Yeni Malatyaspor'un Haqi Osman ve Cengizhan Akgün'le kullanamadığı atak fırsatını engelleyen Samsun kontraatağa çıktı. Laura, soldan ceza sahasına girdi kaleci Abdulsamed'le karşı karşıya iken vuruşunu yaptı, kaleci gole izin vermedi.

Dakika 22 VAR: Yeni Malatya soldan atak geliştirdi. Haqi Osman bireysel çabalarıyla topu sürdü, ceza sahasına girdi, Yunus Emre'yi geçmek isterken kendini yerde buldu. Oyun sürerken Doğukan Emeksiz kaleciyle karşı karşıya iken, müdahaleleyle  yere indirildi. Penaltı beklentisine karşın oyunu devam ettiren hakem daha sonra VAR'a başvurdu.

Dakika 25 PENALTI: VAR odasıyla görüşmenin ardından pozisyonu ekrandan izlemeye karar veren hakem Özdamer, pozisyonu izledikten sonra penaltı kararına hükmetti.

Dakika 27 PENALTI- GOL: Penaltı atışı için Cengizhan Akgün topun başına geldi ve çok sert bir vuruşla, topu ağlara gönderdi:0-1

Dakika 34: Samsun atağında Yunus Emre Çift orta sahadan sürdüğü topla Yeni Malatya ceza alanına yaklaşırken, uzaktan vurmayı denedi. Sert şutunu Abdulsamed iki hamlede alabildi.

Dakika 36: Yeni Malatya önemli bir gol fırsatından yararlanamadı. Doğukan Emeksiz orta sahadan aldığı topla Samsun ceza sahasına yaklaştı, rakiplerini çalımladıktan sonra kaleyi karşısına alarak vurdu, top kaleciden döndü.

Dakika 40: Samsun atağında Danke çalımlarla kaleye yaklaştı, kaleciyle karşı karşıya kalacakken son anda ayak koyan Arda Hilmi, rakibinden topu aldı ve tehlikeye son verdi.

Hakem oynanmamış süre olarak 6 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Yeni Malatya atağında Haqi Osman ceza sahasına girdi, topla yine fazla oynamayı etti, avantajını yitirirken yine kendini yerde buldu, Yeni Malatyaspor bir kez daha penaltı beklentisine girerken devam eden pozisyonda bu kez Doğukan Emeksiz kendini yerde buldu, bir süre sakatlık geçirdi. Hakem bu pozisyonlarda VAR'a gitme gereği duymadı.

Dakika 45+6: Orta sahadan ortalanan topu Danke kafayla ceza sahasına yöneltti. 6 pastaki Yunus Emre kafayı vurdu, top kalecide kaldı.

6 dakika uzatmaya rağmen bu sürede de oyun durunca hakem ek süre oynatmayı sürdürdü. 

Dakika 45+8: Bu dakikada Samsun atakları Yeni Malatya kalesini bunalttı. Peş peşe atılan iki şut kaleciden ve defanstan döndü.

İlk yarı 1-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 49: Samsun atağında Harris, soldan ceza sahasına girdi, daha sonra ceza sahası önündeki Celil Yüksel'e pas çıkardı. Bu futbolcunun vuruşu üstten aut.

Dakika 51: Celil Yüksel, bir kez daha ceza sahası dışından kaleye vurdu. Yatarak müdahale eden Abdulsamed topu kornere gönderdi.Sonuç yok.

Dakika 52: Önce Doğukan Emeksiz, sonra Haqi Osman ayaklarında topu fazla tutunca Yeni Malatya adına önemli fırsatlardan yararlanamadılar.

Dakika 66: Ev sahibi takım tüm hatlarıyla yüklenirken, geriden Ogün Özçiçek'in kapıp orta alana doğru yuvarladığı topla kontraatağa kalkan Yeni Malatyaspor mutlak bir gol fırsatını Haqi Osman'la değerlendiremedi. Sahasından  topla çıkan Haqi Osman, rakibini geçti, ceza sahasına girdi kaleciyle karşı karşıya iken, ayağındaki topu fazla açınca, kaleciden  topu geçirmede başarısız oldu. Yerde iken topu tokatlayan kaleci mutlak bir gol fırsatını engelledi.

Dakika 72: Yeni Malatyaspor defansının uzaklaştıramadığı topu kapan Ali Kaan'ın vuruşunda topu son anda tokatlayan Abdulsamed kornere attı. Korner sonuçsuz.

Dakika 86 GOL: Yeni Malatyasporlu futbolcular pas hatası ve topları kritik yerlerde rakibe kaptırarak kalesinde tehlikeli anlar yaşadığı dönemde Taha Gür'ün soldan müdahale edemediği Harris, soldan ortaladı, Ahmet Sağat topu kafayla geriye aşırarak kaleye gönderdi ve golü attı: 1-0

4. hakem oynanmamış süre olarak 6 dakika gösterdi.

Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTO: iha- AA, Samsun

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Av. Selahattin Sarıoğlu (1 yıl önce)
    ÇOK GÜZEL OYNADIK. Son dakikalarda yorgunluktan paslarımızı istediğimiz yerlere ulaştıramadık. Oyuncularımızla gurur duydum. Bu takım ligi orta sıralarda bitirir, GELECEK SEZON SÜPER LİGE ÇIKAR inşallah, candan inanıyorum.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Gece (1 yıl önce)
    Hasan hoca takım iyi fena değil ama inancın olsun ki jospin denen futbol bencili ile üç maç verdik bu adamı oyuna alma onun yerine gençleri koysan en azından pres top mudale adam adam baskı yaparlar elimizdeki üç maçında son dakikalarda verdik üç maçın sorumlusu jospin ceza verilmelidir.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Ruhi (1 yıl önce)
    Takım iyi mücadele etti.Genç ve tecrübenin yeterli olmaması bazı maçlarda olduğu gibi bu maçtada açıkça görüldü.Bu maç için biraz Cengizhan'ı eleştireceğim.Penaltı dışında topu iyi kullanamadı.Hasan hoca oyunu takımın yapısına göre kurmalı.Macera aramadan rakibi karşılayıp hızlı hucumlarla sonuç almalıyız.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Memet (1 yıl önce)
    Jospin ayağını tehlikeli toplara sokmuyor. Risk almadan adam olunmaz. Hocam lütfen oynatma bunu...
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatya (1 yıl önce)Memet isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekten doğru onun kaptırdığı toptan gol yedik.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Sayim (1 yıl önce)
    Takımda duzelma var ikinci yarı daha iyi olacağız inşallah dusmayiz bir sozumda seyicimize lütfen maçlara gidalim destek olalım stat uzak diyorlar hiç bir yerda statlar şehir merkezinde deyil aşığa Bağdat sorulmaz bizim maçlar sanki ceza almış seyricisiz oynanıyor gibi
    %89
    %11
    Yanıtla
  • hasan (1 yıl önce)
    herşeye rağmen takımın bugün çok iyi oynadığına inanıyorum.takımın en aksayanı taha idi hoca zamanında farkedip değiştirsydi 3 puan işten bile değildi.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • paşa44 (1 yıl önce)
    Josbin ve Taha Gür'ün bireysel hatalarından dolayı 2 puandan olduk. Göz göre göre maçın bitmesine 10 dakika kala galibiyeti verdik. Samsun forvetleri biraz daha becerikli olsaydı 1 puandan da olacaktık. Hoca oyunu okuyamıyor, zamanında ve yerinde değişiklikler yapmıyorsun.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Doğukan ile Ally male adeta rakibe çalıştılar.hoca oyuncu değişikliklerini zamanında bunlarla yapmalıydı.herhalde kenarda başka maçı izliyordu.Taha gür orta yapan rakibin peşinden seyredince üç puanımız gitti.herşeye rağmen tebrikler kaplanlarıma.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)Mustafa isimli kullanıcı yorumuna
    Ya Allahini seversen kim var ki kimi alsın ya kimi alsin olanı bu iste. Sanki inanilmaz genis bir kadro varmis da hoca hata yapmis gibi bos bos yorum yapiyosunuz. Ne yazik ki elimizdekiler bu ne yapalim simdi nasil edelim
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Hagi osmanı değil doğukan yada Allymale yi oyundan almalıydı.yedekte oturup oynamak isteyen gençlerimize haksızlık ediyoruz.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • bilirkisi (1 yıl önce)
    zaten kaybettigimiz maclara bakin hep hocanin yanlis oyuncu degisiklikleri yuzunden. bugun cikardigi kadro ideal kadro bence.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    İnşaallah bu yorumumu malatyasporun hocası okur.Samsunspor maçında jospin oyuna girdikten sonra hiç koşması top kaptırdı maçta gölü yememize sebep oldu Bu sezon kaçıncı maç bunu yapıyor oynatma hocam öyle topcumu olur.Lutfen maçın jospin girdikten sonrasını tekrar izlermisin
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bahattin (1 yıl önce)
    Adil gevrek, seni ve seni aklayan delegeleri anıyorum. Sen bu şehrin heyecanını çaldın …
    %91
    %9
    Yanıtla
  • asıl onu koruyan siyasetçiyi allaha havale ediyorum
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Adamı Allah’a havale ediyorsun ve bu yorumuna tepki geliyor. Bu yapıda insanlar oldukça bu memleketten bir … olmaz. Adilin avaneleri sizide Allah’a havale ediyorum
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Temur (1 yıl önce)
    Bir Balkan ülkesi ve Osmanlı'nın eski eyaleti olan Hırvatları aynı coğrafyanın insanı olarak kutluyoruz. Hadi Malatyam, Aynı sevinci sen de Malatya'ya yaşat.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Serdar Malatyalı (1 yıl önce)Temur isimli kullanıcı yorumuna
    İyi de onlarda Boşnakları öldürmedi mi ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)Temur isimli kullanıcı yorumuna
    Kendi adına konuş ne Hırvatı ?
    %6
    %94
    Yanıtla
  • Cumhuriyet -î El Azîz (1 yıl önce)
    Bravo Malatya
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bedri (1 yıl önce)
    Gooooooooool... Bizim Hırvatlar da Brezilya ta gol attı.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Selim (1 yıl önce)
    İşte bu, tebrikler Malatya'm. Maç böyle bitsin.
    %88
    %12
    Yanıtla