SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Samsun'da Sefilleri Oynadı:3-0

0
Güncellendi - 2017-01-30 17:56:43
EYMS Samsun'da Sefilleri Oynadı:3-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, ligin son sıralarından kurtulmak isteyen Samsunspor'la deplasmanda karşı karşıya geldi ve futbol adına hiçbir varlık gösteremediği maçı 3-0 kaybetti.

STAD: Samsun 19 Mayıs

HAKEMLER: Abdulkadir Bitigen (Kayseri), Süleyman Özay (İstanbul), Mustafa Savranlar (Kayseri), 4.Hakem- Burak Şeker (Antalya)

SAMSUNSPOR: 55. Furkan Köse, 5. Ousmane Cardınal Ndıaye, 10. Göksu Türkdoğan, 27. Vedat Bora (Dk. 63 16. Halil İbrahim Pekşen), 28. Hasan Kılıç, 30. Kenan Karışık, 32. Kevın Martinus Adrianus Brands (Dk. 70 7. Murat Gürbüzerol), 42. Abdülkerim Bardakcı, 45. Famoussa Kone (Dk. 86 95. Jeroen Lombe Lumu), 60. Ahmet Burak Solakel, 89. Erkam Reşmen

YEDEKLER: 1. Bekir Sevgi, 7. Murat Gürbüzerol, 9. Eldın Adılovıc, 12. Ercan Yazıcı, 16. Halil İbrahim Pekşen, 95. Jeroen Lombe Lumu, 26. Mustafa Sevgi

TEKNİK SORUMLU: Osman Özköylü

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 2. Caner Arıcı (Dk. 88 61. Rahman Buğra Çağıran), 3. Sedat Ağçay, 5. Yiğitcan Erdoğan, 7. Mıchael Pereıra (Dk.46 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu), 10. İrfan Başaran (Dk. 70 39. Ahmet Aras), 11. Eren Tozlu, 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 19. Sunday Mba, 55. Sezer Özmen, 77. Ferhat Kiraz

YEDEKLER: 18. Hakan Canbazoğlu, 15. Fatih Gürden, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang, 28. Furkan Pekşen, 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu, 39. Ahmet Aras, 61. Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOL: Dk. 34 Penaltıdan ve Dk. 54 Kevin, Dk. 84 Kone (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Kone, Ahmet Burak Solakel, Kevin (Samsunspor), Pereira (E.Yeni Malatyaspor)

Dakika 4: Samsunspor atağında, sağdan ortalanan topa Kevin kafaya yükseldi ve vurdu. Top kalecide kaldı.

Dakika 6: Samsun atağında Vedat sağdan ortaladı, defans topu uzaklaştırırken, Kone bir defans oyuncusuyla çarpışarak yere düştü ve Samsun tribünleri bu pozisyonda penaltı bekledi, hakem oyunu devam ettirdi.

Dakika 10: E.Yeni Malatya, sağdan Sezer le atak geliştirdi. Korner noktası yakınından ortalamak istenen topa Ahmet Burak ayak koydu ve kornere çeldi. Atıştan sonuç yok.

Dakika 16: Samsun'un sağdan kazandığı faul atışını Ahmet Burak kullandı. Bu futbolcunun yerden cezaalanına gönderdiği topu defans uzaklaştırdı.

Dakika 21: Ferhat'ın ayağından çıkarmakta geciktiği topu rakibi kaptı. Ortalanan top tehlike yaratacakken, Sezer araya girerek önledi.

Dakika 24: Samsun atağında Göksu'nun cezaalanı yakınından vurduğu top defansa çarptı ve arkaya sarkan ancak ofsayt pozisyonunda bulunan Kevin'e geldi. Hakem oyunu devam ettirince, bu futbolcu çaprazdan sert vurdu, top üstten auta giderken, yan hakem gecikmeli olarak ofsayt bayrağını kaldırdı.

Dakika 30: Yeni Malatya atağında Eren soldan etkili çalımlarla Samsun cezaalanına girdi. Topu çıkardığı yerde hiçbir arkadaşı olmayınca, defans uzaklaştırdı.

Dakika 32: Yeni Malatyaspor atağında Ferhat soldan ortaladı, Samsun defansı uzaklaştırdı.

Dakika 34: Bu dakikada hakem Abdulkadir Bitigen, Sedat'ın topa yaptığı müdahaleyi çok ağır bir kararla penaltı olarak değerlendirdi. Yeni Malatya cezaalanına giren Hasan'ın ayağındaki topa müdahaleyi Sedat yaptı. Top Malatyalı oyuncunun müdahalesiyle kornere giderken, Hasan kendini yere attı ve hakem bu pozisyonu penaltı olarak değerlendirdi. Atışı Kevin kullandı, Ertaç'ın parmaklarının ucuyla yaptığı müdahale yetersiz kaldı ve top ağlarla buluştu:1-0

Dakika 38: Samsunspor'lu Göksu'nun cezaalanı dışından attığı şut, yandan aut.

Dakika 41: Soldan ortalanan topla cezaalanında buluşan Eren, gerideki Sedat'a pas çıkardı. Bu oyuncunun şutu auta çıktı.

Dakika 45: Samsunspor'un 'ofsayt' kokan atağında topla buluşan Göksu'nun vuruşu Kaleci Ertaç'ta kaldı.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+2: Yeni Malatyaspor, orta sahadan çıkarılan topu kapan Eren'le kontraatak geliştirdi. Kaleye doğru gitmekte olan Eren'i Ndıaye, çekerek engelledi ve yere indirdi. Hakem kart ve serbest atış gerektiren bu pozisyonda oyunu devam ettirdi.

İlk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 48: Kone orta sahada topu kontrol etti, ceza sahası ön çizgisine kadar sürdü ve şutunu çekti. Kaleci Ertaç, etkili olmayan şutu kontrol etmekte zorlanmadı.

Dakika 49: Samsunspor’da Vedat’ın kullandığı faul atışında Kevın açısını kaybetti ve topa dokunamadı.

Dakika 51: Samsunspor’un, Evkur Yeni Malatyaspor defansının arkasına attığı topla Göksu buluştu ancak kaleci Ertaç kalesini terk ederek, gole izin vermedi.

Dakika 54: Göksu geriden atılan topu kafayla Kone’ye indirdi. Kone çizgiye indi ve Kevın’a pasını aktardı. Kevın topla birlikte defans oyuncusu Sezer'den de sıyrıldı ve vurdu: 2-0.

Dakika 61: Sunday Mba’nın pasında Eren, ceza sahasının içerisinde istediği gibi vuramadı. Top, farklı şekilde auta çıktı.

Dakika 63: Caner’in sağdan ortasında Sedat yükseldi ancak kaleci Furkan topu kontrol etti.

Dakika 66: Evkur Yeni Malatyaspor’un kazandığı serbest vuruşu İrfan Başaran kullandı. İrfan’ın direkt kaleye gönderdiği top, kaleci Furkan’ın kontrolünde auta çıktı.

Dakika 68: İrfan Başaran’ın kullandığı korner atışında Eren yükseldi, kafayı vurdu ancak top üstten auta çıktı.

Dakika 75: Samsunspor defansından seken top Amutu’nun önünde kaldı. Amutu, mutlak gol pozisyonunda topu dışarı attı.

Dakika 76: Kone, solda Sezer’den iyi sıyrıldı ve içeri çevirdi ancak Murat Gürbüzerol’dan önce defans araya girerek, tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 78: Evkur Yeni Malatyaspor’un savunmada açık verdiği anda savunma arkasına atılan uzun topa Kone hareketlendi ancak kaleci Ertaç ceza sahası dışına çıkarak, topu uzaklaştırdı.

Dakika 81: Caner’in sağdan ortasında Samsunspor defansı topu uzaklaştırdı. İleride topla buluşan Kone’den önce kaleci Ertaç orta alana kadar gelerek, göğsüyle topu kontrol etti ve uzaklaştırdı.

Dakika 84: Sağdan Yiğitcan'dan sıyrılan Kone, topu sürdü, cezaalanına girdi ve Ertaç'ı da geçtikten sonra topu ağlarla buluşturdu: 3-0

Dakika 87: Ahmet Aras, Samsunspor defansının arasından iyi sıyrıldı ve şutunu çekti kaleci Furkan gole izin vermedi. Dönen top bir kez daha Aras’ta kaldı, bu oyuncunun şutunda bu kez Abdülkerim ayağını koydu ve mutlak golü önledi.

Maçın sonuna oynanmamış süre olarak 4 dakika eklendi.

Dakika 90+3: Azubuike kazandığı topu Ahmet Aras’a kazandırdı. Aras’ın şutunda kaleci Furkan topu kontrol etti.

Maç 3-0 Samsunspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: Samsun, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

133 yorum yapılmış

  • ali (7 yıl önce)
    ilk günlerden beri söyliyorum irfan buz ile olma bu iş bir galibiyet alıyor herşey unutluyor ama herkes ve anlayacak irfan buz bu takımda kaldıkça ilk 6 dahi zor elinde iki senedir aynı kadro ama bir istikrar sağlayamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    dönemin romen elazığspor hocası takımın tek eksiği kondisyon demiş ve elazığspor başkanı hangi takımda oynuyorsa alalım demiş ya bizim en büyük eksikliğimiz düşen kondisyonumuz. Bu takım 10 kişi elazığı yendi. 10 kişi giresun karşısında öne geçti ve galibiyeti kaçırdı. O günlerden bugüne takım düşüşte. Her 15 günlük arada 10 gün dinlenip maçtan önceki çarşamba günü çalışmaya başlarsan olacağı budur. 15 günlük ara var haftaya kadar takımı çarşamba gününe kadar toplarlarsa iyi. Yine tatile gitmişlerdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA44 (7 yıl önce)
    Bu takim sezon basindan beri hicbir derbi mac alamadi, boluyu farkli yendi sasirdik,meger bolu dan kaynaklanmis bu durum, sadece dandik maclardan 1 fark golle aldigimiz galinbiyetlerle ustte kaldik...takimin gucu derbilerden belli oluyor...10 yil oncesine kadar bitmis bir malatya takimi kendi sahasinda oynadiginda canavardi....simdi kendi sahasi deplasman. Oldu...haftaya denizliyi 3-0 yenerse tamam samsunu kaza olarak. Algilarim...ama zor.....şunu da belirteyim adam gibi oynamazsan her mac bir bahane cikacak ,iste gorduk samsundaki penalti hesapta yoktu...yarinda 30.dk da biri kirmizi gorur,gecen hafta saha camurdu.....gecin bunlari
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    Hafta sonu gelsin de Malatyamızın maçını izleyeyim diye heyecanla beklerken PERİŞAN olduk. Adeta yıkıldım ya bu takımın bize bu yaşattıkları reva mıdır ?? Bizim de mutlu olmaya hiç mi ihtiyacımız yok ?? YİNE HÜSRAN HER DAİMM FERYAT FİGAN KALBİM...Yönetim ve futbolcular hepinize yazıklar olsun Malatyamızı bu duruma düşürmek sizin haddinize mi ??? Bu taraftar sizden SAVAŞMANIZI BEKLEDİ YENİLSEN DE ADAM GİBİ YENİLMEYİ BEKLEDİ AMA SİZ NE YAPTINIZ ALDIĞINIZ PARALARLA ŞİMDİ MUTLU MUSUNUZ RAHAT UYUYABİLİYOR MUSUNUZ ??? BU TAKIM BÖYLE OYNAYACAKSA HİÇ ÇIKMASIN O SAHAYA !!!! BİZİ REZİL ETMEYE KİMSENİN HAKKI YOKTUR!!!! EYYY YÖNETİM BİZ TARAFTAR OLARAK TAKIMA ORTA SAHA FORVET LAZIM DERKEN UMURSAMIYORDUNUZ ŞİMDİ NE OLDU?? YEDEK KULUBESİNDE TEK BİR ORTA SAHA OYUNCUN YOK BEEE HİÇ UTANMADIN MI ??? YARIN SON GÜN BAKALIM BİZİM YÖNETİM PARA GİTMESİN DİYE DAHA NE KADAR BEKLEYECEK ??
    0
    0
    Yanıtla
  • abayram (7 yıl önce)
    bu takım çok iyi allah muhafaza 7 tane yesek ne olurdu aferim 11 tane aslan parçasına yenildiniz ama ezilmediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • SAMET (7 yıl önce)
    YAZIKKI BU TAKIMI BU KADAR KÖTÜLENİYOR HABERİN BAŞLIGINA BAK AYIPTIR BU KADARDA OLMAZ GÜN BİRLİK BERABERLİK GUNU DENMESİ GEREKİRKEN HERKES TAKIMI KÖTÜLÜYOR EVET OYNAYAMADIK AMA BU TAKIM BİZİM DÜŞENE TEKME ATMAK OLMAZZZZ
    0
    0
    Yanıtla
  • akın (7 yıl önce)
    Futbol günlük işlemez arkadaşlar. Önemli olan üstüne koyarak ilerlemektir. Ben şahsen YMS'nin bu sene yükselmesini istemiyorum. Neden mi? Diyelim ki yükseldi. Ne yapacak? Feneri GS yi dize mi getirecek? Pahalı bir takım kurulsa bile 1-2 sene içinde borçlar yüzünden tekrardan alt lige düşecek. Bu işler plan program istiyor. Yönetimin planını programını bilmiyorum fakat 1 sene içinde tekrardan bu lige döneceksek ya da malatyaspor gibi amatöre gideceksek hiç çıkmayalım. Kimseyi de üzmeyelim. Fakat bu işin ekonomisinden altyapısına taraftarından stadına kadar bütün yönleriyle sağlam bir yapı oluşturulabilirse bir konya bir bursa olunabilirse işte o gün başarmışız demektir. Yoksa onu yenmişiz buna yenilmişiz bunlar günlük başarılardır. Umarım yönetimin ufku zamanla genişler altyapıya önem verir, kulübün ekonomisini geliştirilebilir kılar, belediyeye bağımlı olmadan futbolcu satarak artısında A.Ş. fonksiyonunu kullanıp şirket mantığında başarılı hamleler yapılabilirse başarılar kendiliğinden gelecektir....
    0
    0
    Yanıtla
  • NECİB TAŞTAN (7 yıl önce)
    SAMSUN GİBİ çok zorda olan bir takıma yenilmek normal değil mi?Sivas ta yenildi.Bolu yenildi.Eskişehirde bu akşam çok büyük bir ihtimal yenilecek...Sadece Göztepe karlı bu hafta..oyuncularında hocanında kabahati yok...haftaya sivastan alırız puanları..
    0
    0
    Yanıtla
  • NECİB TAŞTAN (7 yıl önce)NECİB TAŞTAN isimli kullanıcı yorumuna
    SİVAS DEĞİL DENİZLİDEN PUAN ALIRIZ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (7 yıl önce)
    Işin gerçeği takım sezon basindan beri ligde kalmak adına kuruldu bütçede ancak buna uygundu ancak sansımızın da yardımıyla eksra galibiyetler aldık ilk devrede ve lider olduk ama sansta bizi bırakınca gercek gücümüzü gördük yani garipsememek gerek takımın gücü bu arkadaslar. Birde şunu söylemek istiyorum illa 7 8 tane yabancı almak sart degil 3 tane al iyisini al 1 stoper 1 orta saha 1 de hakiki forvet al bizim 8 yabancimiz var ama 1 tane adam etmezler maalesef. Yinede zor ve gercekci olmasada temennim ilk altıya girmesi takımın insallah..saygilarimla herkese
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    8 yabancımız yok 5 tane var Amutu, Azubike Parreria Dialiba birde Mba
    0
    0
    Yanıtla
  • Zağanos (7 yıl önce)Murat isimli kullanıcı yorumuna
    El insaf yahu,ligde tutunmak için bir takım kurun ve bu takım şans eseri lider olacak sonrada diyecek ki ben şampiyonluğa oynayacağım.(Bu ligde bizim dışımızda direk şampiyonluğa oynayan iddialı 4 takım varken)senin yorumuna göre şampiyonluğa oynayıp da,küme düşmemek için mücadele eden bir takım için de bir örnek verirmisiniz .yorumları analitik yapın ki bizde okuyunca faydalanalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (7 yıl önce)
    Haftaya maç yok bu teknik direktör ile bazı iç saha maçları hariç Malatya maç kazanırsa ben yıllarca maç seyreden ve sadece iyi bir izleyici olarak bir çok söylediği çıkan biri olduğumu iddea etmeyeceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Fuat Akkoyun Kardeşim : ben şahsen bir maç için yazmıyorum yazdıklarımı ve haftalardır yazıyorum ve yazmaya devam edeceğim bu BUZ dan şampiyon çıkmaz.o kadar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    futbol takımı kötü tezeurat olmadıkça etkilenmez ve karşı takımın desteğini kendi lehine çevire bilir.o nedenle yenilgi mazeretlerini artık saha seyirci hakem diyerek geçiştirmeyelim.ortada bir gerçek var bu takım oynatılamıyor sahaya sürülemiyor rakip iyi okunmuyor bunları yapacak olanda Sayın BUZ dur.maçın ilk 20 dakikasına bakın samsun takımını ıslıklamaya başladı ve 25 den sonra takım açıldı bu fırsatı kim verdi Malatya oysa lehine çevirebilirdi ama takım ayağında top tutamıyorsa yapacak birşey kalmamıştır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    Takım galip geldimi göklere çıkarıyorsunuz mağlup oldumu önünüze gelene sallıyorsunuz.İlk 35 dakika ayağa pas yapan daha fazla topla oynayıp seyircinin susmasını sağlayan takımın ipini penaltı yaratarak çeken hakem seyirciyide Samsun takımını da havaya soktu.Tabiili bazı maçlarda olumsuzluklar olacak ama altından kalkmasını bilmeliyiz.Özellikle defans hattımız inanılmaz hatalar yaptı.Forvetimiz etkisizdi İrfan Pereriara inanılmaz kötü oynadılar diğerleride vasatı aşamadılar mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Tabi mağlubiyette hakemin rolü çok fazlaydı bir posizyonda Eren 'nin götürdüğü posizyonda rakibe kırmızı kart ve faul verilebilirdi.Bazen böyle maçlardaki olacak ama önümüzdeki maçlarda toparlanıp birlik ve beraberliğimizi bozmadan hocaya da fazla yüklenmeden daha iyi mücedela etmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Aydınbaba nın yorumu ; katılmamak elde değil işte oyunu okuyan ve gözlemleyen yorum budur işte ...
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Turgay YILDIRIM Kardeşim; bu takım sana büyük gelmiş olmalıki bu başarısızlığı bile başarı olarak görebiliyorsun.bence sen futboldan zerre anlamıyorsun hiç olmasa sus
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Acilen ya Hamza Hamzaoğlu yada ibrahim Üzülmez takımın başına gelmeli irfan hoca oyunu okuyamiyor korkak oynatiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hulki kır. (7 yıl önce)
    Takım deplasmanda yenildi hepsi bu. Penaltı geçen hafta Mersin maçındaki gibi tartışmalı idi.iç saha maçlarında en az altıbin kişi stadda olmalı. Bu saatten sonra destek tam destek . Malzeme bu..
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (7 yıl önce)
    ben bu maçı daha önce izledim,neredemi izledim göztepe karşısında eskişehir karşısında tıpa tıp aynısı açın izleyin kardeşim sönük futbol eli ayağına dolaşan futbolcuların oynadığı futbolun aynısını izleyeceksiniz,bu maçların ortak bir özelliği var seyirci ve saha faktörü evet kaybettiğimiz bu üç maçın ortak özellği muhteşem seyircisi tıpkı bugün samsunda olduğu gibi arakadaş tüm saha ayakta ful destek veriyor dersin samsun şampiyonluğa oynuyor, ne yapsın bizim futbolcular alışmış çekirdek çitleme sesinde futbol oynamaya farklı ortamı görünce sudan çıkmış balık oluyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali (7 yıl önce)
    Neredesiniz hani geçen hafta buradan yorum yazınca oturduğunuz yerden konuşmak güzel. Bu futbol ile bir şeyler olmaz yazık günah ligin 18. Ligin 17. Takımıyla böyle sonuçlar çıkıyorsa bir yerde sorun vardır. Son 9 maçta alınan başarı budur. Gün gelecek 2. Ligi mumla arayacağız kusura bakmayin
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Samsunu,kutlarim,bizim,takim,asla,sampiyon Olamaz,sampiyon,olacak,takimlar,eskisehir,ve Goztepe,irfan,hoca,yipranmadan,istifa,et,takimda,ruh,kalmamis,malaytyalilal,hic,umitlenmeyin,bu Takimdan,hic,bir,sey,olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    sezonun en kötü maçını oynadık. tel tel döküldük doğru. ama gerçek olan bir şey var: bu kadroyla buraya kadar gelmemiz bile mucize. suçun en büyüğü yönetimde irfan Buz'un istediği hiçbir futbolcu alınmadı. adam haftalardır bağırıyor transfer istiyorum diye. irfan hocaya sahip çıkılmalı geçen sene bizi küme düşmekten kurtardı. bu sene de mütevazi kadroyla takımı şampiyonluğa oynatıyor. Göztepe'nin kadrosu irfan Hoca'nın elinde olsaydı açık ara liderdik. yönetim acilen orta saha ( burak çalık gibi) ve forvet almalı. bu arada samsun devre arasında yerinde takviyeler yaptı, güçlendi. ilk yarıyla karıştırmayın. takıma ve hocaya sahip çıkalım. bu saatten sonra irfan Hoca'dan daha iyi bir hoca bulamazsınız. ırmaktan geçerken at değiştirilmez. yeni hoca takımı tanıyana kadar takım küme düşer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (7 yıl önce)
    Samsunspor iyi Transfer yapti 2 hafta tir cok iyi Oynadi bizde Patlama Yapti.Ama Transferler cok kötü cikti bu mu bizim nokta Transfermi ?Hep Forvet aliyon defans nerde ordasaha nerde ? Takim Oyunu bitmis Formsuz bir Malatyaspor var
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Arkadaslar Elazığ'da transfer yasağı kalktı adamların aldığı futbolcu ya bakın ne transfer yapmislar bide bize bakın bizim sportif Direktörü hiç bi şeyden anladığı yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (7 yıl önce)
    Yönetim, sizde görüyorsunuz Malatyanın halini, sizde ruh olsa hem hocayı hemde kendinizi fesh edip gidersiniz. Yeni transverde bir harika.
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (7 yıl önce)
    Ne kadar futboldan anlamayan aynı zamanda bu güne kadar kuruş vermeyen ve maça gitmeyen sürü burda yorum yapıyor ahkam kesiyor....Maça gitmezsiniz ahkam keserseniz..Hakemin tetikciliginide gormezsiniz hocaya başkana laf sayarsanız...Bu takım size bir beden büyük geldi hazmedemiyorsunuz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay yıldırım (7 yıl önce)
    Bu takımda mba SEDAT Yiğitcan olduğu sürece biz ilk 6 bile oynayamaz 1 yıldır ayağına top değmemiş Ada'mı transfer diye milleti aldatan yönetim bu durumlara getiren sizsiniz Ali ravcı senden olmaz bırak takımın yakasını artık yeter yeter yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Nokta
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    İrfan Hocanın hatası şu ; ilk hstadan bugüne yazıyorum takımı at yat üzerine kurarsanız ve gool atamazsanız bu takımı böyle korkak alıştırırsanız şu ana kadar 6 gol atan takımdan 3 yersiniz.düşünün SAMSUN bizim anlayışımızda olsaydı bu maçı alabilirmiydı?hayır asamlar daha güzel organize ve baskı kurarak malatyayı sildi.yani demem oki hata önce yönetimde sonrada BUZ da bunu artık görün
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Sedat,irfan,amutu,ahmet aras,sezer,ferhat hepsi fıs.Bunlara verilen paralara yazık.Bu adamlar ara transferde gitmeli ve yeni gelenler alınmamalıydı.Bu formanın ağırlığını bilmeyen ve hiç mücadele etmeyen rahat bir kalabalık vardı.Samsunsporu tebrik ediyorum bizi eze eze yendi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Bakıyorumda hâla bu heaimeti hakeme atan arkadaşlar var ve eleştirenlere futboldan anlamıyorsunuz diyen arkadaşlar var . ben bu futboldan uzak yorumları okudukça zülüyorum.geçen hafta haksız bir peneltı golü ile 3 puan aldığımız maçın ardından yazmıştım bana MERSİNLİMİSİN dediler bu hafta için 4 yeriz dedim sitem ettiler ama keşke yazdıklarımda haksız çıksaydım lakin yazdıklarım çıkıyor.demekki futboldan anlamaktan öte iyi bir analizci ve takımın düşüşde olduğunu gören biriyim.ve üzülerek ekliyorum bu takım bu BUZ la elemelerede katılamaz ve 2017-2018 sezononda KIRMIZI Gruba döner.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    18 haftada sadece 6 gol atabilen samsun bugün bize 3 gol birden attı..ne diyelim bizim futbolculara yazıklar olsun..daha kaç umudunu yitirmiş takıma ilaç olacaksınız..yeter artık..kimse bizi kandırmasın..bu takım bu oyunla playoff a bile kalamaz..futbolculara diyorum ki malatya yı rezil ettiniz...helal olsun size..böyle oynayacaksaniz çekin gidin..yenilsekte ezilmeyecek canla basla oynayacak futbolcular çok bulunur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat AKKOYUN (7 yıl önce)
    ŞU AN BURADA YORUM YAZAN HERKESE SÖYLÜYORUM. BOL KEPÇEDEN ATMAYIN. SİZ TAKIM KURMADAN MAÇ KAZANILSIN ,ŞAMPİYON OLUNSUN İSTİYORSUNUZ. TÜRKİYE NİN GELENEĞİ TAKIM bir MAÇ KAYBETSİN HOCAYI GÖNDERİN. NEDEN TARAFTARLAR YADA TARAFTAR GRUPLARI MALATYA DA ŞU FUTBOLCUYU İSTEMİYORUZ GÖNDERİN DİYE KAMUOYU YARATILMIYOR. BAK BEŞİKTAŞ IN TARAFTAR GRUBUNA adı lazım değil BİZLERİ STADLARIN DA İS TE Mİ YOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Ihtiyarlar ordusu olmuş takım bu futbolcular dan bişey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdullah (7 yıl önce)
    YEMLERİNİ FAZLA VERİRSEN KOMŞU İLE( sivas ile) AYNI POZİSYONA DÜŞERSİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    şu an göztepe maçını izliyorum adamlar inanmış şampiyonlugu aslanlar gibi mücadele etiyorlar malatya ne yaptı sahada gezdiler adamlar nokta transfer yapmış sen ne yaptın nerde işe yaramaz ucuz takımına katkısı olmayan futbolcu almışsın seyirci maça tabiki gitmez adil başkan irfan hoca işallah yazılanları okursun ders alırsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Aboz (7 yıl önce)
    Arkadaşlar sabır GEVREKKKKK ! başkan nokta transferler yapacak :))))))) utanmadan stada taraftar çağırıyorlar bide paramiza yazık protesto edelim gitmesin kimse maça bak nasıl parasız kalınca adam olacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Barcelona bugün puan kaybetti, gerçi onlar için normal... Ama her maç atkıları, formalarıyla sahayı doldurup, takıma maddi manevi desteğini esirgemeyen büyük malatyaspor taraftarı için normal değil... Bize şovmen, yalancı, parasını hangi kaynakla ödeyeceğini bilmeden yıldız transfer yapıp, sonra takımı amatöre gönderecek çok bilen bir başkan, bir de teknik direktör lazım...Bu profile hazır taraftarımız var zaten...
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (7 yıl önce)
    Samsunspor u tebrik ederim. Bugün malatyaspor u sahadan sildi. Günlerdir övdüğünüz başkanın bugün transfer gerçeğini gördük ara dönemde her takım kendisine yeni kan arayışına girerken bizim yönetim şampiyonluğa yürüyorya parayı süper lige sakladı. İrfan hocanın yapacağı pek bişey yok o yüzden diyecek bisey yok transfer istediğini söyledi bizimkilerde yapmadı demesin diye iki adam aldı hayırlı ugurlu olsun oynatıp dursun sezon sonunu beklemeye gerek yok bu takım yiğitcanı sedatı mba yı oynatmaya devan ederse 3 hafta sonra 7 den de geride olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Kafasında saç kalmamış, topu görecek göz kalmamış, koşacak güç kalmamış, oyun kuracak akıl kalmamış gelmiş malatyaspor a kaptan olmuş yazıklar olsun, 3 forvetle oynadık 1 tane orta sahadan forvete top gelmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bravo IRFAN HOCA DUY SESİMİZİ A.BURAGI GONDERCEGINE SEDATI GONDREYDIN HER MAC 10 KIŞİ..OYNUYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Arkadaşlar saha köydü! Rakip 15 kişiydi! top yovarlaktı gibi sözlere hiç gerek yok. Haftaya iç saha olarak istabulda çoşacağız! Denizliyi 5-0 yenip yolumuza devam edeceğiz. Evkur yeni malatyaspor isminin başına da "İstanbuldaki evkur yeni malatyaspor " adını vereceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Hakem maçı katletti ancak bizim oyuncular hakeme söylenecek söz bırakmadı, sözüm yönetime samsunspor yeni aldığı 2 oyuncunun golü ile bütün sezon içerisinde attığı golün yarısını malatya ya attı, bizim yönetim transfer sezonu hangi kulüpte kadroya girmeyen top oynamayan kulüple problemi olan futbolcuları gözetip alıyor bu zihniyete bu oyun ortaya çıkar, eğer o yönetimden futboldan anlayan varsa sedat mba irfan doğrudan kovulmalidir, Sezer ve ferhat in boş transfer olduğu belli oldu oynayan hazır futbolcu değillerdi
    0
    0
    Yanıtla
  • AZAT (7 yıl önce)
    Malatyaspor' u ilk kez izleyen biri bu takımı düşme hattında zanneder..Net bir gol pozisyonumuz bile yok .Lige 15 gün ara verilecek.Yönetim kesinlikle İrfan Hocayı bu arada gönderip kan değişikliğine gitmeli. Takımda ruh kalmamış inancını kaybetmiş..Aksi taktirde en büyük suçlu yönetim olacaktır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çelik (7 yıl önce)
    İstifa Müessesesi ; Kime yakışır ? Sorumluluğunu layıkıyla yerine getiremeyene yakışır. İstifa Müessesesi ; Kime yakışır ? 18 maçta 6 gol atabilen bir takımdan ki bu Samsun 18 maçta atabildiği gollerin yarısını 1 maçta Yeni Malatyaspora atabiliyorsa mesul kişi İRFAN BUZ'a KOVULMADAN İSTİFA ETMEK YAKIŞIR. Yazık ,koskoca bir şehrin umudunun yok edilişine Yazık, koskoca bir Malatya Şehrinin halkına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan Buz mu git bana sezeri, Ferhat ı, getir dedi, adam Milan durici istedi alamadılar, Sedat, mba, irfan basaran , irfan buz dan önce bu takıma geldiler burada istifa etmesi gereken futbolcu alamayan belediye kapılarından para bekleyen yonetimdir, irfan buz bu takıma geldiği günden beri bu takım 72 puan kazanmıştır bu kadar vasat oyunculara rağmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Mansur (7 yıl önce)Eray isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru söze kim nedesin teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhatı irfan buz istedi sezeri oynatmayabilirdi osman vardır irfan hoca çok hata yapmaya başladı
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (7 yıl önce)
    RE-ZA-LET
    0
    0
    Yanıtla
  • ümit TAN (7 yıl önce)
    Nerdesin sadık nerde sen sakatlanma arkadaş ya. Bir an önce bu maç unutulmali ve artık adil bey su takıma orta saha ve sol açık allllllll
    0
    0
    Yanıtla
  • Şampiyon Malatya :))))))))) (7 yıl önce)
    Yeni statdami kutlayacaktik Şampiyonluğu ? :)))) Nokta transferler harika gerçektende nokta olmuş ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Sacit efe (7 yıl önce)
    Sen liderliğe oynuyorsun karşı takım küme düşmemeye hoca hoca yine aynı hatadasın,deplasmanda kontratak oynaman lazım yoksa hep kaybedersin çünkü sahanda bile zor maç kazanıyorsun.Yalnış taktik yalnış strateji,yalnış transfer,yalnış kadro,bu oyun ile ligi ancak play off için belki oynarsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca/ Almanya (7 yıl önce)
    Sen oyna İrfan Buz senoyna . Düşme potasında olan takımdan 3-0 yenilirsen ne diyeyim sana ...
    0
    0
    Yanıtla
  • M.kaleli (7 yıl önce)
    Bu takımın şampiyon olması büyük bir mucize olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin güvercin (7 yıl önce)
    Bu kadar ezik bir takım görmedim. Yazıktır günahtır. Bu transferleri kim yaptı. Yapanın acaba futbol bilgisi varmı. Pazardan karpuz alıp bahtımıza ne çıkarsa odur kafasıyla mı bu transferler yapılmış. Sahipsiz olursak sonuçta bu olur..
    0
    0
    Yanıtla
  • abdul (7 yıl önce)
    SEDAAAAAAAAAAATTTTTT IRFANI GÖNDERDİ
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (7 yıl önce)
    İlkel oyun anlayışı ve ilkel bir hakem.Tebrikler Samsunspor.Bizi hakkınızla yendiniz.Moral bozmaya gerek yok.34.Hafta sonunda İnşallah Süper Lig'e yükseleceğiz.Bir Malatya Atasözü: Bir çiçekle bahar gelmez. Merak etmeyin düzelecek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sahipsiz MALATYA (7 yıl önce)
    Malatya haber sesimizi duyurrrr yeter artık biri sesimizi duysun.İ stemiyoruz bu yönetimi bu futbolcu denenleri
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı ali (7 yıl önce)
    s.a arkadaşlar sezon başında kafaya oynamayı düşünen varmıydı bu kadroyla hayal perest olmayın 3 tl verip maça gitmeyen ama herşeyi bilen arkadaşlar sivas yenilir göztepe yenilir 50 milyon harcayan urfa ortada bizimkilere ne oluyor aldınızda futbolcu hocamı oynatmadı az sabır arkadaşlar malatya için..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (7 yıl önce)malatyalı ali isimli kullanıcı yorumuna
    Tebrik ederim kardeşim çok gerçekçi yerinde bir tespit... Yorumlara bakılırsa sanki malatya 100 milyonluk takım kurmuş ta başarılı olamamış. Malatya bütçesine kurulan takıma bakılırsa oldukça başarılı bir takımız. Bide 3 tl verip gelmeyenler yorum yapmasın...
    0
    0
    Yanıtla
  • valla kardeş pasoliğimizle maçlara gidiyoruz 6 yaşındaki çocuğumuzu bile maça almıyor stad görevleri bizde bir kaç arkadaş kartlarımızı kırıp arttık artık maçlara gitmiyoruz benim gibi düşünen yüzlerce taraftar gördüm bu yönetim acilen gitmeli
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Büyük başkan büyük hoca diye diye bugünlere geldik ama gerçek büyük MALATYASPOR taraftarı bunlara hiç inanmadı çünkü gerçekleri biliyorduk bu takım şansla buralara geldi bu takım bugün resmen döküldü yeni transferler ne diye alındı bu şehrin paralarına yazık yönetim çok acil önlem almalı en ağır cezalar verilmeli ben en çok Samsun da takımı destekleyen taraftara üzüldüm Samsunspor takımını ve taraftarını tebrik ederim inşallah bu galibiyet onlara moral olur ligde kalırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • PASSOLİG ÇÖPEEEE !! (7 yıl önce)
    Stada seyirci çağıran ruhsuzlar bu rezilligi kim izlemeye gelir pasoligi mi kırdım attim. yokmu bitane su malatyayi savunacak sesimizi duyacak bir Allah'ın kulu bumu nokta transferler iniz. bu halde stada gitmeyin ki belki akillanirlar. İrfan beyyyyyyyy bu hafta ne bahanen var ????
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Aldığınız oyuncaklar galip gelmemize katkısı yok mağlub olmamıza katkı sağlıyorlar hemde büyük paralarla transfer ettiler sen bu son transferlere büyük paralar verirsen eski oyuncularında oynamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Adil gevrek nokta transfer yapacak rahat olun :)))))) bırak git ya sen kim trasfer kim adil git plastigini sat ne işin var fotboll da senin :)))) 5 adan istifa ediyor sen duruyorsun samsun dalga geçti sizinle
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (7 yıl önce)
    TAKIMDA OYUN DİSİPLİNİ YOK.ŞUURSUZ OYNUYORLAR.HOCAYI BEĞENİRDİM ANCAK BU HAFTA TAKIMI DOĞRU KURAMAMIŞ OYUNA DOĞRU MÜDAHALE EDEMEDİ.SİSTEM NAMINA BİRŞEY YOK.ARA TRANSFERLER FIS.SEZON BOYUNCA 6 GOL ATABİLEN SAMSUN BİR MAÇTA LİDERLİĞE OYNAYAN TAKIMA 3 GOL ATTI.HOCA VE YÖNETİM AKLINIZI BAŞINIZA ALIN VE UTANIN..PERERIA DA ANORMAL DÜŞÜŞ VAR.AMUTU BOŞ TENEKE.TAKIM SAHADA BAŞIKESİK TAVUK GİBİ DOLAŞIYOR.MAÇI İZLERKEN UTANDIM.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tespitleriniz doğru. Aynen katılıyorum. samsunsporun toplamattığı gol 9 ve 3 ünü malatyaspora attı. Şampiyonluğa oynayan bir takım dibteki bir takımdan bu golleri yiyip uyuyorsa elbetteki rezaletin boş teneke TIN! TIN! TIN!...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Hani zemin iyi olmadığı zaman oynayamıyordunuz.Ne oldu zemin iyi değilmiydi?Hakem İzmir Bölgesi de değildi.Kayseri bölgesi idi.Bakalım ne gerekçe arayacaksınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (7 yıl önce)
    Bir hakeme yazıklar olsun, öyle bir penaltı olmaz. İki, Yiğitcan, Mba ve Sedat bu takımda olmaz. Üç, irfan hoca yönetim sana ne söylüyorsa onu yapıyorsun, sana yazıklar olsun. Dört,nokta transver dediğiniz bu mu? Yönetim, hoca ve futbolcular aydin HALAYA.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    irfan hocaya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı acilen teşekkür edilip yollanmali.haftalardir doğru düzgün top oynamiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu kadro ile bu takim burada gitmesi gereken hoca degil senin zihniyetindeki baskanin zihniyetindekiler asılll
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    Bu Takıma enizli haftayada 4 atar irfan buz haftaya gider bu hafta gitmez haftay kesin giderken adil bey çilek değil kiraz diyordu o kirazı alsın yanında
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    ferhat kiraz denen topcuyu alan zihniyet futbol katilidir
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    EYMS ligin başından beri etkili futbol oynayamadı.Galip geldiği maçlarda,rakibin kötü oyunu ve şansı sayesinde üst sıralara geldi.Alt sıralardan kurtulmak isteyen Samsun sonunda Malatyaspora patladı ve haklı bir galibiyet aldı.Yeni transferlerde bir varlık gösteremedi.Bu oyun tarzını sürdürürse doğrudan süper lig hayal.Takım koşmuyor ve o kadar çok hata yapıyor ki,yazmakla bitmez.Aciz bir görüntü içinde.Seyircimize ve giden paralara yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (7 yıl önce)
    Hic mucadele etmedik ya yenilgiyi normal karsilayalimda mucadele yok saha zeminde guzel takimda bir sey eksik ama defans dokuluyor defanssss bu takima ne kada acil bir santrofor gerkli insallah su takimi haftaya izler gercek yorumumu yazar mac kesin besiktas statinda ise insallah nazarlik olur bu yenligi bizi sampiyon yapar insallah bir hafta spor progimi izlemeyecigim. Malatya sevgisi ne yapacaksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    18 haftada 6 gol atan takımdan bir maçta 3 gol yiyen takıma böyle oley çektirirler. Nokta transferi yapacağız diye diye kulübede bile oturmayacak adamları takıma doldurdular yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (7 yıl önce)
    Hakem maöı pen altı ile katletdi ana transfer için neyi bekliyorlar anlamadım Samsun 10 tane transfer yaptı siz beyi bekliyorsunuz 1. Sorumlu hakem ikinci futbolcular ruhsuz oynadılar en büyük sorumluda yönetim transfer için doğru zaman diyorlar fark açılırsanız transfer yapacaklar anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (7 yıl önce)
    Bakıyorum herkes takımdan suc buluyor tamam takım iyi değildi hakemin tetikciligini goremiyecek kadar futbol bilginiz yoksa yazıklar olsun..Her pozisyonda aleyhimize düdük çalan bir hakem penaltı ile alakasız bir penaltı veren bir hakem 2-0 dan sonra hakemliğini hatırlayan bir teticinin yaptığını görmezden gelmek Malatyaya ihanettir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Sezer isimli kullanıcı yorumuna
    Evet kardeşim tesbitiniz yerinde.Hakem penaltıyla maçı kopardı seyirciyi havaya soktu yendiğimiz golden sora özellikle defans hattımız hata üstüne hata yapınca yenilgi kaçınılmaz oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Ya amutu bide mba diye 2 tane amator adam var. Bunlar nasil takima girer anlasilir degil.ahmet aras ne diye alindi nede oynatilmaz.bu adamlarin bi an once takimla. Ikiskilerinin kesilmesi hatta ve hata samsunda birakilsin kime lazimsalar alsinlar. Onlarin yedigi malatyanin ekmegine yazik. 2 senede beri bi artilari yok irfan buz git artik.irfan buzu alana bu amutu ve mba hediye verilmeli bir alana 2 bedava.hemen kampanya baslatilmali.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin Mansur (7 yıl önce)atilla isimli kullanıcı yorumuna
    çok biliysen sen çık oynada boyunu görelim futbol topunu karpuz sanan adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Helal olsun mersine.Canla başla mücadele ettiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Şampiyonluk çok uzak değil Eskişehir yakışır şampiyonluk Eskişehir'e Sivas'a ve Göztepe büyük başkan Adil Gevrek Helal olsun sana 9 milyon euroluk takımla bizi şampiyonluğa gönderdin sekiz haftadır Galip gelemeyen bir Samsunspor karşısında hiçbir sonu olmayan bir Malatyaspor İrfan buz Helal olsun sana senden olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    18 maçta 6 gol atan samsun bizi 3 ledi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    Bu ayıp bize yeter... Anlayana tabi
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Neyse arkadaslar gecmis olsun ben fark yeriz dedim yine az yedik..bu yil bu takim sadece bu ligde kalir kume dusmez insallah baska beklentimiz yok zaten..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alican (7 yıl önce)
    bu takımdan hiç bişey olmaz..pasolig kartımı sobaya attım bile..Boşuna ümitlenmiştik..sezondan bu yana galibeti bırak gol atmamış takımdan üç gol yiyoruz..Ayıp be bu milleti kandırıyorsunuz..Şampiyon olacak takım ayakta duramıyor ne iş?
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Bir irfan buz vardi buza kesti sanirim.orta sahada kim var. Ahmet burak. Senin aldigin adamlarda kac gomlek ustun. Bu oyunla mi sampiyon olacaz.bu yabancilar bu gune kadar takima ne katki sundular. 20 macta 6 gol atan samsun malatyayi perisan etti 3 atti o kadar kacird.cokkk. yazik malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Takim ruhu kalmamis bu takim istese yener ler ama ruh yok yazik ayip nr denirki bilmiyom
    0
    0
    Yanıtla
  • tayfun 44 (7 yıl önce)
    bir tane gol poziyonumuz yok bu nasıl takım
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKLISIN MAÇ ASLINDA BİZİM LEHİMİZEYDİ FAKAT HAKSIZ BİR PENALTI OYUNU BOZDU AMA BİZİMDE HİÇ KALECİYE ŞUTUMUZ YOK ŞUT AYMAZSAN NASIL GOLÜ BULACAKSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    görünen köy Kılavuz istemez bu takımda kılavuz yok takımda ruh bu takımda sistem yok bu takımda futbolcu yok nesine umut bağlayalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir kaç gün önce bu sitede adını hatırlamadığım bir yorumcu malatya samsunda 4 sıfır yenilir irfan buz da gider demişti arkadaş haklı çıktı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yılmaz (7 yıl önce)
    Bu gün birkez daha belli oldu ki bu takım süper lige çıkamaz.Kalan dakikada bari mersin maçına bakayım.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    İşte buyurun cengiz kardeşim yorumu ...!akıllara ziyan yazdıklarımda ne kadarda haklıymışımç
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (7 yıl önce)
    ahmet murat solakel irfan buza kendisini gösterdi gitmesine şaşırmıştım gidecek olan birileri varsa idi murat akça sedat idi ferhat diye adam alınmış adam bir artısı olmaz mı ya tamam yenide birşey yapar dimi
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Yönetim Malatya spor sevenlerini aldattı ve ihanet etti.kulübü sadece kendi menfaatleri doğrultusunda kullanıyorlar .bundan daha acı vereni ise hâla bu yönetime ve Hocaya laf söyletmeyen futboldan anlamayan yorumcu kardeşlerim var belkide gerçekten anlamıyorlar sadece doğruları yazanlara muhalefet olsun diye yazıyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Bu oyunla sampiyon olacakmis malatyaspor. Gulerim size.rezalet rezalet. Golu kim atacak merak ettim.bu sonrada alinanlar mi gol atacak.tesadufi alinan puanlarla burdayiz. Adamlar 2 senede beri mac kazanamiyor.malatyasporu rezil ettiler.helal sana samsun.baei bir kac tane daha salla.bu aldiginiz adamlar samsuna giden adamdan neyi fazla rezalet
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşat (7 yıl önce)
    Malatyaspora transfer yasağı getirilmeli kesinlikle böyle saçmasapan transfer yapmamaları için
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    panik yok bunu bir iş kazası olarak görün samsun ölüm kalım savaşı veriyor varlarını yoklarını ortaya koyuyorlar iki katı koşuyorlar malatyaya alan bırakmıyorlar yapacak bişey yok..yine şanmiyonluğun en önemli adayı biziz sivas bile puan kaybetti önümüzdeki haftalarda bu kaybı telafi ederiz inşallah...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Ruya gorme adasim...takimda ruh yok..bunlardan bir cacik olmaz...
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen sene düşmeye en büyük aday malatyaydı ligde kalarak geçen senenin süprüzünü malatya yaptı bu sene hadef iki senelik konuldu . bu seneyi üste bitirip ikinci sene şampiyon olmaktı bunuda dekdare ettiler sezon başında.ama hoca geçen sene yaptığı süpriz gibi bu senede takımı uzun bir süre zirvede götürerek şamopiyonlık adaylarını darmadağın etti. siz ise bu hocaya kötü diyorsunuz. şu anda yöneticilerin tek bir hedefi var malatya sporu borçsuz olarak hedefler doğrultusunda süper lige çıkarmak. yoksa yönetimde biliyor en iyi futbolcuyu getirmeyi. bunları göz önünde bulundurarak yorum yaparsanız.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Yonetim isi risk almaktir...yapsin borcu alsin iyi topcuyu cik ust lige bas parayi....bunlardan olmaz kardesim hic tatli canini sikma
    0
    0
    Yanıtla
  • ondan sonrada 100 milyon borc ..borcdan dolayı transfer yasagı ya elazıga bakın gelecegi yok samsuna bak gelecegi yok eskisehir super lige cıksa ne olur gelecegi yok yok yok yok malatyada mı oyle olsun istiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • daha yeni sayılır malatya amatore dustu hicmi ders cikarmıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamle (7 yıl önce)
    Yönetim sakın adam alma paraya yazık.alınanlar rezil.bu takım dan hiçbişey olmaz. Hoca oyun oynatamıyo.aldığı adamlar futbolcu değil oduncu.bu sezon böyle gider. sezon sonu bu hocayla hiç olmaz.ywni sezona Allah büyük.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    Yönetim bu İrfan BUZ Hocayı derhal ama derhal göndermeli yazık bu taraftara yazık özellikle BUZ a inanan taraftara yazık.şayet göndermazlarsa bundan böyle taraftarlar derneklaerl maçlara gitmeme kararı alsınlar YETERRRRRRR
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    Bu gereksiz transferlere verecegniz paralari takimin eskilerime verseniz takm bundan iyi oynardi. sakatlar duzelmesse playof bile ruya.. hakem sedattan ve o cengaver transfer ferhattan daha cok kosuyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • cook dogru. olay bu kadar acik. Bu transferleri kim neden nasil yapar mutlaka arastrilmali...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    malatya standın zemin bozuk deniliyordu peki samsun da zemin sağlam futbol oynamaya müsait Malatya ne yapıyor hiç birşey . malatya da şeycisi maç gelmiyor deniliyordu demek ki seyirci takımı şampiyon olamayacağın biliyor onun için maç gitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Malatya halki akilli vesselam...bu ruhsuz takim ve yonetime gonul vermemis ki sehir sampiyonluk havasina girmedi...sadece beceriksiz yoneticiler ve hoca zorla sehri havaya sokmaya calistilar..ama malatyali akillidir isigi gormeden tunele girmez..sizde fazla kafayi yormayin bir baskan cikar takim kurar bos siyasetcilerin elini futboldan cektirip hakemleride cime gome gome sampiyon yapar..baska da olmaz bu takimla hic olmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    Takima uyum saglamis Ahmetmurat solakel i gönderip Ferhat kirazi getiren zihniyetmi bizi şampiyon yapacak..
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (7 yıl önce)
    seyirciye laf söyleyen İrfan BUZ A LAF SÖYLETMEYEN FUTBOLDAN ANLADIKLARINI SANAN YORUMCU KARDEŞLERİM haftalardır ne demek istediğimizi anladınızmı acaba ..!? sanmam siz ancak sezon sonunda anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak bu İrfan BUZ la şampiyonluk yaşayacaklarına inanan yönetim ve taraftarlar gerçekden şampşyonluk isteyen taraftara ihanet etmişlerdir.haftalardır yazdım bu hocayla olmaz diye ama nerdeeee şimdi şunu söyleyebilirim artık bırakın şampiyon olmayı bu hoca gitmazsa seneye KIRMIZI Gruptayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Büyük transferimiz sezerin yüzünde ikinci golüde yedik Ferhat sahada yok başka oyuncumu yoktu bunları aldınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Hayal hayal bu takım ilk altıya dahi giremez.aldıkları adamlar beş para etmez. takım oyun oynayamıyor.Elazığsporda futbolcu almış üç dört tane canavar gibiler.biz nerde bi döküntü varsa özellikle hep onları alıyoz.burya yazıyorum. Elazıgspor playof oynar.ama y.malatya ilk altıya giremez.bakın göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    bu sezerde topu gormuyor. saka gibi gelen gideni aratyor. oynamayan gelin saham kötü demis.iyi sahada da acizlik daha net goruluyor..hepsi nokta transfer baksana...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    60 dakika olmuş pozisyonumuz yok..bu şekilmi şapiyon olacağız..
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (7 yıl önce)
    bu takımda bir tek kaleci var
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    2oldu fark yeriz..aci gercekler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (7 yıl önce)
    Takımda ruh yok.Son beş dakika kala bastırırlar,sonuç çıkmaz.Olan biz Malatyalılara olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    yazik su emege paraya. seyirci gelsinmis bilmem ne. yaptginiz ortada. sedat ahmet aras ferhat. seyirci bunlarn neresini izliycek. onlar zaten sahada olanlari sadece izliyor. dunyanin parasi veriliyo hal ortada. irfan buzun israrla istedigi adamlara bak sen. rakiplerde transfer yapti....
    0
    0
    Yanıtla
  • ŞampiyonMalatya (7 yıl önce)
    Hakem maçı katlediyor malatyasporlu futbolcuları kart ile durduruyor uydurma penaltı hediyesi yanında spor bakanı tembihli hakem görevini yerine getiriyor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Sezerle ferhatla bu iş olmaz bunlara verilen para çöp atılmış para dır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 yıl önce)
    Şampiyonluğa oynuyorsun kümeye düşecek takıma karşı bu kadar defansı yapılır. Hakem tam bir facia
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (7 yıl önce)
    Sürekli sahayı bahane gösteren yönetim bu futbolcular davar yayamazlar davar.mahalle takımı kursak daha iyi oynarız
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Bu ruhsuz futbolcu topluluguyla malatyaya yazik ediyorsunuz yonetim...penalti haksiz itiraz biryana sedat guluyor ertac hakeme sariliyor...son dakika ereni dusuruyor kirmizi icin itiraz eden tek futbolcu yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Haksız bir penaltı ve kötü oynayan Sedat ağçay haricinde güzel futbol oynuyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (7 yıl önce)
    Sadece altı gol atabilen takım bizi sahamıza hapsediyor ve pozisyon vermiyor bize,çok yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    O penaltiyi veren hakem art niyetlidir de bu sedatla olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • AYNEN SEDATLA OLMUYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Dgedik (7 yıl önce)
    Sedat yine yaktın bizi yeter artık cık git bu.takimdan
    0
    0
    Yanıtla